123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kogel filament lamp E14

Filament kogellampen met E14 fitting bestellen?

Op 123led.nl bieden wij een ruim assortiment van kogellampen met zichtbare filamentdraden en een kleine fitting (E14). Deze kogellampen hebben een ronde vorm en een relatief klein formaat. We verkopen deze lampen met diverse coatings en kleurtemperaturen.

1 - 0 van 0

Bestel kogellampen met filament en kleine fitting

Op 123led.nl kunt u een ruim assortiment van kogellampen vinden voor allerlei verschillende armaturen met een kleine fitting (E14). Deze lampen zijn voorzien van zichtbaar filament, worden de volgende dag al bezorgd en koopt u bij ons voor de laagste prijs. Kies uit onze diverse soorten de variant die het beste aansluit op uw wensen.

Verschillende soorten E14 kogellampen

Kogellampen worden ook wel eens het kleine broertje van de peerlampen genoemd. Ondanks dat ze qua vorm dus erg op elkaar lijken zijn kogellampen doorgaans een stuk kleiner. Hierdoor zijn deze lampen beter geschikt voor kleinere (decoratieve) armaturen. De variant met een kleine fitting van slechts 14 mm, die u op deze pagina kunt vinden, zijn gemaakt voor lampen met een kleine schroeffitting.

 

Wij verkopen de E14 kogellampen in verschillende varianten. Wat deze lampen gemeen hebben is dat ze zichtbare filamentdraden hebben. Hierdoor lijken ze qua uiterlijk op oude gloeilampen. De verschillende varianten wijken van elkaar af wat wattage, lichtopbrengst en kleurtemperatuur betreft én verschillen bovendien op de volgende gebieden:

  • Afwerking: De lampen zijn beschikbaar in een variant met helder glas, met zichtbaar filament, en in een variant met matte coating. Zo verkopen wij onder andere led kogellampen met een gouden coating, waarin u het filament ook nog goed kunt zien zitten. Kogellampen met beige coating bestelt u ook bij ons. Daarnaast kunt u ook kopspiegellampen bij ons vinden. Dit zijn lampen die voor de helft voorzien zijn van een spiegelende coating, waardoor het licht slechts één richting op schijnt.
  • Dimbaarheid: De meeste lampen op deze pagina zijn beschikbaar in een dimbare en een niet-dimbare variant. Met de speciale Philips WarmGlow-dimtechniek wordt de verlichting minder helder én warmer door te dimmen, zodat u de verlichting hiermee nog beter kunt afstemmen op het moment. U vindt Philips WarmGlow-kogellampen in onze webshop. Met een speciale led dimmer kunt u de helderheid van alle dimbare kogellampen aanpassen. Een halogeendimmer gebruiken bij led verlichting kan namelijk zorgen voor storingen, bijvoorbeeld van de internetverbinding.
  • Merk: Wij verkopen deze kogellampen van diverse merken, zoals Calex, Philips en ons eigen huismerk. De kwaliteit van deze lampen is gelijkwaardig, terwijl de lampen van ons huismerk wel een stuk voordeliger zijn.

Andere kogellampen bestellen?

Naast kogellampen met een kleine fitting koopt u op 123led.nl ook kogellampen met een grote fitting (E27). U heeft de keuze uit E27 kogellampen met zichtbare filamentdraden of juist E27 kogellampen met een matte coating. Al deze kogellampen zijn zeer geschikt voor armaturen met een grote schroeffitting.

 

Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste kogellamp? Wij helpen u altijd graag. Neem snel contact met ons op.