123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Apple HomeKit

Smart producten voor Apple HomeKit kopen?

Bij 123led.nl bieden wij u een groot aantal slimme producten dat met Apple HomeKit werkt. Zo vindt u op eenvoudige wijze de smart home artikelen die u zoekt. Gebruikt u een andere smart home assistant? Kijk dan op deze pagina voor een overzicht.

Koop smart home producten voor Apple HomeKit

Wat is Apple HomeKit?

Apple HomeKit is de smart home assistant van Apple. Deze assistant is specifiek ontworpen voor domotica en heeft in vergelijking met andere assistants extra functies voor smart home gebruik. HomeKit is met verschillende Apple apparaten te bedienen door het downloaden van de Home app.

Wat kan ik doen met slimme producten die zijn aangesloten op Apple HomeKit?

HomeKit maakt gebruik van de spraak gestuurde voice assistant van Apple, Siri. Hierdoor is het mogelijk om uw stem te gebruiken om uw slimme apparaten opdrachten te geven, waardoor het niet meer nodig is om zelf een knop in te drukken om uw slimme apparaten aan of uit te schakelen. Siri beschikt over Nederlandse taalondersteuning, dus u kunt prima in het Nederlands met Siri communiceren. Daarnaast beschikt Apple HomeKit over de mogelijkheid om via de Apple Home app voor scènes in te stellen. Scènes zijn eigenlijk meerdere opdrachten die in één commando zijn opgeslagen. Een scéne bestaat uit een selectie accessoires. Dit zijn uw slimme apparaten. De eerste accessoire die u selecteert bepaald aan welke ruimte de scène wordt toegewezen, bijvoorbeeld uw woonkamer. Vervolgens kunt u andere accessoires in dezelfde ruimte toevoegen. Zo kunt u bijvoorbeeld een scène opstarten om tegelijkertijd de slimme verlichting in de woonkamer uit te doen en de tv aan te zetten, zodat u een mooie sfeer heeft om een film te kijken.

Slimme producten voor Apple HomeKit kopen bij 123led.nl

Wij helpen u graag bij uw aankoop. Heeft u vragen over ons aanbod slimme producten dat met Apple HomeKit werkt? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten