123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme radiatorknop

De goedkoopste slimme radiatorknoppen bij 123led

Bestel op deze pagina goedkoop een slimme radiatorknop. Krijg grip op uw verwarming met een slimme radiatorknop en regel op afstand per kamer de temperatuur. Bij ons koopt u de handigste en voordeligste slimme radiatorknoppen van de beste merken. Zo heeft u altijd de juiste temperatuur voor een lage prijs.


1 - 16 van 16

Koop een slimme radiatorknop

U kunt eenvoudig de radiatoren in uw huis slim maken dankzij slimme radiatorknoppen. Deze plaatst u over de oorspronkelijke radiatorknop en kunt u daarna verbinden met uw smartphone. Zo kunt u op afstand de verwarming en dus de temperatuur in huis bedienen. Wanneer u dan bijvoorbeeld op kantoor zit, kunt u alvast de verwarming aan doen, zodat het thuis aangenaam warm is wanneer u thuiskomt. Lees hieronder meer over slimme radiatorknoppen of bestel hierboven direct het artikel waar u naar opzoek bent.

Wat u met een slimme radiatorknop kunt doen

Met een slimme radiatorknop geeft u waar u ook bent gemakkelijk een draai aan de verwarming. Een knop die u in staat stelt om bijvoorbeeld via een app op uw telefoon of tablet de temperatuur te beheren. Zo kunt u onder andere alvast de temperatuur in de slaapkamer verhogen als u op een bepaalde tijd naar bed wilt gaan, of verlagen als u niet thuis bent. Ook krijgt u met een slimme radiatorknop beter inzicht in uw energieverbruik, want een slimme radiatorknop stelt u in op een exacte temperatuur, niet op een stand. Alles is mogelijk met een slimme radiatorknop.

Een slimme radiatorknop installeren en gebruiken

Het monteren en installeren van een slimme radiatorknop is zeer eenvoudig. Een slimme radiatorknop komt simpelweg op de plek van uw huidige radiatorknop. Om dit mogelijk te maken komen slimme radiatorknoppen met verloopstukken. Hierdoor past een slimme radiatorknop op vrijwel elke type radiator. Zo kunt u in elke kamer de temperatuur onafhankelijk beheren, wat veel energie scheelt. Het enige wat u dan rest is om de slimme radiatorknop te koppelen aan uw smart home netwerk, zodat u makkelijk toegang heeft tot alle functies. U kunt de slimme radiatorknop gebruiken met een app op uw smartphone of tablet.

 

Een slimme radiatorknop werkt op een batterij met een zeer lange levensduur. Zo kunt u vaak ruim een jaar voort voordat vervanging van de batterij noodzakelijk is.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan een slimme radiatorknop op elke radiator?

Slimme radiatorknoppen werken met vrijwel alle soorten verwarmingen, of het nu stadsverwarming, blokverwarming, een cv-ketel of een warmtepomp is. Het is echter wel belangrijk dat de slimme radiatorknop daadwerkelijk op de radiator zelf past. Controleer dus altijd eerst van tevoren wat de maat/diameter is.

Hoe werkt een slimme radiatorknop?

Een slimme radiatorknop kan verbonden worden met uw smartphone, zodat u deze op afstand kunt bedienen. In de slimme radiatorknop zit een motortje die de kraan van de radiator open of dicht kan draaien.

Wat is het voordeel van een slimme radiatorknop?

Naast het feit dat het meer comfort biedt, omdat u niet meer hoeft op te staan om de verwarming aan te doen, bespaart u met een slimme radiatorknop ook gas voor verwarming en daarmee dus geld.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over slimme radiatorknoppen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.