123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Netatmo Starter Pack | Slimme radiatorkranen

€ 167,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 138,43 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Nu bestellen is maandag in huis
Omschrijving
Met dit startpakket van Netatmo maakt u uw radiatoren zeer eenvoudig slim. Deze zijn vervolgens te besturen via een app op uw telefoon of tablet, vanaf huis of vanaf een afstand. Als u gebruik wil maken van dit startpakket heeft u wel een slimme thermostaat van Netatmo nodig. Er zitten twee radiatorkranen in de verpakking, die geschikt zijn voor vrijwel alle warmwaterradiatoren. Hierdoor is dit dé vervanging voor thermostatische kranen.

Complete verpakking
In de verpakking vindt u twee slimme radiatorkranen, een set van radiatoradapters, een relais, een hoofdadapter, kleurenstickers en vier AA-batterijen. 

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Netatmo Video: Productvideo
Protocol: Wifi info Assistant: Apple HomeKit
Type: Slimme radiatorknop Handleiding: PDF
Batterijen inbegrepen: Ja Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Kleur: Wit
Werkt met
HomeKit Homey Google

Hoe werkt het?
 

Wanneer u al een Netatmo slimme thermostaat heeft, kunt u de slimme radiatorknoppen makkelijk toevoegen. Deze maken een verbinding met elkaar via de meegeleverde relais. Vervolgens kunt u de radiatorknoppen bedienen via de app voor iOS of Android. Hiermee kunt u de temperatuur per ruimte wijzigen. Verder kunt u de radiatorkranen ook bedienen met uw stem, wanneer u deze verbindt aan de Apple HomeKit of Google Assistent.

Het product is compatibel met vrijwel alle warmwaterradiatoren. Door de meegeleverde adapters passen de radiatorkranen vrijwel altijd. 
 

Bespaar energie
 

Bespaar tot wel 37% aan energie én profiteer van een lagere energierekening met deze radiatorkranen. De kranen zijn namelijk voorzien van open raam-detectie en kunnen bovendien slim afgesteld worden. Zo past de verwarming zich onder andere aan de buitentemperatuur en de isolatie van het huis aan, zodat deze nooit te warm afgesteld is. Kies daarnaast voor bijvoorbeeld de nachtmodus, ecomodus en comfortmodus om nog meer energie te besparen.
 

Design
 

Deze radiatorkranen hebben een strak en elegant design, dat bovendien volledig te personaliseren is met de zelfklevende strips in een oranje, groene, gele of blauwe kleur. Verder hoeft u de app niet te gebruiken, maar kunt u ook aan de radiatorkraan zelf draaien of een handmatige boost geven (waarmee de temperatuur voor drie uur hoger wordt). En weten hoe warm het precies is? Dat ziet u ook op de kraan zelf dankzij de real time-weergave.