123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Smart Home Assistant

Producten voor Smart Home Assistant

Heeft u een smart home assistant? Op deze pagina vindt u een ruim aanbod aan smart home producten die compatibel zijn met verschillende assistants, bijvoorbeeld Google Assistant of Amazon Alexa. De slimme producten zijn aan de hand van deze assistants gesorteerd.


Snel zoeken
Uitgelichte series

Smart Home Producten voor Voice Assistants

Om het uzelf nóg makkelijker te maken, kunt u ervoor kiezen om in plaats van de slimme apparaten te bedienen via de app, ze te bedienen door middel van uw stem. Zo hoeft u uw telefoon niet in de buurt te hebben en kunt u via uw stem een smart home assistant een opdracht geven voor een slim apparaat dat gekoppeld is aan de assistant. Lees hieronder meer over smart home assistants of bestel hierboven direct het artikel dat u zoekt dat werkt op een smart home assistant waar u thuis gebruik van maakt.

Welke smart home assistants zijn er, en wat is het verschil?

Er zijn een aantal smart home assistants. Om er zeker van te zijn dat u de juiste kiest, leggen we de assistants hieronder voor u uit:

  • Google Assistant: grote compatibiliteit, Nederlandse spraakondersteuning, Android ondersteuning waarbij u deze assistant bijvoorbeeld ook kunt gebruiken op een smartphone. Bekijk de producten die compatibel zijn met Google Assistant.
  • Amazon Alexa: van alle assistants de grootste compatibiliteit, geen Nederlandse taalondersteuning. Bekijk de producten die compatibel zijn met Amazon Alexa.
  • Athom Homey: kleinere compatibiliteit, Nederlandse spraakondersteuning, gebruikt flows om automatische bediening van smart home apparaten mogelijk te maken. Bekijk de producten die compatibel zijn met Homey.
  • Apple HomeKit: kleinere compatibiliteit, Nederlandse spraakondersteuning, gebruikt scènes om automatische bediening van smart home apparaten mogelijk te maken, en is te gebruiken met Apple apparaten. Bekijk de producten die compatibel zijn met Apple HomeKit.
Voor elk van deze smart home assistants kunt u slimme producten vinden. Kijk bovenaan op deze pagina bij elke assistant voor de mogelijke combinaties.

Welke slimme producten kan ik met mijn smart home assistant gebruiken?

Dit is afhankelijk van het product, maar het is een lijst die constant groter wordt. Producenten van smart home assistants en makers van slimme producten proberen steeds meer van hun artikelen met elkaar samen te laten werken. Ook komen er steeds meer slimme producten op de markt, waardoor het aantal compatibele producten ook groeit. Kijk voordat u een smart home product aanschaft altijd of deze de nodige compatibiliteit heeft.

Het combineren van smart home producten met verschillende smart home assistants

Het is mogelijk om smart home producten te combineren met verschillende assistants, als deze smart home producten voor die verschillende assistants ondersteuning bieden. Een apparaat dat ondersteuning biedt voor Google Assistant én voor Apple HomeKit kan prima met beide assistants samen. Zo zou u als u meerdere assistants heeft de ene keer bijvoorbeeld Google Assistant kunnen gebruiken om het apparaat aan te sturen, en de andere keer Apple HomeKit.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat kan ik allemaal met Home Assistant?

Met een Smart Home Assistant kunt u diverse slimme apparaten in uw huis bedienen en automatiseren. Het is als het ware een centraal dashboard om meerdere apparaten op één plek te kunnen bedienen. Daarnaast kunt u met een Smart Home Assistant ook gekoppelde apparaten bedienen met uw stem door middel van een geïntegreerd spraakbesturingssysteem.

Welke Smart Home assistants zijn er?

Er zijn meerdere soorten Smart Home assistants. In ons assortiment vindt u slimme apparaten die compatibel zijn met Google Assistant, Amazon Alexa, Apple HomeKit en/of Homey.

Kan ik een slim apparaat met verschillende Smart Home assistants bedienen?

Dat verschilt per apparaat. Sommige slimme apparaten zijn te gebruiken met meerdere Smart Home assistants en sommigen zijn alleen te gebruiken met één Smart Home assistant. Raadpleeg hiervoor de productomschrijving of handleiding.
 

Welke smart home assistant u thuis ook heeft, maak het uzelf makkelijk en kijk met welke smart home producten ze te gebruiken zijn. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.