123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kogellamp E14

Kogellamp E14 bestellen?

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment van kogellampen met een kleine fitting (E14). U heeft de keuze uit verschillende wattages, kleurtemperaturen en coatings én kunt bijna altijd kiezen uit een dimbare of niet-dimbare variant. Zo koopt u bij ons de led lamp die het beste bij uw wensen past. Vandaag besteld, is morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel kogellampen met E14 fitting voordelig

Bekijk ons ruime assortiment van E14 led lampen met kogelvorm. Wij verkopen onder andere lampen van Philips en van ons voordelige 123led-huismerk. Alle lampen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Bestel ze voor een lage prijs en profiteer van onze snelle levering.

Verschillende soorten E14 kogellampen

In onze webshop vindt u een hoop verschillende kogellampen met kleine fitting. Ondanks dat deze allemaal dezelfde kleine fitting en dezelfde vorm hebben, verschillen deze toch op een aantal gebieden:

Coating

Wij verkopen kogellampen met een matte, heldere, kopspiegel of melkglazen coating. Door een matte of melkgralzen afwerking is de verlichting subtiel en diffuus en zijn de filamentdraden niet zichtbaar. Daarnaast verkopen wij ook kogellampen zonder coating, die gemaakt zijn van helder glas. Hierin kunt u vaak duidelijk het led filament zien zitten, waardoor deze lampen het uiterlijk van een ouderwetse gloeilamp met zichtbare gloeidraden nabootsen. Ook vindt u kopspiegellampen op deze pagina, die deels een spiegelende coating hebben. Hierdoor schijnt het licht hiervan maar één richting op.

Kleurtemperatuur

De kleurtemperatuur, uitgedrukt in Kelvin, vertelt alles over de kleur van de verlichting. E14 kogellampen koopt u in een warme kleurtemperatuur (2000K of hoger), wat lijkt op het gelige licht van gloeilampen. Ook kogellampen met een koude kleurtemperatuur zijn beschikbaar. Het licht hiervan doet meer denken aan daglicht en is daardoor iets minder sfeervol. Dit soort lampen zijn dan ook geschikt voor ruimtes waarin een goede zichtbaarheid en focus belangrijk zijn, zoals kantoorruimtes.

Dimbaarheid

Wanneer een lamp dimbaar is kunt u de helderheid hiervan aanpassen met behulp van een led dimmer. Wij verkopen zowel dimbare als niet-dimbare kogellampen. Let hierop als u uw bestelling plaatst. Ook vindt u in onze webshop lampen die voorzien zijn van de speciale Philips DimTone-techniek. Bij dit soort lampen zorgt dimmen niet alleen voor een lagere helderheid, maar ook voor een warmere kleurtemperatuur.

Andere led lampen bestellen

Het assortiment dat u op deze pagina kunt vinden is zeer uitgebreid. Hierin vindt u diverse lampen die qua uiterlijk op kogellampen lijken, bijvoorbeeld peerlampen met grote fitting (E27). Beide lampen hebben een zeer diffuse lichtverspreiding. Zoekt u een meer bijzondere lamp? Bekijk dan onze bollampen met grote fitting. Dankzij hun grotere en bijzondere vorm zijn dit soort led lampen een goede keuze voor bijvoorbeeld open armaturen.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een kogellamp met E14 fitting?

Kogellampen met een E14 fitting kunnen verschillende afmetingen hebben. Veel E14 kogellampen in het assortiment van 123led.nl hebben een afmeting van 45x80 cm (bxh). De afmetingen kunt u altijd terugvinden in de productspecificaties. De fitting van een E14 kogellamp heeft altijd een doorsnede van 14 mm.

Is een E14 kogellamp dimbaar?

Sommige E14 kogellampen zijn dimbaar. Of uw lamp dimbaar is, kunt u achterhalen door te kijken op de verpakking of door de productspecificaties te lezen. Om een E14 led kogellamp te dimmen heeft u wel een led dimmer nodig.

Waar koop ik een E14 kogellamp?

Op zoek naar een kogellamp met E14-fiiting? Deze vindt u voordelig op 123led.nl. Als u de lamp vandaag besteld, ontvangt u de kogellamp morgen al in huis.
 
U heeft hier alles kunnen lezen over E14 kogellampen. En komt u er even niet uit? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij u helpen met uw keuze.