123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme raam/deursensor

Slimme raam/deursensor kopen?

Bij 123led.nl koopt u de meest geavanceerde slimme raamsensoren en slimme deursensoren. Deze sensoren registreren het open of dicht gaan van uw ramen of deuren. Zo helpen zij om uw woning te beveiligen en om het verspillen van energie tegen te gaan. Zoekt u een andere soort slimme sensor? Kijk dan hier voor een overzicht.


1 - 17 van 17

Sensor voor ramen en deuren

Wat kan een slimme raam/deursensor voor mij doen?

Een slimme raamsensor of slimme deursensor is een geavanceerde en gevoelige sensor voor het beveiligen van uw woning en het tegengaan van energieverspilling. Deze sensor kan gemonteerd worden bij uw deur of raam. Het doel van de slimme raam/deursensor is het registreren van trillingen en bewegingen, bijvoorbeeld bij een inbraakpoging. Als de sensor iets registreert wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld door middel van een melding op uw smartphone of tablet. Ook zijn er sensoren met extra functies, zoals het monitoren van de temperatuur, waardoor het interessant is om deze te combineren met een slimme radiatorknop of een slimme thermostaat zodat u de verwarming uit kunt zetten als u ziet dat er een deur of raam openstaat.

Hoe installeer ik een slimme raamsensor of slimme deursensor?

Het installeren van een slimme raam/deursensor is zeer eenvoudig. De sensor kan het beste geplaatst worden op een raam- of deurkozijn. Montage gaat met behulp van een kleefstrip op het product. U heeft dus geen gereedschap nodig. Slimme raam/deursensoren werken op batterijen die eenvoudig te verwisselen zijn. Om het apparaat te gebruiken hoeft u deze verder alleen te koppelen aan uw domotica netwerk, dan is de sensor gereed.

Slimme raam/deursensor kopen bij 123led.nl

Wij helpen u graag bij de aankoop van een slimme raam/deursensor. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.