123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Peer lamp E27

Bestel peerlampen met E27 fitting bij 123led.nl

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan peerlampen met een E27 fitting. Deze lampen hebben dus een traditionele peervorm en passen in veel standaardarmaturen met een grote fitting. Bij ons koopt u tientallen verschillende varianten. En vandaag besteld? Dan heeft u uw nieuwe lamp morgen al in huis.

E27 peerlampen: ons ruime assortiment

Op 123led.nl hebben wij een compleet en gevarieerd assortiment van peerlampen met een E27 fitting, bijvoorbeeld van Philips, ons voordelige huismerk of Calex. De lampen verschillen van elkaar op de volgende gebieden:

  • Coating: In onze webshop vindt u lampen met een heldere coating, maar ook lampen met bijvoorbeeld een matte afwerking, waarmee er een zeer diffuse en zachte lichtverspreiding ontstaat. Verder verkopen wij ook lampen met een melkglazen buitenzijde. Deze ‘frosting’ afwerking zorgt ervoor dat deze lampen een zeer bijzondere en unieke uitstraling hebben. Dit geldt ook voor de lampen die een flame afwerking hebben. Het goud van de buitenzijde creëert bij deze led lampen direct een vintage uiterlijk. Tot slot geldt dat de led filamentdraden bij de heldere en de gouden coating wel zichtbaar zijn, terwijl dit bij de matte coatings meestal niet het geval is.
  • Dimbaarheid: Wilt u de helderheid van de lamp aan kunnen passen? Dan kunt u kiezen voor een dimbare lamp. Met Philips SceneSwitch lampen kunt u zelfs schakelen tussen drie verschillende standen, waarbij naast de helderheid ook de kleurtemperatuur aangepast kan worden. Hiermee kunt u bovendien dimmen zonder led dimmer. Vindt u dimmen helemaal niet nodig? Dan is een niet-dimbare lamp geschikt.
  • Kleurtemperatuur: In onze webshop vindt u lampen met een aantal verschillende kleurtemperaturen. Hierbij geldt: hoe warmer het licht, hoe sfeervoller dit over het algemeen beschouwd wordt. U kunt onder andere kiezen voor extra warm wit, warm wit en koud wit licht. Of ga voor Philips WarmGlow lampen, die verschillende kleurtemperaturen in één lamp combineren. Dimmen zorgt hierbij namelijk niet alleen voor een lagere helderheid, maar ook voor warmer licht.

Wij verkopen naast normale peerlampen ook kopspiegellampen. Dit zijn lampen die een half spiegelende coating hebben. Hiermee ontstaat er een speciale lichtweerkaatsing, waarbij het licht maar één kant op schijnt.

Andere E27 led lampen bestellen?

Wilt u lampen die wat meer opvallen? Dan kunt u in plaats van peerlampen kiezen voor designlampen. Zo verkopen wij een groot aantal E27 XXL lampen, in verschillende kleuren, vormen en groottes. Deze lampen zijn perfect voor in een open armatuur. Iets minder opvallend, maar toch iets minder traditioneel dan peervormige lampen, zijn E27 bollampen. Ook hiervan vindt u een ruim assortiment op 123led.nl.


Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste led lamp? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten