123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kogel filament lamp E27

Led filament kogellamp met E27 fitting bestellen?

Bij ons vindt u altijd een geschikte kogellamp voor uw armatuur met grote fitting (E27). De kogellampen die u op deze pagina vindt hebben zichtbare filamentdraden en hierdoor een authentieke uitstraling. Wij bieden verschillende keuzes qua coatings, kleurtemperaturen en wattages.

1 - 0 van 0

Bestel led filament kogellampen met grote fitting op 123led.nl

Bent u op zoek naar een led filament lamp met kogelvorm? Neem dan een kijkje op deze pagina. Hier vindt u een ruim aanbod aan kogellampen met zichtbare filamentdraden en een grote fitting (E27). Deze lampen hebben een ronde vorm en kunt u bestellen in uiteenlopende varianten: diverse coatings of wattages. In onze webshop bestelt u de led lampen voor de laagste prijs én ontvangt u ze snel in huis.

Verschillende soorten kogellampen

Kogellampen lijken qua uiterlijk erg op peerlampen, maar zijn doorgaans een stuk kleiner. Hierdoor zijn ze perfect voor bijvoorbeeld uw kleinere decoratieve armaturen. Wij verkopen deze lampen in een hoop verschillende varianten, bijvoorbeeld met veel of weinig lumen of met diverse kleurtemperaturen. Ook heeft u de keuze uit diverse afwerkingen. Zo kunt u een kogellamp bestellen met helder glas, maar kunt u ook kiezen voor een uniekere variant, bijvoorbeeld met een gouden of melkglazen coating. Ook in de lampen met gekleurde coating blijft het filament goed zichtbaar. Helemaal speciaal zijn kopspiegellampen, die voor de helft voorzien zijn van een spiegelende coating. Hierdoor ontstaat er een bijzonder lichteffect, waarbij het licht maar één richting op schijnt.

 

Onze kogellampen zijn daarnaast beschikbaar in een dimbare en een niet-dimbare variant. Als u op zoek bent naar een lamp die u in helderheid kunt aanpassen, kunt u het beste een dimbare led lamp aanschaffen. Het is wel belangrijk dat u hiervoor een goede led dimmer in huis heeft. Wanneer u namelijk een led lamp met een halogeendimmer combineert kunnen er flikkeringen of storingen ontstaan.

Andere led filament lampen met grote fitting bestellen?

Wij verkopen niet alleen een hoop verschillende filament lampen met kogelvorm, ook andere soorten filament lampen koopt u in onze webshop. Zo hebben we een ruim assortiment van filament lampen met peervorm, die qua vorm erg op kogellampen lijken maar vaak iets groter zijn. Wilt u liever voor een iets specialere lamp gaan? Bekijk dan onze bol lampen, die een vorm hebben die weer iets ronder is dan die van een kogellamp. In ons ruime aanbod aan led lampen met grote fitting vindt u altijd een lamp die het beste bij uw wensen past.

 

Wilt u graag geholpen geworden bij het kiezen van de juiste led filament lamp? Neem dan contact met ons, wij helpen u graag.