123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme schakelaar

De goedkoopste slimme schakelaars bij 123led

Bestel goedkoop slimme schakelaars. Op onze webshop vindt u de beste en meest gebruiksvriendelijke slimme schakelaars. Slimme schakelaars zijn er in opbouw en inbouw varianten. Deze kunt u gebruiken om met een druk op de knop op afstand uw smart home producten te gebruiken. Nooit meer uw licht vergeten uit te doen? Bedien de slimme schakelaar met de app of met een voice assistant.

1 - 0 van 0

Bestel een slimme schakelaar online

Op deze pagina vindt u zowel slimme opbouw als inbouwschakelaars. Met deze schakelaars zorgt u ervoor dat u uw domotica ook kunt bedienen via een schakelaar, in plaats van alleen via uw telefoon. Dit is handig voor wanneer u uw telefoon niet altijd bij de hand heeft. Lees hieronder meer over slimme schakelaars of bestel hierboven de slimme schakelaar waar u naar op zoek bent.

Wat is een slimme schakelaar?

Een slimme schakelaar is simpelweg de slimme variant van een normale schakelaar. Zo hoeft u niet constant uw smartphone te gebruiken om uw domotica aan of uit te schakelen maar kan dit ook door ergens in uw woning op een slimme schakelaar te drukken. Slimme schakelaars zijn er in verschillende soorten. Er zijn draadloze schakelaars die u gewoon op de muur kunt schroeven of plakken en er zijn schakelaars die u moet inbouwen. Het doel blijft hetzelfde: u een eenvoudigere optie geven in het bedienen van uw domotica.

Een slimme schakelaar gebruiken

Het gebruik van een slimme schakelaar vereist montage en de draadloze verbinding van de schakelaar aan een smart home product. Dit klinkt lastig maar u zult zien dat dit in de praktijk eenvoudig is. Montage is vooral bij de draadloze schakelaars simpel, die hoeft u enkel op de muur te schroeven of te plakken. Overigens kunt u een slimme schakelaar mooi combineren met slimme dimmers om uw slimme verlichting tot in de puntjes te automatiseren.

 

De koppelingsprocedure verschilt per slimme schakelaar maar bestaat meestal uit het voor enkele seconden indrukken van de schakelaar om een signaal te sturen naar uw domotica netwerk. Let wel, niet alle apparaten kunnen aan een slimme schakelaar gekoppeld worden. U bent hierbij afhankelijk van het protocol en/of een apparaat dat u met de schakelaar wilt bedienen draadloze ondersteuning biedt.

 

Voor precieze instructies en compatibiliteit verwijzen wij u graag naar de installatie- en gebruikshandleidingen van de fabrikant. Deze zijn op onze webshop te vinden bij de specificaties van elk product.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een wifi schakelaar?

Een wifi schakelaar is een slimme schakelaar. Via dit soort schakelaars kunt u apparaten aan- of uitzetten en in het geval van verlichting ook dimmen. Dit doet u via wifi. De wifi schakelaars in ons assortiment werken via verschillende protocollen.

Hoeveel apparaten kan ik aansluiten op een slimme schakelaar?

Dit hangt af van de schakelaar zelf. Wij verkopen schakelaars waar u 1, 2 of 4 apparaten of groepen mee kunt bedienen. Bestel vandaag nog een slimme schakelaar en ontvang deze morgen al thuis.

Waar koop ik slimme schakelaars kopen?

Slimme schakelaars koopt u voordelig bij 123led.nl. U heeft hier de keuze uit inbouw en opbouwschakelaars die werken op verschillende protocollen. Bestel vandaag nog een slimme schakelaar en krijg deze morgen al thuisbezorgd.
 

Wij helpen u graag bij de aankoop van een slimme schakelaar. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.