123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Smart Home Hubs

De goedkoopste Smart Home Hubs bij 123led

Bestel op deze pagina goedkoop een smart home hub. Beheer uw domotica centraal met een van de smart home hubs uit ons assortiment en ontdek zo de volle mogelijkheden van uw smart home. Met een smart home hub is het afzonderlijk aansturen van losse slimme apparaten verleden tijd en kunnen deze apparaten met elkaar communiceren. Wij bieden u de beste smart home hubs aan met de grootste compatibiliteit.


1 - 17 van 17

Smart Home Hub voor al uw domotica

Om meerdere slimme apparaten van verschillende merken samen te gebruiken, heeft u vrijwel altijd een smart home hub nodig. Om er zeker van te zijn dat u daadwerkelijk verschillende slimme apparaten van diverse merken kunt bedienen en aan elkaar kunt koppelen via een hub, dienen de apparaten en de hub op hetzelfde protocol te werken. Kijk hiervoor altijd goed naar de productomschrijving van zowel de hub als van de slimme apparaten. Lees hieronder meer over smart home hubs of bestel hierboven direct de hub die u zoekt.

Wat is een smart home hub en wat doet het?

Een hub is het brein van een domotica netwerk. Het is te vergelijken met de rol van een router in een draadloos netwerk. De hub is een centraal punt dat uw opdrachten ontvangt en vervolgens doorgeeft aan uw slimme apparaten. Alhoewel dit bij sommige smart home producten ook mogelijk is zonder hub, is een hub meestal een vereiste om over de volledige functionaliteit van uw domotica te beschikken. Een hub verwerkt niet alleen uw opdrachten, maar zorgt er ook voor dat uw smart home producten gelijktijdig te gebruiken zijn. Zo kan een hub voor u meerdere apparaten aan- en uitzetten, en kunt u deze ook gebruiken om scènes in te stellen waarbij meerdere domotica tegelijk hun functie kunnen vervullen. Op die manier heeft u in plaats van verschillende apps voor verschillende apparaten alleen nog maar de app nodig om de hub te bedienen. Denk aan het dimmen van slimme verlichting en het aanzetten van een slimme speaker, zodat u in de perfecte sfeer zit om een boek te lezen.

Slimme apparaten op uw smart home hub aansluiten

Met een hub van bijvoorbeeld Fibaro of Athom kunt u, afhankelijk van het gebruikte protocol, met slimme apparaten van meerdere merken communiceren. Gebruikt een hub hetzelfde protocol als een van de slimme producten die u wilt verbinden? Dan is de kans groot dat dit mogelijk is. Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere merken die gebruik maken van het Zigbee 3.0 protocol. Met een smart home hub die ook op dit protocol werkt, kunt u dus apparaten van verschillende merken aan elkaar koppelen en met elkaar gebruiken. Raadpleeg voor combinatiemogelijkheden altijd de productinformatie.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een slimme hub?

Een slimme hub is als het ware de centrale router voor slimme apparaten die werken op hetzelfde protocol als de hub. Via dit centrale punt kunt u slimme apparaten met elkaar koppelen en samen met elkaar gebruiken.

Welke hub moet ik gebruiken voor Zigbee?

In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten hubs die werken op het Zigbee (3.0) protocol. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Wanneer u gewend bent aan het besturingssysteem van een bepaald merk, kunt u voor een hub kiezen van hetzelfde merk.

Waar koop ik smart home hubs?

Smart home hubs koopt u voordelig bij 123led.nl. Hier vindt u een ruim assortiment aan hubs die werken op verschillende protocollen, zoals Z-Wave (Plus), Zigbee (3.0), Wifi (Tuya), Bluetooth en meer. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Wij helpen u graag bij de aankoop van een smart home hub. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.