123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

AduroSmart Zigbee bridge

AduroSmart Zigbee bridge

AduroSmart Zigbee bridge  LAD00031
vergroten
€ 39,50 (Inclusief 21% BTW)
(€ 32,64 Exclusief 21% BTW )

direct leverbaar
Morgen in huis
Omschrijving Deze AduroSmart bridge is het zenuwcentrum van uw Zigbee netwerk. De bridge zorgt ervoor dat het signaal van uw 2,4 GHz wifi netwerk wordt omgezet in het Zigbee protocol waar de apparten en lampen van AduroSmart (en een aantal andere merken) gebruik van maken.

De communicatie tussen de AduroSmart Eria-app en deze apparaten en lampen loopt via de bridge. Zo maakt de bridge het mogelijk om geavanceerde functies te gebruiken zoals tijdschema's en lichtscènes voor slimme lampen, het bijhouden van energieverbruik via slimme plugs, en het monitoren van gekoppelde slimme sensoren.

De AduroSmart bridge kan niet alleen in combinatie met AduroSmart producten gebruikt worden maar ook in combinatie met de slimme producten van bijvoorbeeld Philips Hue.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: AduroSmart Type: Zigbee bridge
Voltage: 220-240 V Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Afmetingen: 90 x 90 x 18 mm (lxbxh) Protocol: Zigbee 3.0
Gebruik: Binnen Handleiding: PDF
Kleur: Wit Extra info: uw oude apparaat
Werkt met
AduroSmart Google Alexa IFTTT

Hoe werkt AduroSmart?
 

De producten van AduroSmart werken op het Zigbee protocol. Dit is een draadloos protocol (zoals wifi) dat als belangrijkste eigenschap heeft dat er tussen veel apparaten en over relatief grote afstanden opdrachten kunnen worden verstuurd. Dit is ook de reden dat de AduroSmart bridge (of een andere Zigbee bridge) voor de werking van de rest van de producten noodzakelijk is; de bridge zet het wifi signaal in uw woning om in een Zigbee signaal en zit bij de startersets inbegrepen.

 

Overigens is AduroSmart niet het enige merk dat gebruikmaakt van het Zigbee protocol. Het is dan ook mogelijk om AduroSmart producten te combineren met en te koppelen aan producten van Philips Hue.
 

AduroSmart bedienen
 

Er zijn twee manieren om uw slimme AduroSmart producten via de hub te bedienen: met een app, door middel van een voice assistant, of in het geval van lampen ook door middel van een draadloze dimmerschakelaar.

  • App: alle producten van AduroSmart kunnen aangesproken worden met behulp van de AduroSmart Eria-app (voor iOS of Android) op de smartphone of tablet. Met deze app beschikt u over alle functies die voor het besturen van de AduroSmart producten nodig zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld lichtscènes, tijdschema's en sensoren instellen, het stroomverbruik van uw slimme stekkers bekijken, of uw schakelaars bedienen.
         
  • Voice assistant: het is mogelijk om de bridge aan uw favoriete voice assistant te koppelen. Op die manier kunt u uw stem gebruiken om opdrachten aan de assistant en bridge te geven. Dan is een druk op een knop helemaal niet meer nodig. Compatibele voice assistants zijn Google Home (Google Assistant) en Amazon Alexa.
         
  • Dimmerschakelaar: een handige manier voor het bedienen van uw verlichting is de AduroSmart draadloze dimmerschakelaar. Deze dimmer kan in een magnetische wandplaat worden gezet, waardoor het de functie heeft van een conventionele dimmerschakelaar, maar het is daarnaast ook mogelijk deze uit de wandplaat te halen en te gebruiken als afstandsbediening. Hier zitten niet alleen dimknoppen op, maar ook knoppen voor het in- en uitschakelen van uw verlichting. Deze schakelaar zit bij een aantal startersets inbegrepen.

Populaire artikelen van klanten die dit artikel ook besteld hebben

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!