123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Reflector lamp E27

E27 reflector lampen kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment reflectorlampen met grote (E27) fitting. Ons assortiment bestaat uit dimbare en niet-dimbare reflectorlampen. Reflectorlampen hebben een reflecterende behuizing, waardoor de lichthoek niet direct naar voren is gericht. Hierdoor ontstaat rustiger licht.

1 - 0 van 0

Reflector lampen met E27 fitting voordelig kopen

Verlicht uw huis met deze unieke reflector lampen. Ideaal voor in open armaturen of in ingebouwde armaturen. Lees hieronder meer over led reflector lampen of kies hierboven direct voor het type reflector lamp waar u naar op zoek bent.

Wat is een reflector lamp?

Led reflector lampen zijn ideale vervangers voor conventionele reflector gloeilampen. De lampen zijn te herkennen aan hun unieke vorm. Dankzij de vorm, speciale coating en reflecterende behuizing geeft deze lamp minder directioneel licht dan bijvoorbeeld een led spot. U krijgt dus maximale lichtopbrengst in één richting. Dit maakt de lampen ideaal voor in open armaturen, maar natuurlijk kunnen ze ook gebruikt worden in ingebouwde armaturen met schroeffitting. Reflector lampen op deze pagina hebben een E27 fitting, maar kunnen ook een E14 fitting hebben.

 

Reflector lampen worden bij ons ook R63 of R80 genoemd. Hierbij staat het getal achter de R voor de breedte van de lamp in millimeters.

Dimbare en niet-dimbare reflector lampen

In ons assortiment vindt u zowel dimbare als niet-dimbare reflector lampen. Een reflector lamp kunt u dimmen met behulp van een led dimmer. Door de lamp te dimmen wordt het licht minder fel. Zo kunt u het directionele licht dus ook nog aanpassen naar de ideale felheid.

De voordelen van een reflector lamp

Het gebruiken van een reflector led lamp heeft veel voordelen, namelijk:

 Minder directioneel licht.
 Maximale lichtopbrengst in één richting.
 Unieke vorm, coating en behuizing.
 Ideaal voor in open en inbouw armaturen.
 Diverse formaten beschikbaar.
 Perfecte vervanger voor conventionele reflector gloeilampen.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat doet een reflector lamp?

Een reflector lamp is een lamp met een schroeffitting (E27 of E14) die voor directioneel licht en dus een maximale lichtopbrengst in één richting zorgt. Dit maakt de lamp ideaal voor in open en ingebouwde armaturen. Op zoek naar een reflector lamp? Deze vindt u voordelig op 123led.nl.

Zijn reflector lampen dimbaar?

Niet alle reflector lampen zijn dimbaar. Om zeker te weten of een reflector lamp dimbaar is, moet u de verpakking of de productspecificaties bekijken. Hierin staat vermeld of de lamp dimbaar is. Voor het dimmen van een led lamp is wel een led dimmer nodig.

Waar worden reflector lampen voor gebruikt?

Reflector lampen kunnen gebruikt worden voor diverse toepassingen. Zo worden ze gebruikt voor algemene verlichting in bijvoorbeeld de keuken of in de horeca, als accent verlichting en worden de lampen ook veel gebruikt in de retail.
 

Uiteraard vindt u bij ons ook led reflector lampen met een E14 fitting. Heeft u vragen over reflector lampen uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.