123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

AduroSmart ERIA

De goedkoopste slimme producten van AduroSmart ERIA bij 123led

Bestel goedkoop AduroSmart ERIA smart home producten. Dit merk beschikt over een breed assortiment van diverse producten zoals sensoren, schakelaars, stekkers en verschillende soorten verlichting. Door de werking op Zigbee kunt u deze producten op afstand met app bedienen. Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel AduroSmart ERIA producten online

Bekijk op deze pagina de verschillende soorten producten die wij van AduroSmart ERIA aanbieden. Door de diversiteit van het aanbod is er voor vrijwel elke Zigbee gebruiker een geschikt product te vinden. Zo kunt u met AduroSmart ERIA niet alleen uw gebruikscomfort verhogen, maar bijvoorbeeld ook de veiligheid verbeteren.

Het assortiment AduroSmart ERIA producten

Op onze website hebben wij het AduroSmart ERIA assortiment verdeeld in een aantal groepen, zodat u zo snel en gemakkelijk mogelijk het product naar keuze kunt vinden, ook als u nog onbekend bent met het merk.

 • Sensoren: AduroSmart ERIA biedt verschillende sensoren aan, waarmee bewegingen of openstaande deuren en ramen gedetecteerd worden en meldingen hierover worden doorgegeven aan uw smartphone. Zo kunt u de veiligheid van uw woning verbeteren en uw waardevolle spullen beter beveiligen.
   
 • Schakelaar: de slimme schakelaars van AduroSmart ERIA zijn uniek. Deze kunnen namelijk niet alleen als conventionele wandschakelaar gebruikt worden, maar ook als afstandsbediening. De wandhouder is magnetisch en de schakelaar kan hier uitgehaald worden als u deze liever als een handheld device gebruikt. Ook vindt u hier slimme inbouwschakelaars die in vrijwel elke wandcontactdoos kunnen worden weggewerkt zonder dat daar bedrading voor nodig is.
   
 • Slimme stekker: de slimme stekkers van AduroSmart ERIA stellen u in staat om gewone apparaten slim te maken. Met de slimme stekker kunt u gekoppelde apparaten op afstand in- en uitschakelen en kunt u deze ook van timers voorzien. Wist u dat AduroSmart ERIA ook een slimme stekker met energiemeter heeft? Zo kunt u uw energieverbruik nauwkeurig in de gaten houden.
   
 • Rookmelder: een slimme rookmelder verhoogt de brandveiligheid van uw woning. Zodra de melder rookopbouw detecteert gaat er niet alleen een sirene af, maar wordt er ook een melding naar uw telefoon gestuurd. Zo weet u altijd wanneer er potentieel brandgevaar is, ook als u niet thuis bent.
   
 • Bridge: AduroSmart ERIA heeft zijn eigen Zigbee bridge om bediening op afstand mogelijk te maken. Een bridge is voor het gebruik van veel AduroSmart ERIA producten noodzakelijk, maar u kunt via deze bridge ook de apparaten van andere Zigbee merken zoals Philips Hue besturen.
   
 • Starterkit: een starterkit is een combinatie van een AduroSmart ERIA bridge met twee lampen, of met één lamp en een slimme schakelaar. Zo heeft u met een enkele aankoop een goede start voor het ‘slim’ maken van uw woning.
   
 • Slimme lampen: dit zijn lampen met E27, E14 en GU10 fitting en met slimme functionaliteiten. In het assortiment van AduroSmart ERIA lampen zitten zowel lampen die alleen witlicht kunnen verspreiden als lampen die daarnaast ook licht in RGB-kleuren kunnen produceren. Daarnaast zijn sommige lampen ook in sets van 2 stuks beschikbaar.
   
 • Led strips: de led strips van AduroSmart ERIA zijn in een basisset en een uitbreiding beschikbaar. In de basisset zit een 3 meter led strip en al het nodige aansluitmateriaal. Deze kan tot maximaal 5 meter worden verlengd met de uitbreiding, waarin een losse led strip zit.

Bediening van AduroSmart ERIA

AduroSmart ERIA maakt gebruik van het Zigbee protocol. Zigbee is een draadloos protocol en zorgt voor de verbinding tussen een slim product (zoals een slimme stekker of lamp) en een bridge. Deze bridge zet het Zigbee signaal vervolgens om in een wifi signaal zoals dit ook gebruikt wordt in uw draadloos internet netwerk, waardoor u de AduroSmart ERIA-app (voor Android of iOS) op uw smartphone of tablet kunt gebruiken om via deze bridge een AduroSmart ERIA product aan te sturen. Dit betekent dat een bridge voor het grootste deel van de AduroSmart ERIA producten noodzakelijk is. Met andere woorden, zonder een bridge kunt u deze producten niet gebruiken.

 

Daarnaast is het hierdoor ook mogelijk om zo de bediening van een product via een voice assistant als Google Assistant of Amazon Alexa te laten lopen. Dan kunt u de producten van AduroSmart ERIA zelfs met uw stem bedienen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt AduroSmart ERIA?

AduroSmart ERIA werkt via het Zigbee protocol. Dit draadloze protocol zorgt voor de verbinding tussen een Smart Home product en een bridge. De bridge zet vervolgens het signaal om in een wifi signaal, zodat u dit ook kunt gebruiken in uw draadloos internet en u dus de producten via de AduroSmart ERIA-app kunt bedienen.

Waar koop ik AduroSmart ERIA smart home producten?

U koopt slimme apparaten van AduroSmart ERIA goedkoop bij 123led.nl. Wij verkopen onder andere slimme sensoren, schakelaars, stekkers, lampen en rookmelders. Bestel vandaag nog een slim apparaat van AduroSmart ERIA en krijg deze morgen al thuisbezorgd.
 

Heeft u vragen over ons assortiment van AduroSmart ERIA, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.