123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Smart Home Merken

Smart Home merken

Op onze webshop bieden wij slimme producten aan van een groot aantal merken. Van alleskunners op het gebied van smart home, tot merken met de meest gespecialiseerde artikelen. Op deze pagina vindt u al onze smart home producten gesorteerd per merk.

1 - 0 van 0

Smart home producten per merk

Onder andere Fibaro, Qubino, Aeotec, Netatmo, Woox en de andere smart home merken in ons assortiment zijn echte duizendpoten op het gebied van smart home. In plaats van zich toe te spitsen op één product, bieden deze merken u een groot assortiment slimme producten aan. Deze merken ontwerpen hun producten dan ook met het idee dat deze met elkaar samen kunnen werken en zo elkaar kunnen aanvullen. Zo kunt u, in combinatie met een smart home hub, makkelijk een echt smart home netwerk opbouwen van apparaten die moeiteloos onafhankelijk én gezamenlijk hun taken kunnen vervullen.

Naast deze alleskunners zijn er ook een groot aantal specialisten die erin slagen om één soort slim apparaat te perfectioneren. Zo bieden wij bluetooth trackers aan van Chipolo en Tile, slimme deursloten van Nuki en Danalock, slimme gordijnen van Slide, slimme dimmers van Tradim, EcoDim en Friends of Hue, smart home hubs van Fibaro, Google Home, Nest en Athom Homey, en tot slot slimme verlichting van Philips Hue, Innr, Idinio, WiZ, Calex, LIFX en Nanoleaf. De producten die ze aanbieden zijn stuk voor stuk technische hoogstandjes en voorzien van de nieuwste ontwikkelingen.

Behalve de alleskunners en de specialisten, vindt u bij ons ook slimme producten van Tado, Ezviz en Plugwise. Zij doen kwalitatief niet onder voor de specialisten, en hebben een smart home aanbod dat constant wordt uitgebreid.

Smart home merken combineren

Het combineren van smart home merken is mogelijk. Zo zijn er smart home hubs die verschillende merken en zelfs verschillende protocollen ondersteunen. Op die manier maakt het niet uit van welk merk een slim product is. Wel raden wij u aan om altijd de productinformatie te raadplegen om te kijken of combineren ook voor de producten die u kiest mogelijk is.

Bent u op zoek naar een specifiek slim product, of naar smart home producten die overweg kunnen met een bepaalde assistant of een bepaald protocol? Kijk dan op onze product, assistant of protocol pagina's. Waar u ook naar op zoek bent voor uw smart home, u vindt het op onze webshop.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke Smart Home merken zijn er?

Vandaag de dag zijn er veel verschillende Smart Home merken. Zo vindt u bij ons onder andere de volgende Smart Home merken: Calex, Fibaro, Innr, Philips Hue, Wiz en Woox. Uiteraard vindt u in ons assortiment ook slimme apparaten van nog veel meer andere Smart Home merken.

Waar koop ik producten van Smart Home merken?

U koopt voordelig producten van Smart Home producten bij 123led.nl. Hier vindt u een ruim assortiment aan Smart Home merken en bijbehorende slimme producten. Bestel vandaag nog een slim apparaat van een Smart Home merk en krijg deze morgen al thuisbezorgd.
 

Heeft u nog vragen over de Smart Home merken in ons assortiment of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.