123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Gledopto

Koop hier goedkoop Gledopto producten

Op deze pagina vindt u alle producten ven Gledopto in ons assortiment. Met deze producten maakt u uw huis op een simpele manier slim. Als u vandaag besteld, ontvangt u het product morgen al in huis.


1 - 24 van 29

Gledopto producten voordelig kopen

Op deze pagina vindt u een ruim aanbod aan Gledopto smart home apparaten. Gledopto is een specialist op het gebied van slimme led lampen en toebehoren. Lees hieronder meer over Gledopto of bestel hierboven direct het product dat u zoekt.

De voordelen van Gledopto

Het gebruiken van producten van Gledopto heeft diverse voordelen, namelijk:

 Gespecialiseerd in slimme led verlichting.
 Werkt met Zigbee 3.0.
 Werkt samen met producten die ook op Zigbee 3.0 werken.
 Lampen voor binnen en buiten.
 Te bedienen met de app, spraakbesturing en afstandsbediening.

Ons Gledopto assortiment

In ons assortiment vindt u de volgende Gledopto artikelen:

  • Lampen: u vindt hier diverse lampen van Gledopto. Van slimme E14 tot E27 lampen. Deze werken samen met bekende merken als Homey, Google, Alexa en Philips Hue. Dankzij de unieke uitstraling zijn deze lampen geschikt voor in dichte en open armaturen.
  • Spots: in ons assortiment vindt u led spotjes en downlights van Gledopto. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleurtemperaturen, lichtopbrengsten en wattages.
  • Controllers: met de controllers van Gledopto maakt u niet-slimme lampen eenvoudig slim. Hierdoor kunt u de lampen in de app bedienen.
  • Afstandsbediening: hiermee kunt de slimme apparaten van Gledopto bedienen.
  • Schijnwerpers: u verspreidt eenvoudig een grote hoeveelheid aan licht met deze schijnwerpers van Gledopto. Hiermee verlicht u niet alleen, maar dit werkt ook ideaal als anti-inbraak verlichting.

Gledopto werkt op Zigbee 3.0

Zigbee 3.0 is de nieuwste variant van het communicatieprotocol en dit wordt gebruikt om een draadloze netwerkverbinding te maken. Door Zigbee 3.0 kunnen de apparaten verbinding maken met het netwerk en met elkaar. In Nederland is de frequentie van Zigbee 3.0 2,4 GHz. Zigbee 3.0 is geen open standaard meer, in tegenstelling tot zijn voorganger. Dit houdt in dat nu alle producten met Zigbee 3.0 met elkaar verbonden kunnen worden en fabrikanten hier geen aanpassingen meer aan kunnen maken. Dit maakt Zigbee 3.0 een stuk handiger in gebruik.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is Gledopto?

Gledopto is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van slimme led verlichting en toebehoren. De lampen werken op Zigbee 3.0 en zijn te bedienen met een app, spraakbesturing of een afstandsbediening.

Waar koop ik Gledopto producten?

Op 123led.nl koopt u voordelig producten van Gledopto. In ons brede aanbod vindt u de producten met de laagsteprijsgarantie. Als u vandaag besteld, ontvangt u het artikel morgen al in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Gledopto? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.