123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Reflectorlamp E14

Led reflectorlamp met kleine fitting (E14) bestellen?

Bestel hier voordelig reflectorlampen. Een deel van de behuizing van reflectorlampen is reflecterend, waardoor er een gebundelde lichtbron ontstaat. In ons assortiment vindt u deze lampen, die een kleine fitting (E14) hebben, in een dimbare en een niet-dimbare variant. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Bestel led reflectorlampen met kleine fitting voordelig

Door een reflectorlamp te bestellen kiest u voor een unieke lamp met een zachte en gebundelde lichtstraal. Het licht dat hiermee verspreid wordt is dus niet diffuus, maar schijnt in één richting. Op deze pagina vindt u diverse dimbare en niet-dimbare reflectorlampen, met verschillende wattages.

Wat is een reflectorlamp?

Een reflectorlamp heeft een zachte en gebundelde lichtstraal. Dit komt doordat deze lampen voorzien zijn van een reflecterend oppervlak op de behuizing. Hierdoor wordt het licht weerkaatst. Zo ontstaat er een lichtbundel die een stralingshoek heeft die kleiner is dan die van andere lampen (zoals van peerlampen of kogellampen). De reflectorlampen met E14 fitting die wij verkopen hebben namelijk een lichthoek van maar 36 graden. Dit is daarom perfect voor bijvoorbeeld het uitlichten van bepaalde onderdelen van uw interieur.

Voordelen van led reflectorlampen

Nu we verteld hebben wat een led reflectorlamp precies is, is het tijd om de voordelen hiervan te bespreken. Hieronder een overzicht:

  • Reflecterende behuizing: door de reflecterende behuizing wordt een gebundelde lichtstraal gecreëerd met een lichthoek van 36 graden. Dit zorgt voor zacht licht dat rustig en prettig voor de ogen is.
  • Energiezuinig: led reflectorlampen zijn, zoals de naam eigenlijk al aangeeft, gemaakt met behulp van led-technologie. Dit maakt dat de lampen energiezuiniger en duurzamer zijn dan andere lampen, zoals gloeilampen of spaarlampen. Waar er in oude lampen nog veel energie omgezet werd in warmte, gebeurt dat in led lampen niet meer. Slechts 10% van de energie wordt 'verspild' aan de warmteproductie, ten opzichte van 50 tot 90% bij oudere lampen. Hierdoor is dit goed voor het milieu én voor uw portemonnee.
  • Dimbaarheid: led reflectorlampen zijn zowel beschikbaar in een dimbare als in een niet-dimbare variant. Met een dimbare lamp past u de helderheid aan aan de situatie en maakt u het licht eenvoudig feller of minder fel. Het aanschaffen van een led dimmer is dan wel noodzakelijk; wanneer led lampen namelijk met een halogeendimmer worden gedimd kan er storing ontstaan.

Andere lampen met kleine fitting

In ons assortiment vindt u naast led reflectorlampen met een kleine fitting ook andere soorten E14 lampen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld led kaarslampen met kleine fitting voor in kroonluchters. Deze kaarslampen zijn bovendien beschikbaar in een variant met helder glas en een variant met een matte coating.

Reflectorlampen met grote fitting

Naast allerlei verschillende soorten lampen met kleine fitting hebben wij ook een hoop lampen met grote fitting. Zo bestelt u ook led reflectorlampen met een grote fitting (E27) in onze webshop.

 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een E14 reflectorlamp?

Dit is een lamp met kleine schroeffitting (E14) dat zorgt voor directioneel licht. Hierdoor heeft u maximale lichtopbrengst in één richting. Dit maakt deze lamp ideaal voor als u iets wilt uitlichten in uw interieur. Wilt u een reflectorlamp kopen? Deze vindt u voordelig op 123led.nl.

Waar gebruik ik een E14 reflectorlamp voor?

E14 reflectorlampen kunt u gebruiken voor verschillende toepassingen. Het kan gebruikt worden als algemene verlichting in bijvoorbeeld de keuken of juist als accent verlichting op plekken die u graag wilt uitlichten. Ook komen reflectorlampen veel voor in de horeca en retail.

Is een E14 reflectorlamp dimbaar?

Sommige reflectorlampen met E14 fitting zijn dimbaar, maar niet allemaal. Of uw lamp dimbaar is, kunt u terugvinden op de verpakking of in de productspecificaties. Voor het dimmen van led reflectorlampen is wel een led dimmer nodig.
 

Heeft u vragen over onze led reflectorlampen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.