123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Homey

De goedkoopste smart producten voor Homey bij 123led

Bestel goedkoop Smart Home producten voor Homey. Op deze pagina bieden wij u een groot aantal slimme producten dat met Homey werkt, zoals slimme dimmers, camera's en verlichting. Gebruikt u een andere smart home assistant? Kijk dan op deze pagina voor een overzicht. Bestel vandaag nog een Smart Home apparaat dat werkt met Homey en krijg deze morgen al thuisbezorgd. 

1 - 0 van 0

Koop smart home producten voor Homey

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment aan Smart Home producten die werken op de Smart Home assistant Homey. U kunt deze apparaten allemaal bedienen vanuit één centrale app en ze zelfs met elkaar laten samenwerken. Lees hieronder meer over Homey en de mogelijkheden of bestel hierboven direct het Smart Home product voor Homey waar u naar op zoek bent.

Wat is Homey?

Homey is de smart home assistant van Athom. Deze assistant is specifiek ontworpen voor domotica en heeft dan ook extra functionaliteiten die het voor smart home gebruik geschikt maakt. In tegenstelling tot Apple HomeKit is Homey niet alleen software. U heeft de Athom Homey of Athom Homey Pro hub nodig om van Homey gebruik te maken.

Mogelijkheden met Homey

Homey heeft geen eigen spraak gestuurde voice assistant, maar kan aan Google Home of Amazon Alexa gekoppeld worden. Hierdoor is het mogelijk om uw stem te gebruiken om uw slimme apparaten opdrachten te geven, waardoor het niet meer nodig is om zelf een knop in te drukken om uw slimme apparaten aan of uit te schakelen. De taalondersteuning is afhankelijk van de gekoppelde voice assistant.

Daarnaast beschikt Athom Homey over de mogelijkheid om flows in te stellen. Flows zijn series van geschakelde opdrachten die gemakkelijk te programmeren zijn. Het programmeren van deze flows is een kwestie van opdrachten en scenario's koppelen aan slimme producten. Flows bestaan uit digitale kaartjes die voorwaarden vertegenwoordigen. Er zijn 'als', 'en', en 'dan' kaartjes. Zo kunt u bijvoorbeeld een flow creëren die 'als' de slimme deursensor een opengaande deur registreert 'en' het na zonsondergang is, 'dan' de slimme verlichting wordt aangezet.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat kan ik doen met Homey?

Met behulp van Homey kunt u vanuit één centrale app verschillende slimme apparaten bedienen die met Homey werken. Daarnaast kunt u ook Google Assistant of Amazon Alexa koppelen aan Homey om de apparaten met uw stem te bedienen. Bovendien kunt u ook middels de kaarten in de app ‘Flows’ aanmaken.

Wat is het verschil tussen Homey en Homey Pro?

Het verschil is dat de Homey Pro krachtiger is dan de normale Homey en is bedoeld voor gebruikers die net iets meer vragen of nodig hebben van Homey. Ook kunt u meer apps tegelijk gebruiken met de Homey Pro, zonder dat deze traag wordt.

Welke merken werken met Homey?

Er zijn heel veel verschillende merken die samenwerken met Homey. Homey werkt met meer dan 50.000 apparaten van meer dan 1000 merken. Hier vallen onder andere de volgende merken onder: Philips Hue, FIBARO, Aqara, Honeywell en meer.
 

Wij helpen u graag bij uw aankoop. Heeft u vragen over ons aanbod slimme producten dat met Homey werkt? Neem dan contact met ons op.