123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Slimme schakelaar

Slimme schakelaar kopen?

Bij 123led.nl vindt u de beste en meest gebruiksvriendelijke slimme schakelaars. Slimme schakelaars zijn er in opbouw en inbouw varianten. Deze kunt u gebruiken om met een druk op de knop op afstand uw smart home producten te gebruiken. Nooit meer uw licht vergeten uit te doen? Bedien de slimme schakelaar met de app of met een voice assistant.

Bestel een slimme schakelaar online

Wat is een slimme schakelaar?

Een slimme schakelaar is simpelweg de slimme variant van een normale schakelaar. Zo hoeft u niet constant uw smartphone te gebruiken om uw domotica aan of uit te schakelen maar kan dit ook door ergens in uw woning op een slimme schakelaar te drukken. Slimme schakelaars zijn er in verschillende soorten. Er zijn draadloze schakelaars die u gewoon op de muur kunt schroeven of plakken en er zijn schakelaars die u moet inbouwen. Het doel blijft hetzelfde: u een eenvoudigere optie geven in het bedienen van uw domotica.

Hoe gebruik ik een slimme schakelaar?

Het gebruik van een slimme schakelaar vereist montage en de draadloze verbinding van de schakelaar aan een smart home product. Dit klinkt lastig maar u zult zien dat dit in de praktijk eenvoudig is. Montage is vooral bij de draadloze schakelaars simpel, die hoeft u enkel op de muur te schroeven of te plakken. Overigens kunt u een slimme schakelaar mooi combineren met slimme dimmers om uw slimme verlichting tot in de puntjes te automatiseren.

 

De koppelingsprocedure verschilt per slimme schakelaar maar bestaat meestal uit het voor enkele seconden indrukken van de schakelaar om een signaal te sturen naar uw domotica netwerk. Let wel, niet alle apparaten kunnen aan een slimme schakelaar gekoppeld worden. U bent hierbij afhankelijk van het protocol en of een apparaat dat u met de schakelaar wilt bedienen draadloze ondersteuning biedt.

 

Voor precieze instructies en compatibiliteit verwijzen wij u graag naar de installatie- en gebruikshandleidingen van de fabrikant. Deze zijn op 123led.nl te vinden bij de specificaties van elk product.

Slimme schakelaar kopen bij 123led.nl

Wij helpen u graag bij de aankoop van een slimme schakelaar. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten