123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kaarslamp E14

Led kaarslamp met kleine fitting (E14) bestellen?

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan kaarslampen. Wij verkopen verschillende soorten led kaarslampen, die bijvoorbeeld van elkaar te onderscheiden zijn op het gebied van coating, wattage en kleurtemperatuur. Al deze lampen kenmerken zich door hun kleine E14 fitting, hoge kwaliteit en lage prijs.Vandaag besteld, is morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel led kaarslampen E14 voordelig

Uit een ruim assortiment van diverse led kaarslampen met een kleine fitting (E14) kiest u altijd de lamp die het beste bij uw wensen past. Zo koopt u onder andere led lampen van Philips en ons eigen 123led-huismerk; allemaal van de hoogste kwaliteit en voor de laagste prijs. Kies daarnaast ook uit verschillende wattages en kleurtemperaturen.

Uiterlijk van E14 kaarslampen

E14 kaarslampen hebben, zoals de naam eigenlijk al aangeeft, de vorm van een kaars; met een spitse bovenkant en een slanke onderkant. Wij verkopen daarnaast ook led lampen in de vorm van sierkaarsen, die voorzien zijn van een sierlijk puntje, waardoor deze qua uiterlijk nog meer in de buurt komen van een 'echte' kaars. Al deze kaarslampen hebben een kleine fitting en zijn perfect voor kroonluchters of smalle armaturen.

Verschillende soorten E14 kaarslampen

De E14 lampen met kaarsvorm die wij verkopen hebben allemaal dezelfde vorm, maar verschillen wel van elkaar op een aantal andere vlakken, namelijk:

  • Coating: wij verkopen kaarsvormige lampen met helder glas of met een beige, melkglazen of matte coating. Lampen met een matte coating verspreiden meer diffuus en zacht licht, terwijl de verlichting van heldere lampen wat sterker wordt verspreid.
  • Kleurtemperatuur: u kunt kaarslampen bestellen met een koud witte of een warm witte kleurtemperatuur (K). Hoe kouder de kleurtemperatuur is, hoe meer de verlichting in de buurt komt van daglicht. Andersom geldt: hoe warmer de kleurtemperatuur is, hoe meer dit lijkt op bijvoorbeeld een zonsopkomst of kaarslicht.
  • Dimbaarheid: Onze kaarslampen zijn beschikbaar in een dimbare of een niet-dimbare variant. Met een led dimmer kunt u de dimbare versies in helderheid aanpassen. Wij verkopen daarnaast ook Philips DimTone lampen. Wanneer u deze dimt wordt de kleurtemperatuur warmer, zodat u deze nóg meer kunt aanpassen aan de sfeer van het moment. Ook Philips SceneSwitch lampen koopt u bij ons. Deze lampen werken hetzelfde als DimTone lampen, maar dan zónder dimschakelaar. Dimmen doet u gewoon door meerdere keren op de standaard lichtschakelaar te drukken.

De voordelen van een kaarslamp met E14 fitting

E14 kaarslampen hebben naast de unieke vorm nog diverse andere voordelen. Deze zetten wij hieronder voor u op een rij:
 

 Kaarslampen zijn erg klein.
 Dimbaar en niet-dimbaar verkrijgbaar.
 Diverse kleurtemperaturen.
 Ook als sierkaars beschikbaar.
 Sommige lampen hebben een vlam effect, waardoor ze nog meer ogen al een echte kaars.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een kaarslamp?

Een kaarslamp is een lamp met een spitse bovenkant en een slankere onderkant. De vorm lijkt op de vlam van een kaars. Led sierkaarsen ogen nog meer als een echte kaars. Dit is te danken aan het sierlijke puntje. Dankzij de kleine fitting zijn E14 sierkaarsen ideaal voor in kroonluchters of andere smalle armaturen.

Is een kaarslamp dimbaar?

Niet alle kaarslampen zijn dimbaar. Of uw kaarslamp dimbaar is, kunt u terugvinden op de verpakking of in productspecificaties van de lamp. Om uw led kaarslamp te dimmen, heeft u wel een led dimmer nodig.

Waar koop ik E14 kaarslampen?

U kunt E14 kaarslampen voordelig kopen op 123led.nl. U vindt hier lampen voor de laagste prijs en vandaag besteld, is morgen al in huis.

 
En komt u er even niet uit? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij u helpen met uw keuze.