123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme thermostaat

De goedkoopste slimme thermostaat bij 123led

Bestel goedkoop een slimme thermostaat. Te koude of te warme dagen zijn met een slimme thermostaat verleden tijd. Ook kunt u spaarstanden gebruiken om tijdens uw afwezigheid energie te besparen. Slimme thermostaten werken met elke bestaande CV installatie. Zorg voor een aangename woning en kies voor een van de slimme thermostaten uit ons assortiment.


1 - 8 van 8

Bestel een slimme thermostaat online

Koop een slimme thermostaat om op afstand de verwarming in uw huis te regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld als u op kantoor bent alvast de verwarming hoger zetten, zodat u in een warm huis thuiskomt. De slimme thermostaten in ons assortiment zijn bovendien vaak te koppelen aan slimme radiatorknoppen, zodat u per kamer de temperatuur kunt regelen. Lees hieronder meer over slimme thermostaten of bestel hierboven het artikel waar u naar op zoek bent.

Wat is een slimme thermostaat?

Een slimme thermostaat is de domotica versie van een normale thermostaat. Hiermee automatiseert u het klimaat van uw woning tot in de puntjes. Een slimme thermostaat is op afstand te beheren, bijvoorbeeld met gebruik van een app. Zo heeft u niet alleen te allen tijde gedetailleerd inzicht in uw energieverbruik, maar kunt u ook uw huis van de perfecte temperatuur voorzien. Zo kunt u in uw woning voor de perfecte temperatuur zorgen, zelfs voordat u thuiskomt. Bent u vergeten de verwarming uit te zetten en bent u niet meer thuis? Ook geen probleem!

Een slimme thermostaat installeren

Het installeren van een slimme thermostaat kan een hele uitdaging lijken maar is in werkelijkheid vrij eenvoudig. Het lastigste onderdeel is het installeren van een zogenoemd relais. Deze verbindt de slimme thermostaat met uw verwarmingsketel. Hierbij is het nodig om de relais met de bijgeleverde draden te verbinden op de thermostaat. Aangezien het precieze proces per product verschilt adviseren wij graag om de producthandleiding te raadplegen.

 

Na montage rondt u de installatie af door de slimme thermostaat aan uw smart home netwerk te koppelen. Als dat is gedaan is uw slimme thermostaat klaar voor gebruik. Om het meeste uit uw slimme thermostaat te halen, kunt u deze ook uitbreiden met slimme radiatorknoppen. Zo heeft u aparte controle over al uw kamers.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan een slimme thermostaat op elke ketel?

Een slimme thermostaat kan niet op elke ketel. Sommige merken hebben overigens wel slimme thermostaten die op bijna alle ketels passen, zoals Tado. Zoek van tevoren goed uit wat voor ketel u heeft en doe goed onderzoek naar wat voor slimme thermostaten bij uw ketel past.

Waar koop ik slimme thermostaten?

Slimme thermostaten koopt u voordelig bij 123led. U vindt bij ons onder andere (draadloze) thermostaten voor verwarmingssystemen op waterbasis. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over slimme thermostaten in het algemeen of specifiek over de producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.