123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Vloerlampen

Vloerlampen kopen?

In ons assortiment vindt u zowel staande lampen als driepoot lampen en kiest u uit verschillende kleuren, stijlen en groottes. De vloerlampen die wij verkopen worden bijna allemaal geleverd zonder lichtbron, zodat u zelf de wattage en kleurtemperatuur hiervan kunt uitkiezen. Vandaag besteld, is morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Stijlvolle vloerlampen voor in huis

Met een vloerlamp maakt u uw huis helemaal compleet. Anders dan bijvoorbeeld wandlampen of plafondlampen zijn vloerlampen een stuk flexibeler en kunt u deze makkelijk overal in het huis neerzetten. Op onze website vindt u verschillende vloerlampen in diverse stijlen. Lees hieronder meer over vloerlampen of kies hierboven direct voor de vloerlamp waar u naar op zoek bent.

Verschillende soorten vloerlampen

In ons assortiment vindt u de volgende soorten vloerlampen:
  • Driepoot lampen: Dit soort vloerlampen staan, zoals de naam eigenlijk al aangeeft, op drie pootjes. Hierdoor staan dit soort lampen extra stabiel. Driepoot lampen zijn vaak wat groter dan andere vloerlampen en nemen door hun extra poten ook wat meer ruimte in. Bovendien zijn dit soort lampen vaak ook voorzien van een bijzonder en uniek design dat echt de aandacht trekt.
  • Staande lampen: Staande vloerlampen hebben maar één poot en nemen hierdoor iets minder ruimte in beslag. Dit soort lampen vallen hierdoor ook vaak wat minder op en zijn dus meer geschikt voor kleinere ruimtes of plekken.
  • Philip Hue: Deze vloerlampen zijn van de unieke Philips Hue verlichting-lijn. Deze lampen verspreiden niet alleen wit licht, maar met de app kunt u ook kiezen uit RGB kleuren. Bovendien ogen deze lampen zeer modern.

De functie van vloerlampen

Vloerlampen kunnen verschillende functies bekleden. Zo kunt u vloerlampen met een gerichte lichtstraal en een verstelbare kop gebruiken als leeslamp of voor het verlichten van een bepaald onderdeel van uw interieur.

Vloerlampen kunt u daarnaast ook gebruiken als basisverlichting. Zoals al eerder genoemd zijn dit soort lampen wat flexibeler dan andere lampen. Binnen een mum van tijd staan ze op de juiste plek, zonder dat u hier gereedschap voor nodig heeft. Zo zet u de lamp altijd makkelijk op de plek waar het licht het hardst nodig is, ook als u bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd uw interieur wijzigt. Ook als basisverlichting zijn dit soort lampen daarom zeer handig. Daarnaast kunt u vloerlampen ook altijd gebruiken als sfeerverlichting, door ze te voorzien van een led lamp die warm-witte verlichting verspreidt.

Driepoot lampen en staande lampen zien er bovendien vaak mooi uit en voegen écht iets toe aan uw interieur. Zo kunt u ze ook altijd gebruiken als uniek accessoire in uw woon- of eetkamer.

Led lampen voor in vloerlampen

De meeste vloerlampen worden geleverd zonder lichtbron. Dit is helemaal niet zo erg, want hierdoor kunt u zelf bepalen wat voor licht u wilt gebruiken. Wilt u warme en sfeervolle verlichting of juist koude en energieke verlichting? En gaat u voor een traditioneel peertje, een mooie kogellamp met zichtbare gloeidraden of juist een bijzondere designlamp? Doordat u zelf alle keuze heeft kunt u uw vloerlamp helemaal aanpassen aan uw eigen wensen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar zet ik een vloerlamp neer?

Vloerlampen kunt u overal neerzetten. Vaak worden ze gebruikt voor in de woon- of eetkamer. Een vloerlamp verplaatst u zeer gemakkelijk, dus u kunt het altijd verplaatsen als de plaats toch niet ideaal is of als u ergens anders het licht nodig heeft.

Wat voor een soort licht geeft een vloerlamp?

Het licht dat een vloerlamp verspreidt, wordt door de muren en plafond weerkaatst. Dit zorgt ervoor dat een groot deel van de kamer verlicht is. U kunt meestal de lichtbron vervangen. Zo kiest u zelf voor de ideale lichtfelheid. Vaak worden vloerlampen gebruikt als sfeerverlichting.

Waar koop ik een vloerlamp?

Op 123led.nl koopt u zeer voordelig een prachtige vloerlamp. Dankzij het ruime aanbod aan driepoot, staande en Philips Hue vloerlampen zit er gegarandeerd een vloerlamp voor u tussen. En vandaag besteld, is morgen al in huis.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment vloerlampen? Of heeft u vragen over de andere soorten led verlichting in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.