123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Apple HomeKit

De goedkoopste Smart Home producten voor Apple HomeKit bij 123led

Bestel op deze pagina goedkoop slimme apparaten die met Apple HomeKit te bedienen zijn. U vindt bij ons onder andere slimme stekkers, sensoren, radiatorknoppem en thermostaten. U kunt via één centrale app al deze apparaten bedienen, tijdschema's instellen en meer, zodat u energie en dus geld kunt besparen. Gebruikt u een andere Smart Home assistant? Kijk dan op deze pagina voor een overzicht van diverse slimme apparaten die te bedienen zijn met verschillende Smart Home assistants. Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Koop smart home producten voor Apple HomeKit

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan Smart Home producten die samenwerken met Apple HomeKit. Via de Apple Home app kunt u eenvoudig alle gekoppelde slimme apparaten bedienen en met elkaar samen laten werken. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat wanneer een slimme bewegingssensor beweging detecteert, tegelijkertijd de slimme camera begint met filmen. Lees hieronder meer over Apple HomeKit of bestel hierboven direct het slimme product dat u zoekt.

Wat is Apple HomeKit?

Apple HomeKit is de smart home assistant van Apple. Deze assistant is specifiek ontworpen voor domotica en heeft in vergelijking met andere assistants extra functies voor smart home gebruik. HomeKit is met verschillende Apple apparaten te bedienen door het downloaden van de Home app.

De mogelijkheden van slimme apparaten met Apple HomeKit

HomeKit maakt gebruik van de spraak gestuurde voice assistant van Apple, Siri. Hierdoor is het mogelijk om uw stem te gebruiken om uw slimme apparaten opdrachten te geven, waardoor het niet meer nodig is om handmatig uw Smart Home apparaten aan of uit te zetten. Siri beschikt over Nederlandse taalondersteuning, dus u kunt prima in het Nederlands met Siri communiceren.

Daarnaast beschikt Apple HomeKit over de mogelijkheid om via de Apple Home app scènes in te stellen. Scènes zijn eigenlijk meerdere opdrachten die in één commando zijn opgeslagen. Een scène bestaat uit een selectie accessoires. Dit zijn uw slimme apparaten. De eerste accessoire die u selecteert, bepaalt aan welke ruimte de scène wordt toegewezen, bijvoorbeeld uw woonkamer. Vervolgens kunt u andere accessoires in dezelfde ruimte toevoegen. Zo kunt u bijvoorbeeld een scène opstarten om tegelijkertijd de slimme verlichting in de woonkamer uit te doen of te dimmen en de tv aan te zetten, zodat u een gezellige sfeer heeft om een film te kijken.

Voordelen van Apple HomeKit

Er zijn een aantal voordelen bij het gebruiken van Apple HomeKit. Enkele van deze voordelen zijn:

  • Er is geen (aparte) hub vereist.
  • U heeft alleen een goede en stabiele internetverbinding nodig.
  • U kunt slimme apparaten bedienen via diverse apparaten, zoals iPhone, iPad, Mac, Apple Watch maar ook via Apple’s spraakbesturingssysteem: Siri.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Apple Home?

Apple HomeKit is een besturingssysteem voor uw Smart Home apparaten die te bedienen zijn via de Apple Home app. U kunt in deze app slimme apparaten koppelen en vervolgens bedienen via uw iPhone, iPad of Apple Watch. Ook wordt de bediening ondersteund door Siri, waardoor u apparaten ook met uw stem kunt bedienen.

Wat heb ik nodig voor Apple HomeKit?

Het enige wat u nodig heeft is een goede en stabiele wifi-verbinding, de Apple Home app en een Apple apparaat (iPhone, iPad, Mac of Apple Watch) om de slimme apparaten te bedienen in de app.

Wat is het voordeel van een Apple HomeKit?

Het voordeel van Apple HomeKit is dat u geen aparte hub nodig heeft. U kunt de slimme apparaten eenvoudig koppelen aan de Apple Home app en vervolgens bedienen.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Apple HomeKit of over iets anders? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.