123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme inbouwschakelaar

Slimme inbouwschakelaar kopen?

Bij 123led.nl koopt u de beste slimme inbouwschakelaars voor de laagste prijs. Met een slimme inbouwschakelaar maakt u uw gewone stopcontacten, schakelaars en apparaten slim. Bedien deze vervolgens lekker vanuit het comfort van uw bankstel. Bent u op zoek naar een slimme opbouwschakelaar? Kijk dan hier.


1 - 24 van 39

Bestel snel een slimme inbouwschakelaar

Wat kan ik met een slimme inbouwschakelaar?

Een slimme inbouwschakelaar geeft u de mogelijkheid om verschillende apparaten toe te voegen aan uw smart home netwerk. Om dit te doen wordt een inbouwschakelaar achter een huidig stopcontact of schakelaar gemonteerd, zodat deze toegang krijgt tot een draadloze verbinding. Zo krijgt u de mogelijkheid om zelfs gewone apparaten die op zo een stopcontact of schakelaar zijn aangesloten, als een slim apparaat te gebruiken. Daarnaast kunt u ze uiteraard ook op de traditionele manier met een druk op de knop blijven bedienen. Als onderdeel van uw smart home netwerk wordt het ook mogelijk om deze apparaten bij gebruik van een voice assistant met de stem te bedienen. Slimme inbouwschakelaars zijn er in verschillende variaties, voor kleine apparaten met een gering stroomverbruik tot zwaardere apparaten met een hoog stroomverbruik. Ook zijn er slimme inbouwschakelaars speciaal voor gemotoriseerde rolluiken, jaloezieën, lamellen, gordijnen, zonweringen, ramen en garagedeuren.

Hoe installeer ik een slimme inbouwschakelaar?

De exacte installatiemethode hangt af van het product. Let wel dat inbouwschakelaars altijd achter uw huidige schakelaars en afdekplaten gemonteerd moeten worden, dus kijk goed naar de afmetingen. Hierdoor is de installatie wat lastiger dan bij een opbouwschakelaar. Daarnaast is het hebben van een pulsdrukker noodzakelijk. Controleer dus of deze achter uw huidige afdekplaat zit. Houd er ook rekening mee dat u met stroom werkt, dus schakel deze altijd uit voordat u aan de installatie begint.

Slimme inbouwschakelaar kopen bij 123led.nl

Wij helpen u graag bij de aankoop van een slimme inbouwschakelaar. Heeft u vragen over ons aanbod slimme inbouwschakelaars? Neem dan contact met ons op.