123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Smart Home Merken

Smart home producten per merk

Welke smart home merken kan ik bij 123led.nl vinden?

Fibaro, Qubino, Aeotec, Netatmo en Woox zijn echte duizendpoten op het gebied van smart home. In plaats van zich toe te spitsen op één product, bieden deze merken u een groot assortiment slimme producten. Deze merken ontwerpen hun producten dan ook met het idee dat deze met elkaar samen kunnen werken en zo elkaar kunnen aanvullen. Zo kunt u, in combinatie met een smart home hub, makkelijk een echt smart home netwerk opbouwen van apparaten die moeiteloos onafhankelijk én gezamenlijk hun taken kunnen vervullen.

Naast deze alleskunners zijn er ook een groot aantal specialisten die erin slagen om één soort slim apparaat te perfectioneren. Zo bieden wij bluetooth trackers aan van Chipolo en Tile, slimme deursloten van Nuki en Danalock, slimme gordijnen van Slide, slimme dimmers van Tradim, EcoDim en Friends of Hue, smart home hubs van Fibaro, Google Home, Nest en Athom Homey, en tot slot slimme verlichting van Philips Hue, Innr, Idinio, WiZ, Calex, LIFX en Nanoleaf. De producten die ze aanbieden zijn stuk voor stuk technische hoogstandjes en voorzien van de nieuwste ontwikkelingen.

Behalve de alleskunners en de specialisten, vindt u bij 123led.nl ook slimme producten van Tado, Ezviz en Plugwise. Zij doen kwalitatief niet onder voor de specialisten, en hebben een smart home aanbod dat constant wordt uitgebreid.

Kan ik smart home merken combineren?

Ja dat is mogelijk. Zo zijn er smart home hubs die verschillende merken en zelfs verschillende protocollen ondersteunen. Op die manier maakt het niet uit van welk merk een slim product is. Wel raden wij u aan om altijd de productinformatie te raadplegen om te kijken of combineren ook voor de producten die u kiest mogelijk is.

Bent u op zoek naar een specifiek slim product, of naar smart home producten die overweg kunnen met een bepaalde assistant of een bepaald protocol? Kijk dan op onze product, assistant of protocol pagina's. Waar u ook naar op zoek bent voor uw smart home, u vindt het bij 123led.nl.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten