123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Bollamp filament E27

Led filament bol lamp met E27 fitting bestellen?

In ons ruime assortiment led filament lampen met bolvorm vindt u altijd de led lamp die u zoekt. Maak de keuze uit verschillende soorten, bijvoorbeeld dimbare of niet-dimbare bol lampen met verschillende coatings, om de perfecte lamp te vinden.

1 - 0 van 0

Bestel led filament bol lampen met E27 fitting op 123led.nl

Koop in onze webshop led filament lampen met bolvorm voor al uw decoratieve armaturen. Door de ronde vorm en de zichtbare filamentdraden zien deze lampen er speciaal uit. In ons assortiment vindt u altijd de lamp uit die het beste bij uw armatuur past, bijvoorbeeld door de verschillende coatings en soorten filamentdraden met elkaar te vergelijken. Al deze lampen zijn van hoge kwaliteit en bestelt u op 123led.nl voor de laagste prijs.

Verschillen tussen onze filament bol lampen

Op 123led.nl vindt u verschillende soorten bol lampen. Deze kenmerken zich allemaal door hun grote ronde vorm, grote fitting (E27) en zichtbare gloeidraden. Ze verschillen op de volgende gebieden:

  • Soorten gloeidraden: Het filament kan recht of in een spiraalvorm in een led lamp geplaatst worden. Dit resulteert in andere lichteffecten. De filamentdraden in de Calex Pearl lampen zijn helemaal op een speciale manier geplaatst.
  • Afwerking: In onze webshop heeft u de keuze uit een gouden coating of een titanium coating. Ook verkopen wij lampen met helder glas en kopspiegellampen, die voorzien zijn van een deels spiegelende coating. Ongeacht de coating blijven de filamentdraden altijd goed zichtbaar, waardoor al deze lampen een authentieke uitstraling hebben. De grote bolvorm accentueert het bijzondere uiterlijk van deze lampen nog eens extra.
  • Merk: Wij verkopen bol lampen van Philips, Calex en ons 123led-huismerk. Deze zijn allemaal kwalitatief gelijkwaardig, terwijl ons eigen merk wel een stuk voordeliger is.

Vergelijk daarnaast verschillende wattages, dimbare en niet-dimbare versies en diverse kleurtemperaturen (2.000 tot 2.700K) om de lamp te kiezen die u geschikt vindt.

Andere opvallende lampen kopen?

Bol lampen met zichtbare filamentdraden zijn niet de enige lampen die goed opvallen in decoratieve armaturen. Wij bieden nog meer led lampen die echt in het oog springen. Bekijk bijvoorbeeld onze XXL designlampen met grote fitting als u op zoek bent naar een bijzondere lamp met een groot formaat en een unieke vorm. Ook speciale led gloeilampen met Edison-vorm (ST64) zijn geschikt voor open armaturen of snoerpendels. U bestelt al deze lampen voor de laagste prijs op 123led.nl.

 

Wilt u graag geholpen geworden bij het kiezen van de juiste led lamp? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.