123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Smart Home Producten

Welke Smart Home producten zijn er?

Voor bijna elk normaal apparaat dat u thuis heeft staan is wel een slimme variant te vinden. Bij 123led.nl zetten wij de meest voorkomende soorten domotica voor u op een rijtje. Zo weet u in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn. De smart home producten die wij u aanbieden zijn te gebruiken voor:
 • Slimme verlichting: kan op afstand worden aangestuurd, bijvoorbeeld met een app of met uw stem. Deze verlichting is vaak ook tot in de puntjes aan te passen wat betreft de intensiteit, en soms zelfs de kleurwaarde. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om tijdschema's in te stellen, waardoor de verlichting wanneer u wilt aan gaat.
 • Slimme camera's: op verschillende plekken buiten- en binnenshuis te monteren. Kan een audio- of videoverbinding mee gemaakt worden. Zo kunt u live zien wat er in en om uw woning gebeurt. Ook krijgt u een melding op uw telefoon wanneer de camera's beweging registreren.
 • Slimme deurbel: laat u niet alleen weten wanneer er iemand aan de deur staat, maar laat u ook zien wie dit is. Daarnaast kunt u met een slimme deurbel waar u ook bent met de bezoeker communiceren.
 • Slimme deursloten: waar u ook bent in staat zijn om de deur te openen. Kan de deur ook automatisch voor u openen als u in de buurt komt, bijvoorbeeld als u uw handen vol heeft aan de boodschappen.
 • Slimme stekker: maakt andere apparaten slim. Apparaten die op slimme stekkers zijn aangesloten kunnen namelijk automatisch aan- en uitschakelen, wanneer u dat maar wilt. Ook zijn slimme stekkers in staat u een goed overzicht te geven van uw energieverbruik.
 • Slimme schakelaar: beschikbaar voor in- en opbouw. Is in tegenstelling tot de standaard schakelaar ook op afstand te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld met een app of met uw stem gekoppelde apparaten aan- en uitschakelen.
 • Slimme thermostaat: kunt u gebruiken om uw verwarmingen in huis tot in de puntjes te regulieren. U kunt bijvoorbeeld op verschillende tijden van de dag verschillende temperaturen instellen, zodat de verwarmingen alvast beginnen met het opwarmen van de woning als u van uw werk naar huis gaat.
 • Slimme radiatorknop: is op afstand te gebruiken en is ook in te stellen voor automatisch gebruik. Zo is het niet meer nodig om naar de radiator toe te lopen.
 • Slimme sensoren: zoals raamsensoren, deursensoren, watersensoren en temperatuursensoren. Zo weet u bijvoorbeeld altijd of er ineens een raam of deur opengaat, of wanneer er een grote stijging in de temperatuur is, waardoor u de veiligheid van uw woning aanzienlijk verbetert. Ook goed te combineren met slimme camera's, zodat u direct beeld heeft wanneer een sensor een beweging of verandering registreert.
 • Bluetooth tracker: kunt u aan uw essentiële eigendommen vastmaken. Zo verliest u bijvoorbeeld nooit meer uw sleutels, want u kunt direct zien waar de sleutels zich bevinden.
 • Slimme gordijnen: automatiseert uw huidige gordijnsysteem. Door de toevoeging van een elektrische schuif of katrol kunt u de gordijnen op afstand openen en sluiten of kunt u dit automatisch laten doen zodra de zon opkomt of onder gaat.
 • Slimme assistants: stellen u in staat om met uw stem alle smart home producten te bedienen. Zo tilt u uw smart home systeem tot een hoger niveau.
 • Slimme rookmelder: waarschuwt u van rookontwikkeling, waar u ook bent. Deze rookmelders zijn ook beschikbaar in combinatie met een warmtemeter en met koolmonoxidemelders.
 • Smart home hubs: basisstations die u in staat stellen om alle smart home producten aan één netwerk te koppelen en zo centraal te bedienen. U krijgt toegang tot de meest geavanceerde functies, waarbij verschillende domotica met elkaar samenwerkt.
 • Slimme dimmer: geeft u de mogelijkheid om de intensiteit van verlichting aan te passen. Zo heeft u zelf de sfeer van uw woning in de hand.
Waar u ook voor kiest, bij 123led.nl helpen wij u graag verder in de transformatie van uw woning. Twijfel niet langer en maak het uzelf gemakkelijk met domotica.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten