123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Kogellamp E14

Kogellamp E14 bestellen?

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment van kogellampen met een kleine fitting (E14). U heeft de keuze uit verschillende wattages, kleurtemperaturen en coatings én kunt bijna altijd kiezen uit een dimbare of niet-dimbare variant. Zo koopt u bij ons de led lamp die het beste bij uw wensen past.

Bestel kogellampen met E14 fitting op 123led.nl

Bekijk ons ruime assortiment van E14 led lampen met kogelvorm. Wij verkopen onder andere lampen van Philips en van ons voordelige 123led-huismerk. Alle lampen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Bestel ze voor een lage prijs en profiteer van onze snelle levering.

Verschillende soorten E14 kogellampen

In onze webshop vindt u een hoop verschillende kogellampen met kleine fitting. Ondanks dat deze allemaal dezelfde kleine fitting en dezelfde vorm hebben, verschillen deze toch op een aantal gebieden:

  • Coating: Wij verkopen kogellampen met een matte of melkglazen coating. Door deze afwerking is de verlichting subtiel en diffuus en zijn de filamentdraden niet zichtbaar. Daarnaast verkopen wij ook kogellampen zonder coating, die gemaakt zijn van helder glas. Hierin kunt u vaak duidelijk het led filament zien zitten, waardoor deze lampen het uiterlijk van een ouderwetse gloeilamp met zichtbare gloeidraden nabootsen. Ook vindt u kopspiegellampen op deze pagina, die deels een spiegelende coating hebben. Hierdoor schijnt het licht hiervan maar één richting op.
  • Kleurtemperatuur: De kleurtemperatuur, uitgedrukt in Kelvin, vertelt alles over de kleur van de verlichting. E14 kogellampen koopt u in een warme kleurtemperatuur (2000K of hoger), wat lijkt op het gelige licht van gloeilampen. Ook kogellampen met een koude kleurtemperatuur zijn beschikbaar. Het licht hiervan doet meer denken aan daglicht en is daardoor iets minder sfeervol. Dit soort lampen zijn dan ook geschikt voor ruimtes waarin een goede zichtbaarheid en een grote focus belangrijk zijn, zoals kantoorruimtes.
  • Dimbaarheid: Wanneer een lamp dimbaar is kunt u de helderheid hiervan aanpassen met behulp van een led dimmer. Wij verkopen zowel dimbare als niet-dimbare kogellampen. Let hierop als u uw bestelling plaatst. Ook vindt u in onze webshop lampen die voorzien zijn van de speciale Philips DimTone-techniek. In dit soort lampen zorgt dimmen niet alleen voor een lagere helderheid, maar ook voor een warmere kleurtemperatuur.

Andere led lampen bestellen?

Het assortiment dat u op 123led.nl kunt vinden is zeer uitgebreid. Hierin vindt u diverse lampen die qua uiterlijk op kogellampen lijken, bijvoorbeeld peerlampen met grote fitting (E27). Beide lampen hebben een zeer diffuse lichtverspreiding. Zoekt u een meer bijzondere lamp? Bekijk dan onze bollampen met grote fitting. Dankzij hun grotere en bijzondere vorm zijn dit soort led lampen een goede keuze voor bijvoorbeeld open armaturen.

 

Op 123led.nl vindt u dus altijd de juiste led lamp. En komt u er even niet uit? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij u helpen met uw keuze.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten