123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Peer lamp filament E27

Led filament peerlamp met E27 fitting bestellen?

Op deze pagina vindt u onze led filament peerlampen met grote fitting (E27). Deze hebben zeer uiteenlopende wattages en coatings. Ook hebben ze allemaal zichtbare gloeidraden en een warme kleurtemperatuur, waardoor de led lampen een authentieke uitstraling hebben.

1 - 0 van 0

Bestel led filament peerlampen met grote fitting op 123led.nl

U bestelt op 123led.nl eenvoudig een peerlamp met zichtbare filamentdraden voor uw armaturen met een grote fitting (E2). Deze led lampen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen voor een betrouwbare vorm van verlichting. U kunt in onze webshop kiezen voor dimbare of niet-dimbare led peertjes en heeft ook een hele hoop andere opties, zoals diverse wattages en coatings. Zo vindt u altijd de lamp die u zoekt.

Verschillende soorten filament peerlampen

Deze led filament lampen zijn voorzien van een peervorm. Dit is de meest standaard vorm voor led lampen, die soms ook wel 'peertjes' genoemd worden. Ook klassieke gloeilampen waren meestal voorzien van deze vorm. Daarnaast zijn deze lampen voorzien van een E27 fitting, wat tevens de meest gebruikte fitting is voor binnen- én buitenarmaturen.

 

Wij verkopen deze filament peerlampen van merken als Philips en Calex én van ons eigen 123led-huismerk. Al deze lampen verschillen onder andere op het gebied van:

  • Soort gloeidraden: Het soort gloeidraden dat in deze filament lampen zit is verschillend. Dit kan namelijk recht en strak gemonteerd worden, maar ook geplaatst worden in een spiraalvorm. De manier waarop het filament geplaatst is zorgt voor een ander uiterlijk van de lamp en andere lichteffecten.
  • Afwerking: U kunt op 123led.nl kiezen voor peerlampen met een gouden, titanium of melkglazen afwerking. Ook peerlampen met helder glas verkopen wij. Hierin zijn de filamentdraden het best zichtbaar, maar ook wanneer er een coating gebruikt is blijven de gloeidraden goed zichtbaar. Daarnaast verkopen wij ook kopspiegellampen; deze hebben voor de helft een spiegelende coating, waardoor het licht maar één richting op schijnt.
  • Dimbaarheid: Op 123led.nl heeft u de keuze uit dimbare en niet-dimbare led lampen. Voor het dimmen hiervan heeft u wel een speciale led dimmer nodig. Het gebruik van een halogeendimmer kan namelijk voor flikkeringen zorgen. Wij verkopen daarnaast ook Philips SceneSwitch lampen (waarbij het dimmen van de lampen zorgt voor een warmere kleurtemperatuur en tevens gedaan kan worden zonder speciale dimmer).

Andere peerlampen bestellen?

Bent u toch op zoek naar peerlampen zonder zichtbare filamentdraden? Op 123led.nl vindt u dan een ruim aanbod aan verschillende peerlampen zonder filament, bijvoorbeeld met een matte coating. Dit is perfect voor als u een meer moderne inrichting heeft. Deze lampen hebben allemaal een grote fitting. Ook verkopen wij grote XXL peerlampen, die dankzij hun grote vorm meer opvallen dan de kleinere variant.

 

Wilt u graag geholpen geworden bij het kiezen van de juiste peerlamp? Neem dan contact met ons, wij helpen u graag.