123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Alle Kaarslampen E14

E14 kaarslamp kopen?

Wij bieden u in ons assortiment een ruime keuze aan E14 kaarslampen. De kaarsvormige led lampen zijn van elkaar te filteren op het gebied van kleurtemperatuur, lichtopbrengst, dimbaarheid en afwerking. Ook voor E14 kogellampen kunt u bij ons terecht.

1 - 24 van 96

Bestel voordelig kaarslampen met E14 fitting

Led kaarslampen zijn echte sfeermakers dankzij de vlam vorm en de overeenkomsten met de traditionele gloeilamp. Lees hieronder meer over kaarslampen met een E14 fitting of bestel hierboven direct de kaarslamp waarnaar u op zoek bent.

Wat is een kaarslamp met E14 fitting?

Een kaarslamp is een compacte lamp met een vlam vorm. Kaarslampen hebben meestal een kleine fitting (E14) en zijn door het kleine formaat zeer geschikt in compacte lampenhouders. Kaarslampen komen voor in verschillende varianten.

  • Dimbaar: deze kaarslampen kunt u dimmen met behulp van een led dimmer. Hierdoor creëert u eenvoudig de gewenste sfeer.
  • Niet-dimbaar: deze kaarslampen blijven altijd even fel schijnen.
  • Met tip: deze kaarslampen hebben een gebogen punt. Hierdoor lijken deze kaarslampen nog meer op een vlam.
  • Gedraaid: deze kaarslampen hebben een gedraaid patroon in het glas.
  • Coating: kaarslampen vindt u bij ons ook met diverse coatings. Hieronder leggen wij dit verder toe.

E14 kaarslampen met verschillende coatings

Kaarslampen met E14 fitting verschillen onder andere in de soort coating die op de lamp zit. De coating heeft invloed op de felheid van het licht en de uitstraling van de lamp. Hieronder vertellen wij u wat meer over de coatings van de kaarslampen in ons assortiment:

  • Helder: met deze coating krijgt u helder licht. Hierdoor is het filament vaak goed zichtbaar.
  • Goud: een gouden coating geeft een kaarslamp een vintage uitstraling. Dit is ook te danken aan de zichtbare filamentdraden. Een gouden coating zorgt voor een extra warm witte lichtkleur.
  • Mat: met deze coating krijgt u minder helder licht door een diffuus lichtbeeld. Matte kaarslampen zijn doorzichtig en het filament is zichtbaar. Hierdoor zijn deze zeer geschikt voor open armaturen.
  • Melk: deze coating zorgt voor een diffuus lichtbeeld, waardoor er minder helder licht wordt doorgelaten. In tegenstelling tot matte kaarslampen, maakt deze coating de lamp niet doorzichtig.
  • Flame: deze coating zorgt voor een sfeervol, vlamachtig lichteffect. Zo heeft de kaarslamp extraveel weg van een echte vlam.

E14 kaarslampen met verschillende kleurtemperaturen

Kaarslampen met E14 fitting zijn onder andere te onderscheiden door de verschillende lichtkleuren. De kleurtemperatuur is van belang voor waar u de kaarslamp voor gebruikt en de sfeer die u wilt neerzetten. Deze kleurtemperatuur wordt uitgedrukt in Kelvin (K). U vindt kleurtemperaturen die variëren tussen de 1800K en 4000K. Een lage Kelvinwaarde betekent dat het licht een stuk geliger is en daardoor warmer oogt. Des te hoger de Kelvinwaarde des te kouder wit het licht wordt. Wit licht is te vergelijken met daglicht. Lees onze blog over verschillende kleurtemperaturen om meer te weten te komen over lichtkleuren.

De voordelen van E14 kaarslampen

Kaarslampen met een E14 fitting hebben veel voordelen. Deze zetten wij hieronder voor u op een rij:

 Kaarslampen zijn zeer compact.
 De lampen zorgen voor een vlam effect.
 Breed aanbod aan coatings.
 Dimbaar en niet-dimbaar verkrijgbaar.
 Diverse kleurtemperaturen.
 Heeft qua look veel weg van traditionele gloeilampen.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een E14 kaarslamp?

Een E14 kaarslamp is een lamp met vlam vorm en deze kunnen voorkomen met een tip, gedraaid of in de reguliere vorm. Een kaarslamp heeft veel weg van een traditionele gloeilamp. E14 kaarslampen kunnen dimbaar zijn, zijn er met verschillende coatings en zijn er in verschillende kleurtemperaturen. Zo zit er altijd een kaarslamp voor u bij.

Zijn E14 kaarslamp dimbaar?

Sommige E14 kaarslampen zijn dimbaar. Als een kaarslamp wel dimbaar is, kunt u zelf de felheid van het licht bepalen. Hier is dan wel een led dimmer voor nodig.

Waarom zou ik kiezen voor een led kaarslamp met E14 fitting?

E14 kaarslampen zijn zeer compact qua formaat en fitting. Toch hebben deze lampen wel wat weg van een traditionele gloeilamp. De kaarslampen geven een vlamachtig effect en vindt u in een breed aanbod aan coatings. Daarnaast zijn ze beschikbaar in diverse kleurtemperaturen en kunnen deze dimbaar of niet-dimbaar zijn.
 

Uiteraard vindt u bij ons ook led kaarslampen met E27 fitting. Heeft u vragen over kaarslampen uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.