123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Slimme radiatorknop

Slimme radiatorknop kopen?

Krijg grip op uw verwarming met een slimme radiatorknop en regel op afstand per kamer de temperatuur. Bij 123led.nl koopt u de handigste slimme radiatorknoppen van de beste merken. Bekijk ons assortiment slimme radiatorknoppen. Zo heeft u altijd de juiste temperatuur voor een lage prijs.


Aqara Radiatorknop E1 | Zigbee | Wit LAQ00036
vergroten
Omschrijving Met de E1 radiatorknop van Aqara kunt u uw radiator of verwarmingselement tot in de puntjes automatiseren en personaliseren. De radiatorknop werkt via het Zigbee 3.0 protocol (Aqara hub vereist) en u zo op afstand de temperatuur in uw woning kunt beheersen, zelfs u niet thuis bent.

Door de radiatorknop met andere Aqara producten te combineren, kunt u de functionaliteit van de Aqara E1 uitbreiden. Zo kunt u de radiatorknop combineren met een temperatuur-/vochtsensor voor geautomatiseerde aanpassingen van het binnenklimaat, of met een raam-/deursensor om te voorkomen dat de radiator aan blijft als er een raam of deur openstaat. Ook kan de radiatorknop ingesteld worden om ’s winters bevroren leidingen te voorkomen of worden voorzien van tijdschema’s.

De Aqara E1 heeft een hoog kwaliteit LCD-scherm met scherpe kleuren en goede contrasten, zodat u ook van een afstand kunt zien op welke temperatuur de radiatorknop is ingesteld. Installatie van de radiatorknop is eenvoudig; bij het product worden diverse adapters geleverd, waardoor de radiatorknop op een groot aantal verwarmingsaansluitingen geplaatst kan worden.

De thermostaat werkt op een vervangbare batterij. Dankzij het energiezuinige Zigbee 3.0 protocol heeft de batterij een levensduur van tot wel 1 jaar.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Aqara Beschermingsniveau: IP20
Type: Radiatorknop Diameter: Ø 57 mm
Protocol: Zigbee 3.0 Werktemperatuur: 0-40 °C
Kleur: Wit Diepte: 89 mm
Batterijen inbegrepen: Ja Nummer: SRTS-A01
Batterijtype: 2x AA Handleiding: PDF
Gebruik: Binnen Extra info: uw oude apparaat
Productimpressie
Aqara Radiatorknop E1 | Zigbee | Wit
vergroten vergroten vergroten
Morgen in huis
€ 54,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 45,04 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Hombli Smart Radiator Thermostat Add-on LHO00071
vergroten
Omschrijving Met deze slimme radiatorknop van Hombli kunt u uw radiator op afstand bedienen en automatiseren, en op die manier uw woning op energiezuinige wijze van warmte voorzien. Door middel van een app op uw smartphone kunt u namelijk niet alleen de temperatuur instellen en het energieverbruik uitlezen, maar ook schema’s opzetten.

De Hombli Smart Radiator Thermostat kan eenvoudig op een radiator worden geïnstalleerd, in plaats van de huidige conventionele radiatorknop. De slimme radiatorknoppen passen kunnen dankzij de M30 x 1,5 mm maat op vrijwel alle gangbare radiatoren, en worden geleverd inclusief verloopstukken voor Danfoss, Caleffi en Giacomini aansluitingen. De radiatorknoppen werken op AA-batterijen, ook meegeleverd.

Om de radiatorknop met behulp van een app op uw smartphone te bedienen dient u de Hombli Smart Bluetooth Bridge te gebruiken. Deze bridge verzorgt het Bluetooth LE netwerk tussen de radiatorknop en uw smartphone. Zo kunt u met de Hombli-app (voor iOS of Android) de temperatuur en tijdschema’s instellen, de radiatorknop op stand-by zetten, en het energieverbruik uitlezen.
€ 69,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 57,44 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
FIBARO Heat Controller | Z-Wave Plus LFI00020
vergroten
Omschrijving Deze Heat Controller thermostaatkraan is ideaal voor het reguleren van temperaturen per kamer. Zo hoeft de temperatuur niet meer gelijk te zijn in het hele huis, maar kunt u het per ruimte verlagen of verhogen. Hierdoor kan er door gebruik van de thermostaatkraan geld en energie bespaard worden. De thermostaat is dankzij de Heat Controller op afstand bedienbaar, zodat u ook als u niet thuis bent controle heeft over de temperatuur in huis. 

De Heat Controller heeft daarnaast verschillende andere slimme opties, zoals een open raam-detectie en ontkalk- en bevriesbeveiliging. Hiervan krijgt u een melding, waardoor dit altijd makkelijk aangepast kan worden. De Heat Controller is alleen te gebruiken in combinatie met een Z-Wave controller, zoals de FIBARO Home Center-controllers.
Specificaties
Merk: FIBARO Type: Slimme radiatorknop
Protocol: Z-Wave Plus Werktemperatuur: 0 tot +40 °C
Kleur: Wit Nummer: FGT-001 ZW5 EU
Afmetingen: 74 x 56 mm (bxh) Extra info: uw oude apparaat
Tip: Bestel mee Temperatuursensor
Werkt met
Fibaro Homey SmartThings
Morgen in huis
€ 71,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 59,09 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Netatmo Single Valve | Additionele slimme radiatorkraan LNE00014
vergroten
Omschrijving Energie besparen tijdens het verwarmen van uw huis? Met deze slimme radiatorkraan van Netatmo kan dit. Deze kunt u op uw radiator aansluiten en vervolgens via een app op uw telefoon of tablet aansturen. Via uw telefoon houdt u dan bijvoorbeeld het energieverbruik in de gaten, zodat u hiermee gemiddeld van 37% aan energie kunt besparen.

Complete verpakking
In de verpakking vindt u een slimme thermostaatkraan, zes radiatoradapters, vier kleurenstickers en twee AA-batterijen. Een compleet pakket, waarmee u direct aan de slag kunt.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Netatmo Video: Productvideo
Protocol: Wifi Assistant: Apple HomeKit
Batterijen inbegrepen: Ja Handleiding: PDF
Kleur: Wit Extra info: uw oude apparaat
Type: Slimme radiatorknop
Werkt met
HomeKit
Morgen in huis
€ 78,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 64,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
FIBARO Heat Controller Starter Pack | Z-Wave Plus LFI00019
vergroten
Omschrijving Deze thermostaatkraan van FIBARO is slim, voor een perfecte temperatuurbewaking van individuele kamers. Hiermee kunt u de temperatuur namelijk per kamer reguleren. Zo zorgt de kraan ervoor dat er energie én geld bespaard wordt. De temperatuur in bepaalde kamers kan namelijk (tijdelijk) verlaagd worden of bijvoorbeeld juist worden verhoogd, maar net wat er nodig is. De thermostaat is daarnaast op afstand bedienbaar, zodat u ook als u niet thuis bent controle heeft over de temperatuur in huis. 

Bovendien wordt hierbij een temperatuursensor geleverd die ervoor zorgt dat de temperatuur zich automatisch aan de situatie aanpast. De Heat Controller bestaat uit meerdere slimme functies, zoals open raam-detectie en ontkalk- en bevriesbeveiliging. Ook kalibreert de thermostaatkraan automatisch. Door de ingebouwde batterij is geen permanent stroompunt vereist; de batterij kan door middel van een Micro-USB kabel worden opgeladen.

De FIBARO Heat Controller thermostaatkraan past op M30 x 1,5, RTD-N en RA-N ventielen.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.
Specificaties
Merk: FIBARO Gebruik: Binnen
Protocol: Z-Wave Plus Type: Slimme radiatorknop
Batterijen inbegrepen: Ja Werktemperatuur: 0 tot +40 °C
Batterijtype: Lithium polymer Nummer: FGT-Pack ZW5 EU
Voltage: 3.7 V Video: Productvideo
Kleur: Wit Extra info: uw oude apparaat
Afmetingen: 74 x 56 mm (bxh)
Werkt met
Fibaro Homey SmartThings
Sfeerimpressie
vergroten Productvideo
Morgen in huis
€ 79,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 65,70 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Eve Thermo slimme radiatorknop voor Apple HomeKit LEV00006
vergroten
Omschrijving Met deze slimme radiatorknop van Eve heeft u altijd controle over de temperatuur in huis. Met een app op uw tablet, telefoon of Apple Watch zet u de verwarming hoger of lager of stelt u schema's in waarmee deze processen geautomatiseerd worden.

De radiatorknop speelt in op uw leven, zodat u hiermee zo min mogelijk energie verspilt. Dit product werkt alleen in combinatie met de Apple HomeKit.

Meer informatie:
Gebruiksaanwijzing (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: EVE Gebruik: Binnen
Protocol: Bluetooth 4.0 Type: Slimme radiatorknop
Batterijen inbegrepen: Ja Video: Productvideo
Kleur: Wit Assistant: Apple HomeKit
Afmetingen: 8,5 x 5,4 x 6,7 cm (lxbxd) Handleiding: PDF
Voeding: Batterij Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 79,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 65,70 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Tado Slimme Radiatorknop LTA00007
vergroten
Omschrijving Maak uw radiator slim met deze slimme radiatorknop van Tado. Hiermee kunt u uw Tado slimme radiatorknop-starterskit of slimme thermostaat-starterskit uitbreiden om onafhankelijk verschillende radiatoren (in verschillende ruimtes) te bedienen. Deze radiatorknop kunt u koppelen aan een app op uw telefoon of tablet. Hiermee kunt u niet alleen aansturen, maar ook controleren én automatiseren. Zo gaat u voor meer gemak en een verlaagde energierekening.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Tado Lengte: 78 mm
Protocol: IFTTT, 868 MHz Diameter: Ø 52 mm
Batterijen inbegrepen: Ja Beschermingsniveau: IP20
Batterijtype: 2x AA Type: Smart radiatorknop
Kleur: Wit Extra info: uw oude apparaat
Werkt met
HomeKit Google Alexa
Prijsinformatie
Tado adviesprijs €  89,99
123led prijs €  77,50
U bespaart €  12,49
Morgen in huis
€ 77,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 64,05 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Hombli Smart Radiator Thermostat Starter Kit LHO00070
vergroten
Omschrijving Deze starterkit bestaat uit twee slimme thermostaten en de slimme bluetooth bridge van Hombli. Met deze combinatie kunt u twee radiatoren op afstand bedienen en automatiseren, en op die manier uw woning op energiezuinige wijze van warmte voorzien. Door middel van een app op uw smartphone kunt u namelijk niet alleen de temperatuur instellen en het energieverbruik uitlezen, maar ook schema’s opzetten.

De twee Hombli Smart Radiator Thermostats in de set eenvoudig op een radiator worden geïnstalleerd, in plaats van de huidige conventionele radiatorknop. De slimme radiatorknoppen passen kunnen dankzij de M30 x 1,5 mm maat op vrijwel alle gangbare radiatoren, en worden geleverd inclusief verloopstukken voor Danfoss, Caleffi en Giacomini aansluitingen. De radiatorknoppen werken op AA-batterijen, ook meegeleverd.

Om de radiatorknoppen met behulp van een app op uw smartphone te bedienen wordt de Hombli Smart Bluetooth Bridge gebruikt. Deze bridge verzorgt het Bluetooth LE netwerk tussen de radiatorknoppen en uw smartphone. Zo kunt u met de Hombli-app (voor iOS of Android) de temperatuur en tijdschema’s instellen, de radiatorknoppen op stand-by zetten, en het energieverbruik uitlezen.

Verpakkingsinhoud:
 • 2x Hombli Smart Radiator Thermostat
 • 1x Hombli Smart Bluetooth Bridge
 • 1x USB laadkabel
 • 2x Danfoss adapter
 • 2x Caleffi adapter
 • 2x Giacomini adapter
 • 4x AA-batterij
€ 99,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 82,23 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Hombli Smart Radiator Thermostat Expansion Pack (2+1 gratis) LHO00072
vergroten
Omschrijving In deze set zitten drie Hombli Smart Radiator Thermostats. Met deze slimme radiatorknoppen van Hombli kunt u uw radiatoren op afstand bedienen en automatiseren, en op die manier uw woning op energiezuinige wijze van warmte voorzien. Door middel van een app op uw smartphone kunt u namelijk niet alleen de temperatuur instellen en het energieverbruik uitlezen, maar ook schema’s opzetten.

De Hombli Smart Radiator Thermostat kan eenvoudig op een radiator worden geïnstalleerd, in plaats van de huidige conventionele radiatorknop. De slimme radiatorknoppen passen kunnen dankzij de M30 x 1,5 mm maat op vrijwel alle gangbare radiatoren, en worden geleverd inclusief verloopstukken voor Danfoss, Caleffi en Giacomini aansluitingen. De radiatorknoppen werken op AA-batterijen, ook meegeleverd.

Om de radiatorknoppen met behulp van een app op uw smartphone te bedienen dient u de Hombli Smart Bluetooth Bridge te gebruiken. Deze bridge verzorgt het Bluetooth LE netwerk tussen de radiatorknoppen en uw smartphone. Zo kunt u met de Hombli-app (voor iOS of Android) de temperatuur en tijdschema’s instellen, de radiatorknoppen op stand-by zetten, en het energieverbruik uitlezen.
€ 139,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 115,29 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Tado Slimme Radiatorknop Starterskit V3+ LTA00006
vergroten
Omschrijving Met deze slimme radiatorknop-starterskit maakt u uw leven een stuk comfortabeler. De radiatorknop is namelijk aan uw radiator te bevestigen voor het toevoegen van een hoop slimme functionaliteiten. De knop werkt samen met een app op uw telefoon op tablet, waarop u de temperatuur kunt regelen, controleren en automatiseren. Ga met deze knop voor een verhoogd gebruikersgemak én een verlaagde energierekening.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Tado Lengte: 78 mm
Protocol: IFTTT, 868 MHz Diameter: Ø 52 mm
Batterijen inbegrepen: Ja Beschermingsniveau: IP20
Batterijtype: 2x AA Type: Smart radiatorknop
Kleur: Wit Extra info: uw oude apparaat
Werkt met
HomeKit Google Alexa
Morgen in huis
€ 134,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 111,16 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Eve Thermo slimme radiatorknop voor Apple HomeKit (2 stuks) LEV00016
vergroten
Omschrijving De verwarming hoger zetten vanaf de bank. Schema's instellen waarmee de temperatuur in huis automatisch geregeld wordt. De verwarming verlagen met uw stem. Het kan allemaal met deze slimme radiatorknoppen van Eve. Door deze te verbinden aan een app op uw telefoon, tablet of Apple Watch kunt u ze op een slimme manier bedienen én de verwarming in meerdere kamers individueel regelen. De slimme radiatorknoppen werken alleen met de Apple HomeKit.

Meer informatie:
Gebruiksaanwijzing (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: EVE Video: Productvideo
Protocol: Bluetooth 4.0 Assistant: HomeKit
Afmetingen: 5,4 x 8,5 x 6,7 cm (bxhxd) Handleiding: PDF
Type: Slimme radiatorknop Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 154,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 127,69 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Netatmo Starter Pack | Slimme radiatorkranen LNE00007
vergroten
Omschrijving Met dit startpakket van Netatmo maakt u uw radiatoren zeer eenvoudig slim. Deze zijn vervolgens te besturen via een app op uw telefoon of tablet, vanaf huis of vanaf een afstand. Als u gebruik wil maken van dit startpakket heeft u wel een slimme thermostaat van Netatmo nodig. Er zitten twee radiatorkranen in de verpakking, die geschikt zijn voor vrijwel alle warmwaterradiatoren. Hierdoor is dit dé vervanging voor thermostatische kranen.

Complete verpakking
In de verpakking vindt u twee slimme radiatorkranen, een set van radiatoradapters, een relais, een hoofdadapter, kleurenstickers en vier AA-batterijen. 

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Netatmo Video: Productvideo
Protocol: Wifi Assistant: Apple HomeKit
Batterijen inbegrepen: Ja Handleiding: PDF
Kleur: Wit Extra info: uw oude apparaat
Type: Slimme radiatorknop
Werkt met
HomeKit Homey Google
Morgen in huis
€ 167,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 138,43 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Netatmo Pack | 3 additionele slimme radiatorkranen LNE00005
vergroten
Omschrijving Heeft u een slimme thermostaat van Netatmo? Breid dan uw slimme verwarming uit met deze set van drie radiatorkranen. Hiermee is het mogelijk om de temperatuur in elke kamer afzonderlijk te bedienen én kunt u het energieverbruik per radiator zeer nauwgezet in de gaten houden. Dit alles doet u met een app op uw telefoon of tablet. 

Complete verpakking
In de verpakking vindt u drie slimme radiatorkranen, drie adaptersets, drie sets van gekleurde stickers en zes AA-batterijen. Hiermee kunt u direct aan de slag.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Netatmo Werktemperatuur: 5 tot 30 °C
Protocol: Wifi Video: Productvideo
Batterijen inbegrepen: Ja Assistant: Apple HomeKit
Kleur: Wit Extra info: uw oude apparaat
Type: Slimme radiatorknop
Werkt met
HomeKit Homey Google
Morgen in huis
€ 214,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 177,27 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Aqara Radiator Thermostat Starter Kit LAQ00037
vergroten
Omschrijving Regel de temperatuur in uw woning met de slimme devices in deze Radiator Thermostat Starter Kit van Aqara. In deze kit vindt u een Aqara Hub en vijf slimme Aqara radiatorknoppen waarmee de temperatuur van de radiatoren op afstand geregeld kan worden. Zo kunt u niet alleen uw woning warm en comfortabel maken, maar ook verspilling van energie tegengaan door de verwarming tijdig uit te schakelen.

De slimme devices in deze kit kunnen worden bediend met de Aqara-app (voor iOS of Android). Zo kunt u bijvoorbeeld de radiatorknoppen (en de gekoppelde radiatoren) via uw smartphone in- en uitschakelen en de temperaturen instellen. Dit kan op grote afstanden, ook als u zelf niet thuis bent, zolang de verbinding functioneert. Ook kunt u timers instellen, om de radiatoren op vaste tijden in en uit te schakelen. De Hub die bij de kit zit verzorgt deze verbinding en zet het wifi signaal om in een bruikbaar Zigbee 3.0 signaal.

Verpakkingsinhoud:
Specificaties
Merk: Aqara Gebruik: Binnen
Protocol: Zigbee 3.0 Type: Radiatorknop
Batterijen inbegrepen: Ja Werktemperatuur: 0-40 °C
Batterijtype: 2x AA Diepte: 89 mm
Kleur: Wit Aantal: 5
Diameter: Ø 57 mm Handleiding: -
Beschermingsniveau: IP20 Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 274,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 226,86 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Tado Slimme Radiatorknop (4 stuks) LTA00009
vergroten
Omschrijving Maak uw radiator slim met deze vier slimme radiatorknoppen van Tado. Hiermee kunt u uw Tado slimme radiatorknop-starterskit of slimme thermostaat-starterskit uitbreiden om onafhankelijk verschillende radiatoren (in verschillende ruimtes) te bedienen. Deze radiatorknop kunt u koppelen aan een app op uw telefoon of tablet. Hiermee kunt u niet alleen aansturen, maar ook controleren én automatiseren. Zo gaat u voor meer gemak en een verlaagde energierekening.

Meer informatie over dit product 
Specificaties
Merk: Tado Lengte: 78 mm
Protocol: IFTTT, 868 MHz Diameter: Ø 52 mm
Batterijen inbegrepen: Ja Beschermingsniveau: IP20
Batterijtype: 8x AA Type: Smart radiatorknop
Kleur: Wit Extra info: uw oude apparaat
Werkt met
HomeKit Google Alexa
Sfeerimpressie
Tado radiatorknop Tado radiatorknop
vergroten vergroten
Prijsinformatie
Tado adviesprijs €  319,99
123led prijs €  289,50
U bespaart €  30,49
Morgen in huis
€ 289,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 239,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Netatmo Pack | Slimme thermostaat met 3 slimme radiatorkranen LNE00001
vergroten
Omschrijving Met deze slimme thermostaat van Netatmo wordt uw verwarming steeds intelligenter. Stuur deze aan met een app op uw telefoon of tablet of met uw stem en zorg dat uw woning zich volledig aanpast aan uw leef- en woonstijl. In dit pakket vindt u bovendien ook drie slimme radiatorkranen, waarmee u zelfs per kamer de verwarming heel precies kunt regelen.

Zo kunt u direct een (groot) gedeelte van uw woning slim maken én bespaart u al snel 37% aan energie (op jaarbasis).

Complete verpakking
In de verpakking vindt u de slimme thermostaat, drie radiatorknoppen, een mobiele standaard en muursteun, een relais, een boileradapter, een netadapter, een USB-kabel, kleurenstickers, drie AAA-batterijen, zes AA-batterijen, schroeven en pluggen en radiatoradapters.

Met dit complete pakket kunt u uw verwarming direct en eenvoudig slim maken. 

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Netatmo Werktemperatuur: 5 tot 30 °C
Protocol: Wifi Video: Productvideo
Batterijen inbegrepen: Ja Assistant: Apple HomeKit
Kleur: Wit Extra info: uw oude apparaat
Type: Slimme thermostaat
Werkt met
HomeKit Homey Google
Morgen in huis
€ 349,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 288,84 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Koop een slimme radiatorknop

Wat kan ik met een slimme radiatorknop doen?

Met een slimme radiatorknop geeft u waar ook bent gemakkelijk een draai aan de verwarming. Een knop die u in staat stelt om bijvoorbeeld via een app op uw telefoon of tablet de temperatuur te beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld alvast de temperatuur in de slaapkamer verhogen als u op een bepaalde tijd naar bed wilt gaan, of verlagen als u niet thuis bent. Ook krijgt u met een slimme radiatorknop beter inzicht in uw energieverbruik, want een slimme radiatorknop stelt u in op een exacte temperatuur, niet op een stand. Alles is mogelijk met een slimme radiatorknop.

Hoe installeer en gebruik ik een slimme radiatorknop?

Het monteren en installeren van een slimme radiatorknop is zeer eenvoudig. Een slimme radiatorknop komt simpelweg op de plek van uw huidige radiatorknop. Om dit mogelijk te maken komen slimme radiatorknoppen met verloopstukken. Hierdoor past een slimme radiatorknop op vrijwel elke type radiator. Zo kunt u in elke kamer de temperatuur onafhankelijk beheren, wat veel energie scheelt. Het enige wat u dan rest is om de slimme radiatorknop te koppelen aan uw smart home netwerk, zodat u makkelijk toegang heeft tot alle functies. U kunt de slimme radiatorknop gebruiken met een app op uw smartphone of tablet.

 

Een slimme radiatorknop werkt op een batterij met een zeer lange levensduur. Zo kunt u vaak ruim een jaar voort voordat vervanging van de batterij noodzakelijk is.

Slimme radiatorknop kopen bij 123led.nl

Wij helpen u graag bij de aankoop van een slimme radiatorknop. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten