123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Smart Home Producten

Producten voor Smart Home kopen?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor smart home producten. Al onze domotica artikelen zijn verdeeld in diverse categorieën zodat u snel en eenvoudig de juiste producten kunt vinden. Zoekt u in plaats van een specifiek product een specifiek merk? Kijk dan bij onze smart home merken.

1 - 0 van 0

Welke Smart Home producten zijn er?

Het slim maken van uw huis en/of apparaten is iets wat tegenwoordig steeds populairder wordt. Zo ervaart u niet alleen meer gebruikscomfort, maar zijn slimme apparaten ook energiezuiniger en kunnen ze uw huis (beter) beveiligen. Lees hieronder meer over de Smart Home producten in ons assortiment of bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Soorten Smart Home producten: ons assortiment

Voor bijna elk normaal apparaat dat u thuis heeft staan is wel een slimme variant te vinden. Op onze webshop zetten wij de meest voorkomende soorten domotica voor u op een rijtje. Zo weet u in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn. Onderstaande slimme producten zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment:
 • Slimme verlichting: kan op afstand worden aangestuurd, bijvoorbeeld met een app of met uw stem. Deze verlichting is vaak ook tot in de puntjes aan te passen wat betreft de intensiteit, en soms zelfs de kleurwaarde. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om tijdschema's in te stellen, waardoor de verlichting wanneer u wilt aan gaat.
 • Slimme camera's: op verschillende plekken buiten- en binnenshuis te monteren. Kan een audio- of videoverbinding mee gemaakt worden. Zo kunt u live zien wat er in en om uw woning gebeurt. Ook krijgt u een melding op uw telefoon wanneer de camera's beweging registreren.
 • Slimme deurbel: laat u niet alleen weten wanneer er iemand aan de deur staat, maar laat u ook zien wie dit is. Daarnaast kunt u met een slimme deurbel waar u ook bent met de bezoeker communiceren.
 • Slimme deursloten: waar u ook bent in staat zijn om de deur te openen. Kan de deur ook automatisch voor u openen als u in de buurt komt, bijvoorbeeld als u uw handen vol heeft aan de boodschappen.
 • Slimme stekker: maakt andere apparaten slim. Apparaten die op slimme stekkers zijn aangesloten kunnen namelijk automatisch aan- en uitschakelen, wanneer u dat maar wilt. Ook zijn slimme stekkers in staat u een goed overzicht te geven van uw energieverbruik.
 • Slimme schakelaar: beschikbaar voor in- en opbouw. Is in tegenstelling tot de standaard schakelaar ook op afstand te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld met een app of met uw stem gekoppelde apparaten aan- en uitschakelen.
 • Slimme thermostaat: kunt u gebruiken om uw verwarmingen in huis tot in de puntjes te reguleren. U kunt bijvoorbeeld op verschillende tijden van de dag verschillende temperaturen instellen, zodat de verwarmingen alvast beginnen met het opwarmen van de woning als u van uw werk naar huis gaat.
 • Slimme radiatorknop: is op afstand te gebruiken en is ook in te stellen voor automatisch gebruik. Zo is het niet meer nodig om naar de radiator toe te lopen.
 • Slimme sensoren: zoals raamsensoren, deursensoren, watersensoren en temperatuursensoren. Zo weet u bijvoorbeeld altijd of er ineens een raam of deur opengaat, of wanneer er een grote stijging in de temperatuur is, waardoor u de veiligheid van uw woning aanzienlijk verbetert. Ook goed te combineren met slimme camera's, zodat u direct beeld heeft wanneer een sensor een beweging of verandering registreert.
 • Bluetooth tracker: kunt u aan uw essentiële eigendommen vastmaken. Zo verliest u bijvoorbeeld nooit meer uw sleutels, want u kunt direct zien waar de sleutels zich bevinden.
 • Slimme gordijnen: automatiseert uw huidige gordijnsysteem. Door de toevoeging van een elektrische schuif of katrol kunt u de gordijnen op afstand openen en sluiten of kunt u dit automatisch laten doen zodra de zon opkomt of onder gaat.
 • Slimme assistants: stellen u in staat om met uw stem alle smart home producten te bedienen. Zo tilt u uw smart home systeem tot een hoger niveau.
 • Slimme rookmelder: waarschuwt u van rookontwikkeling, waar u ook bent. Deze rookmelders zijn ook beschikbaar in combinatie met een warmtemeter en met koolmonoxidemelders.
 • Smart home hubs: basisstations die u in staat stellen om alle smart home producten aan één netwerk te koppelen en zo centraal te bedienen. U krijgt toegang tot de meest geavanceerde functies, waarbij verschillende domotica met elkaar samenwerkt.
 • Slimme dimmer: geeft u de mogelijkheid om de intensiteit van verlichting aan te passen. Zo heeft u zelf de sfeer van uw woning in de hand.
Waar u ook voor kiest, op onze webshop helpen wij u graag verder in de transformatie van uw woning. Twijfel niet langer en maak het uzelf gemakkelijk met domotica.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke Smart Home producten zijn er?

Er zijn een hoop verschillende soorten Smart Home producten. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld slimme stekkers, lampen, sensoren, dimmers, schakelaars en nog veel meer. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Wat zijn Smart Home producten?

Smart Home producten zijn slimme apparaten die u op afstand via een app kunt bedienen. Zo kunt u verlichting bijvoorbeeld aan- en uitzetten en dimmen, de verwarming aan doen terwijl u nog op kantoor zit en tijdschema’s instellen om apparaten op een vast tijdstip aan te laten zetten. Ook kunt u sommige Smart Home producten met elkaar koppelen.

Waar koop ik Smart Home producten?

Smart Home producten koopt u goedkoop bij 123led.nl. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan slimme apparaten voor in huis van verschillende merken en voor diverse protocollen. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment Smart Home producten? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.