123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme opbouwschakelaar

Slimme opbouwschakelaar kopen?

Bij 123led.nl koopt u slimme opbouwschakelaars van de beste merken. Zo kunt u altijd eenvoudig uw apparaten aan- en uitschakelen, zonder dat u daar uw smartphone voor nodig heeft. Makkelijk te installeren en nog makkelijker te gebruiken. Zoekt u eerder een slimme inbouwschakelaar? Die vindt u hier.


1 - 24 van 32

Koop een slimme opbouwschakelaar online

Waarvoor kan ik een slimme opbouwschakelaar gebruiken?

Een slimme opbouwschakelaar gebruikt u om uw slimme apparaten op eenvoudige wijze te bedienen met een knop. Zo heeft u niet voor alles een smartphone of een voice assistant nodig, maar kunt u gewoon als vanouds op een knop drukken om iets aan of uit te zetten. Op die manier geeft u een modern smart home systeem een traditionele insteek. Deze slimme opbouwschakelaars hebben vaak meerdere knoppen die afzonderlijk te programmeren zijn. Zo kunt u met één slimme opbouwschakelaar meerdere apparaten bedienen.

Hoe moet ik een slimme opbouwschakelaar installeren?

Van alle slimme apparaten is een slimme opbouwschakelaar waarschijnlijk het eenvoudigst in installatie en gebruik. Deze schakelaars hoeft u namelijk alleen maar op locatie te monteren door middel van tape, schroeven of een beugelsysteem. Deze materialen worden meestal met het product geleverd. Daarna hoeft u enkel de schakelaar aan uw smart home netwerk te verbinden door de knop, of een van de knoppen, voor een aantal seconden in te drukken. Vervolgens hoeft u alleen nog maar in uw systeem het apparaat te selecteren waarmee u de koppeling wilt maken.

Slimme opbouwschakelaar kopen bij 123led.nl

Wij helpen u graag bij de aankoop van een slimme opbouwschakelaar. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.