123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Homey

Koop smart home producten voor Homey

Wat is Homey?

Homey is de smart home assistant van Athom. Deze assistant is specifiek ontworpen voor domotica en heeft dan ook extra functionaliteiten die het voor smart home gebruik geschikt maakt. In tegenstelling tot Apple HomeKit is Homey niet alleen software. U heeft de Athom Homey of Athom Homey Pro hub nodig om van Homey gebruikt te maken.

Wat kan ik doen met slimme producten die zijn aangesloten op Homey?

Homey heeft geen eigen spraak gestuurde voice assistant maar kan aan Google Home of Amazon Alexa gekoppeld worden. Hierdoor is het mogelijk om uw stem te gebruiken om uw slimme apparaten opdrachten te geven, waardoor het niet meer nodig is om zelf een knop in te drukken om uw slimme apparaten aan of uit te schakelen. De taalondersteuning is afhankelijk van de gekoppelde voice assistant. Daarnaast beschikt Athom Homey over de mogelijkheid om flows in te stellen. Flows zijn series van geschakelde opdrachten die gemakkelijk te programmeren zijn. Het programmeren van deze flows is een kwestie van opdrachten en scenario's koppelen aan slimme producten. Flows bestaan uit digitale kaartjes die voorwaarden vertegenwoordigen. Er zijn 'als', 'en', en 'dan' kaartjes. Zo kunt u bijvoorbeeld een flow creëren die 'als' de slimme deursensor een opengaande deur registreert 'en' het na zonsondergang is, 'dan' de slimme verlichting wordt aangezet.

Slimme producten voor Homey kopen bij 123led.nl

Wij helpen u graag bij uw aankoop. Heeft u vragen over ons aanbod slimme producten dat met Homey werkt? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten