123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Peer lamp E27

E27 peerlamp kopen?

Bent u op zoek naar een peerlamp met E27 fitting? Bekijk dan ons ruime assortiment. Wij verkopen namelijk peerlampen die van elkaar verschillen op het gebied van afwerking, kleurtemperatuur, wattage en dimbaarheid. Zo vindt u bij ons altijd de lamp die aan uw wensen voldoet.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig peerlampen met E27 fitting

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan peerlampen met een E27 fitting. Deze lampen hebben dus een traditionele peervorm en passen in veel standaardarmaturen met een grote fitting. Bij ons koopt u tientallen verschillende varianten. En vandaag besteld? Dan heeft u uw nieuwe lamp morgen al in huis.

Wat zijn peerlampen?

Peerlampen hebben hun naam te danken aan de vorm, namelijk een peervorm. De lampen geven rondschijnend licht, maar wel heeft iedere peerlamp een andere lichthoek. In tegenstelling tot een kogellamp en een bollamp is deze lamp een stuk minder bol en iets langwerpiger. Peerlampen komen voor in verschillende varianten, denk hierbij aan verschil in coating, dimbaarheid en kleurtemperatuur.

E27 peerlampen: ons ruime assortiment

Op onze website hebben wij een compleet en gevarieerd assortiment van peerlampen met een E27 fitting, bijvoorbeeld van Philips, ons voordelige huismerk of Calex. De lampen verschillen van elkaar op de volgende gebieden:

  • Coating: In onze webshop vindt u lampen met een heldere coating, maar ook lampen met bijvoorbeeld een matte afwerking, waarmee er een zeer diffuse en zachte lichtverspreiding ontstaat. Verder verkopen wij ook lampen met een melkglazen buitenzijde. Deze ‘frosting’ afwerking zorgt ervoor dat deze lampen een zeer bijzondere en unieke uitstraling hebben. Dit geldt ook voor de lampen die een flame afwerking hebben. Het goud van de buitenzijde creëert bij deze led lampen direct een vintage uiterlijk. Tot slot geldt dat de led filamentdraden bij de heldere en de gouden coating wel zichtbaar zijn, terwijl dit bij de matte coatings meestal niet het geval is.
  • Dimbaarheid: Wilt u de helderheid van de lamp aan kunnen passen? Dan kunt u kiezen voor een dimbare lamp. Met Philips SceneSwitch lampen kunt u zelfs schakelen tussen drie verschillende standen, waarbij naast de helderheid ook de kleurtemperatuur aangepast kan worden. Hiermee kunt u bovendien dimmen zonder led dimmer. Vindt u dimmen helemaal niet nodig? Dan is een niet-dimbare lamp geschikt.
  • Kleurtemperatuur: In onze webshop vindt u lampen met een aantal verschillende kleurtemperaturen. Hierbij geldt: hoe warmer het licht, hoe sfeervoller dit over het algemeen beschouwd wordt. U kunt onder andere kiezen voor extra warm wit, warm wit en koud wit licht. Of ga voor Philips WarmGlow lampen, die verschillende kleurtemperaturen in één lamp combineren. Dimmen zorgt hierbij namelijk niet alleen voor een lagere helderheid, maar ook voor warmer licht.

Wij verkopen naast normale peerlampen ook kopspiegellampen. Dit zijn lampen die een half spiegelende coating hebben. Hiermee ontstaat er een speciale lichtweerkaatsing, waarbij het licht maar één kant op schijnt.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een peerlamp?

Een peerlamp met E27 fitting geeft rondschijnend licht. Wel heeft elke lamp een andere lichthoek. Een peerlamp heeft veel weg van een kogellamp en bollamp. Peerlampen zijn alleen iets minder bol en wat langer. Deze lampen kunnen verschillen in kleurtemperatuur, coatings en dimbaarheid. Dankzij deze verschillen zit er altijd wel een geschikte peerlamp voor u bij.

Welke coating heeft een led peerlamp?

Peerlampen kunnen verschillende coatings hebben. Zo zijn er peerlampen met een heldere coating, matte coating, gouden coating en meer. Zo zit er altijd een peerlamp bij die past bij uw interieur.

Waar koop ik een led peerlamp?

Op 123led.nl koopt u voordelig led peerlampen. Hier koopt u peerlampen met diverse coatings en in verschillende kleurtemperaturen. Daarnaast zijn sommige lampen dimbaar of zelfs smart. Hierdoor vindt u gegarandeerd bij ons een peerlamp die bij u past en dat met de laagsteprijsgarantie.
 

Natuurlijk vindt u bij ons ook led peerlampen met een E14 fitting. Heeft u vragen over peerlampen uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.