123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Alle led lampen E27

E27 led lampen kopen?

Op zoek naar led lampen met een grote fitting (E27)? Bekijk op deze pagina ons ruime aanbod. Selecteer op lampvorm om al onze kogellampen, peerlampen, reflectorlampen of speciale lampen te bekijken.

1 - 0 van 0

Bekijk ons ruime assortiment E27 led lampen

Op deze pagina vindt u ons complete aanbod aan led lampen met een grote fitting (E27). Om de juiste variant te vinden kunt u allereerst selecteren op vorm. U heeft de keuze uit kogellampen, peerlampen, reflectorlampen en allerlei andere speciale lampen. Vind zo altijd de lamp die u zoekt.

E27 led lampen: ons assortiment

Wij verkopen verschillende lampen met een E27 fitting, die allemaal een andere vorm hebben. Door deze vorm wordt een grote invloed uitgeoefend op de toepassing en het soort verlichting dat er met deze lichtbron verspreid wordt. Kies daarom zorgvuldig voor een van de volgende varianten:

  • Peerlampen: Dit zijn de meest traditionele lampen, die eigenlijk iedereen wel kent: peertjes. Bij ons zijn deze lampen beschikbaar in een hele hoop soorten, bijvoorbeeld met of zonder zichtbaar led filament, met allerlei verschillende coatings en in verscheidene lichtkleuren en -sterktes.
  • Kogellampen: Kogellampen zijn vaak iets kleiner dan peerlampen, waardoor ze in bijna alle armaturen met een E27 fitting goed passen. Ook als u naar zo’n lamp op zoek bent heeft u bij ons weer een ruime keuze. Filter bovenaan de groep op verschillende kenmerken om de juiste lamp te vinden.
  • Reflectorlampen: Deze lampen kenmerken zich door hun zeer gebundelde lichtstraal (vaak maar 36 graden), waardoor ze perfect zijn om te gebruiken als accentverlichting. Zorg hiermee dat bepaalde onderdelen van uw woning extra uitgelicht worden.
  • Speciale lampen: In deze groep vindt u veel opvallende lampen met een unieke vorm, zoals bollampen en Edisonlampen. Door hun bijzondere uitstraling zijn dit lampen die perfect tot hun recht komen in open armaturen, lamphouders of snoerpendels.

Hoe kies ik de juiste E27 lamp?

U kunt de geschikte E27 lichtbron niet alleen vinden door de juiste lampvorm te selecteren, maar ook door te filteren op allerlei andere kenmerken. Op zoek naar een lamp van een specifiek merk, zoals Philips of Calex? Wilt u uw led dimmer combineren met een geschikte dimbare lamp? Of weet u exact welk wattage uw traditionele gloeilamp heeft en wilt u hier de precieze vervanger voor vinden? Hier is bij ons dan allemaal op te filteren.

U kunt daarnaast ook de juiste lamp selecteren aan de hand van afwerking, aantal lumen, lichtkleur en kleurtemperatuur. Klik overal op de informatiebutton om meer informatie te vinden over deze specificaties, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.

Andere led lampen kopen?

Liever toch een lamp met een kleine fitting (E14)? Bekijk dan al onze E14 led lampen. Wij verkopen onder meer kaarslampen, kleine kogellampen en speciale lampjes, bijvoorbeeld voor uw koelkast of vriezer. Juist op zoek naar een grotere en opvallendere lamp? Bekijk dan onze XXL lampen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een E27 fitting?

De E27 lamp is een van de meest gebruikte lampen. Deze lamp heeft een schroeffitting met een diameter van 27 mm. Een E27 fitting lamp heeft altijd dezelfde basis qua fitting.

Wat is het verschil tussen E27 en E14?

Het belangrijkste – en grootste – verschil tussen de E27 en E14 fitting is de grootte. De E27 fitting heeft een diameter van 27 mm en de E14 fitting heeft een diameter van 14 mm.

Is E27 een kleine fitting?

Nee. Een E27 fitting is een grote fitting. Een E14 fitting is een kleine fitting. De E27 fitting is een van de meest gebruikte fittingen in huis.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment E27 fitting lampen? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.