123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

XXL led filament lampen E27 fitting

XXL filament lampen met E27 fitting bestellen?

Op deze pagina vindt u onze grote led lampen met zichtbare filamentdraden. Deze zijn geschikt voor (open) armaturen met een grote fitting (E27). Door het zichtbare filament, de bijzondere vormen en de diverse coatings zien deze lampen van Calex, Philips en Sylvania er altijd uniek uit.

1 - 0 van 0

Bestel XXL filament lampen met grote fitting op 123led.nl

Als u op zoek bent naar een extra grote led lamp met zichtbare gloeidraden zit u op deze pagina goed. Hier vindt u een hoop verschillende XXL lampen voor bijvoorbeeld open armaturen of snoerpendels. U heeft de keuze uit verschillende vormen, afwerkingen en wattages. Zo kiest u altijd de led lamp uit die het beste aansluit op uw wensen. Bovendien worden de lampen die u bij ons koopt de volgende dag bezorgd en bestelt u ze voor de laagste prijs.

Kenmerken van filament XXL lampen E27

Al onze XXL lampen hebben een grote fitting van 27 mm en zijn hierdoor geschikt voor de meest gebruikelijke E27-armaturen. Daarnaast kenmerken deze lampen zich uiteraard door hun grote omvang. De grootste lamp die wij in deze categorie verkopen heeft bijvoorbeeld een hoogte van wel 40 cm. Ook de vorm is uniek; wij verkopen XXL lampen in de vorm van een bol, hart, hertengewei, paddenstoel, diamant of een andere speciale vorm. In ons ruime assortiment kiest u uit een hoop verschillende opties. De lampen zijn daarnaast beschikbaar in een dimbare en een niet-dimbare variant.

 

De lampen zijn voorzien van zichtbare filamentdraden die recht of in een spiraalvorm in de led lamp gemonteerd zitten. Ondanks de soms gouden, titanium of smoky coating van deze lampen blijft dit filament altijd goed zichtbaar; hierdoor vallen deze lampen erg op. De grote lampen zijn daarnaast handgemaakt en worden per stuk geblazen, waardoor het zeer authentieke lampen zijn. Ook het filament wordt per stuk passend gemaakt aan de vorm. Hierdoor kan het gebeuren dat ze op verschillende manieren dimmen wanneer u meerdere van deze lampen naast elkaar ophangt.

Armaturen voor XXL lampen met E27 fitting

XXL lampen zijn dus geschikt voor armaturen met een grote fitting. Door hun unieke vorm en grote formaat zijn ze perfect voor open armaturen, bijvoorbeeld voor vloerlampen. Om de lampen nog meer aandacht te geven in uw interieur kunt u kiezen voor een speciale snoerpendel, waaraan u de lampen kunt ophangen. Door het minimalistische ontwerp van snoerpendels gaat alle aandacht echt uit naar de lampen die u hier in stopt. Hang verschillende pendels naast elkaar op (op andere hoogtes) voor het creëren van het mooiste lichteffect; dit is bijvoorbeeld een goede optie voor in de hal of boven de eettafel.

 

Wilt u graag geholpen geworden bij het kiezen van de juiste E27 XXL lamp of armatuur? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.