123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
 
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Smart Home Hubs

Smart Home Hub kopen?

Beheer uw domotica centraal met een van de smart home hubs uit ons assortiment en ontdek zo de volle mogelijkheden van uw smart home. Met een smart home hub is het afzonderlijk aansturen van losse slimme apparaten verleden tijd en kunnen deze apparaten met elkaar communiceren. 123led.nl biedt u de beste smart home hubs aan met de grootste compatibiliteit.


Philips Hue Bridge 2.0 LPH00134
vergroten
Omschrijving De Philips Hue Bridge 2.0 is een klein vierkant kastje dat u nodig heeft om de led verlichting van Philips Hue te kunnen gebruiken. Dit essentiële onderdeel is namelijk de verbinding tussen de slimme led lampen en de Hue-app. Zodra u de Hue-app (voor iOS of Android) op uw telefoon of tablet heeft geïnstalleerd kunt al uw Philips Hue-producten bedienen. Stel bijvoorbeeld verschillende lichtroutines in zodat de lampen automatisch aan- en uitgaan. U kunt er tot wel 50 lampen mee verbinden.

De Hue Bridge wordt geleverd met een ethernetkabel en stroomadapter. Daarnaast kunt u het systeem nog uitbreiden met dimmers en bewegingssensors. In totaal kunt u 12 accessoires koppelen aan één Hue Bridge.
Specificaties
Merk: Philips Hue Kleur: Wit
Voltage: 220-240 V Type: Bridge
Afmetingen: 90,9 x 90,6 mm (lxb) Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Gebruik: Binnen
Nu bestellen is morgen in huis
€ 51,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 42,56 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
WOOX R7070 Draadloze Slimme Gateway Hub Zigbee 3.0 LWO00025
vergroten
Omschrijving Deze slimme gateway van WOOX is de noodzakelijke bridge tussen uw wifi router en WOOX apparaten die gebruik maken van het ZigBee-netwerk. Zo kunt u van de voordelen van het ZigBee-protocol gebruikmaken.

De gateway kan tot wel 50 apparaten tegelijk ondersteunen en dient op een 2,4 GHz wifi router te worden aangesloten.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: WOOX Type: Slimme hub
Afmetingen: 62 x 54 x 15,5 mm (lxbxh) Protocol: Zigbee 3.0
Voeding: AC Adapter Werktemperatuur: -10 tot +50 °C
WiFi: Ja 2.4 GHZ Handleiding: PDF
Gebruik: Binnen Nummer: R7070
Kleur: Wit
Sfeerimpressie
WOOX R7070 Wireless gateway WOOX R7070 Wireless gateway
vergroten vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 22,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 18,60 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Homey Athom Homey Pro LHO00002
vergroten
Omschrijving Met de Homey Pro bestuurt u al uw slimme apparaten van verschillende merken met één centrale, overzichtelijke app. Meer dan 50.000 apparaten van 1000+ verschillende merken kunt u hieraan verbinden en altijd besturen, of u nu thuis bent of niet. De apparaten kunnen bovendien ook met elkaar communiceren en er zo voor zorgen dat uw huis volledig geautomatiseerd wordt. Zo geniet u van een verhoogd wooncomfort. 

De Homey Pro heeft verbeterde specificaties ten opzichte van de Homey.
Zo kunt u hier meer dan 40 apparaten aan verbinden, heeft het apparaatje een groter geheugen én een verbeterde processor. Hiermee gaat u dus voor nóg meer kwaliteit.

In deze verpakking vindt u de witte Homey Pro (Ø 12 cm), een stroomadapter en een USB-kabel. Deze Homey Pro heeft 1 GB geheugen en een dual-core processor. 

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Homey Diameter: Ø 12 cm
Voltage: 100-240 V Adapter inbegrepen: ja
Kabellengte: 180 cm Uitgangs Voltage: 5 V
Protocol: Z-wave Plus, Zigbee, Bluetooth, Wifi
Nu bestellen is morgen in huis
€ 394,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 326,03 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Fibaro Home Center 2 LFI00002
vergroten
Omschrijving Deze Home Center 2 van Fibaro is een Z-wave controller die u aan uw netwerk koppelt en waarmee alle apparaten in huis op afstand bediend kunnen worden. Aan de controller kunt u namelijk alle Z-wave apparaten verbinden, die u vervolgens kunt besturen vanaf uw telefoon of tablet. Daarnaast kunnen met het apparaatje sensoren in huis op afstand uitgelezen worden en kunnen vele zaken geautomatiseerd worden. Zo creëert u hiermee dus een geheel slim huis en maakt u uw leven makkelijker, veiliger en comfortabeler. 

Hiervoor dient u de Home Center, het basisstation, uit te breiden met één of meerdere Z-wave modules. Dit zijn schakelaars en sensoren. De controller is voorzien van een 1.6Ghz Processor en 4MB geheugen, waardoor hij alle taken goed aan kan zonder er in snelheid op achteruit te gaan. Bovendien wordt er te allen tijde een back-up bewaard van de gegevens. De controller werkt met het bekende Z-wave-protocol.

Er kunnen 230 componenten aan de controller gekoppeld worden. Zo kunt u hier bijvoorbeeld uw tv, Home Cinema-set en stereo aan aansluiten. U heeft dan alleen nog maar uw smartphone nodig om alles te besturen. De bediening van de apparaten die aangesloten zijn doet u namelijk met een speciale app van Fibaro, die beschikbaar is voor iOS en Android, of via een computer. Ook automatische bediening is mogelijk, met dank aan opgeslagen gegevens en voorgeprogrammeerde scènes. U kunt de controller zelfs bedienen met uw stem, zodat u helemaal moeite bespaart. 
Specificaties
Merk: Fibaro Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Voltage: 115-230 V Protocol: Z-Wave
Afmetingen: 185 x 225 x 44 mm (lxbxh) Handleiding: PDF
Kleur: Grijs
Nu bestellen is morgen in huis
€ 459,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 379,75 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
FIBARO Home Center 3 Lite LFI00096
vergroten
Omschrijving

De Home Center 3 Lite van Fibaro is een hoogwaardige Z-Wave hub bedoeld voor de beginnende smart home gebruiker of de smart home gebruiker waarvoor een hub met wat minder bereik voldoende is. Deze Z-Wave hub is geschikt voor woningen en appartementen met een oppervlakte tot 100 m² en functioneert optimaal in combinatie met tot wel 40 gekoppelde Z-Wave apparaten, ook van andere merken dan Fibaro.

 

Door het gebruik van geïntegreerde antennes werkt de Home Center 3 Lite volkomen draadloos, door een wifi verbinding met uw netwerk tot stand te brengen en zo het Z-Wave signaal om te zetten. Is er sprake van een storing bij uw internetprovider? Geen probleem. De Home Center 3 Lite kan lokaal zijn werk blijven uitvoeren. De hub hoeft enkel met een voedingskabel op de wandcontactdoos aangesloten te worden.

 

Installatie is eenvoudig en kan ook door iemand die verder onbekend is met smart home producten succesvol worden afgerond; de hub is voorzien van een installatie-wizard welke u bij het proces begeleid.

Specificaties
Merk: Fibaro Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Voltage: 115-230 V Protocol: Z-wave, Z-wave Plus, Wifi 2.4 GHz
Afmetingen: 178 x 110 x 31 mm (lxbxh) Nummer: HC3L-001 EU
Kleur: Wit
Nu bestellen is morgen in huis
€ 129,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 107,02 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Fibaro Home Center 3 LFI00051
vergroten
Omschrijving Een slimme woning maakt uw leven veiliger, comfortabeler en leuker. Met deze compacte Z-wave controller van Fibaro is zo'n slimme woning binnen handbereik. De verbeterde versie is bovendien nóg intelligenter dan de Home Center 2.

Wat doet de controller?
Met deze Z-wave controller van Fibaro kunt u allerlei slimme apparaten in huis bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw slimme lampen, Home Cinema-set en stereo aansluiten. Vervolgens kunt u deze apparaten aansturen met een app op uw telefoon of tablet, die beschikbaar is voor iOS en Android. De controller zorgt er bovendien voor dat alle slimme apparaten met elkaar kunnen communiceren, leest sensoren uit en monitort het gebruik. Ook automatische bediening is hierdoor mogelijk, met dank aan opgeslagen gegevens en voorgeprogrammeerde scènes. Zo neemt uw slimme huis alle taken van u over. U kunt de controller verder zelfs bedienen met uw stem.

Voordelen ten opzichte van de Home Center 2
Deze Fibaro Home Center 3 is intelligenter dan de Home Center 2. Bovendien zijn de specificaties aanzienlijk verbeterd. Zo heeft deze vernieuwde versie een opslag van 8GB, werkt deze sneller én heeft deze meer RAM-geheugen. 

Deze controller heeft bovendien een Zigbee chip, waardoor deze nu niet alleen meer met het Z-wave protocol werkt, maar ook met Zigbee- en Wifi-protocollen. Hierdoor werkt de controller ook zonder internetverbinding en kunt u deze overal in uw huis plaatsen. 

De grootste voordelen op een rijtje t.o.v. Home Center 2:
 Groter bereik (150 meter tegenover 100 meter)
 Groter RAM-geheugen (2 GB tegenover 1 GB)
 Snellere CPU (4 x 1,2 GHz tegenover 2 x 1,8 GHz)
 Meer opslag (8 GB tegenover 2 GB)
 Betere beveiliging van de data
 Wifi-optie
Specificaties
Merk: Fibaro Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Voltage: 115-230 V Protocol: Z-wave, Z-wave Plus, 433Mhz, Zigbee, Bluetooth, Wifi
Afmetingen: 220 x 140 x 35 mm (lxbxh) Nummer: FGHC3 EU BLACK
Kleur: Zwart
Nu bestellen is morgen in huis
€ 514,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 425,21 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Idinio Gateway LDR01363
vergroten
Omschrijving U kunt deze gateway van Idinio gebruiken om Bluetooth-producten te verbinden met uw wifi-router. Zo kunt u uw Bluetooth-producten van Idinio via de Idinio-app (die op wifi werkt) besturen, zonder dat u Bluetooth aan heeft staan. Heel handig, want zo kunt u al uw smart producten bedienen met maar één app.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Idinio Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Voltage: 220-240 V Protocol: Wifi, Bluetooth
Kleur: Wit Werktemperatuur: -10 tot +55 °C
Nu bestellen is morgen in huis
€ 26,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 21,90 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Aeotec Gen5 Slimme Z-Wave USB-stick LAE00003
vergroten
Omschrijving Gebruik uw computer, Raspberry Pi of NAS als centrale besturing van uw smart home met behulp van deze Aeotec Gen5 USB-stick. Hiermee brengt u de verbinding tussen uw pc of laptop en uw Z-Wave (Plus) netwerk tot stand.

U creëert zo dus eigenlijk uw eigen lokale én draadloze basisstation (of gateway) op de pc. Vervolgens kunt u met de blauwe druktoets makkelijk nieuwe Z-Wave apparaten aan uw netwerk toevoegen. Een dure hub of gateway aanschaffen is zo niet meer nodig.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Aeotec Type: USB-stick
Afmetingen: 88 x 28,5 x 10 mm (lxbxh) Protocol: Z-Wave Plus
Beschermingsniveau: IP20 Werktemperatuur: 0 tot +40 °C
Gebruik: Binnen Nummer: AEOEZW090-C
Kleur: Wit
Sfeerimpressie
Aeotec slimme Z-Wave USB-stick Aeotec slimme Z-Wave USB-stick
vergroten vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 49,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 40,91 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Logitech Harmony Hub LLO00003
vergroten
Omschrijving Uw telefoon of tablet als universele afstandsbediening gebruiken om al uw slimme apparaten en lampen aan te sturen? Met deze Logitech Harmony Hub kan dit. In de verpakking vindt u de Harmony Hub, een IR-miniblaster, een USB-kabel en een wisselstroomadapter.

U kunt aan de hub meer dan 270.000 slimme apparaten aansluiten. Bestuur vervolgens met de afstandsbediening of de app onder andere uw Philips Hue-lampen en uw smart TV, of u nu thuis bent of niet. Dankzij deze hub heeft u niet meer voor elk slim apparaat een eigen app nodig. In deze database van Logitech kunt u opzoeken welke producten worden ondersteund.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Logitech Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Voltage: 220-240 V Protocol: Wifi, Bluetooth, Infrarood, IFTTT
Afmetingen: 128 x 105 x 254 mm (lxbxd) Adapter inbegrepen: ja
Kleur: Zwart
€ 129,00 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 106,61 Exclusief 21% BTW )
Logitech Harmony Elite afstandsbediening en hub LLO00001
vergroten
Omschrijving Al uw slimme apparaten met één afstandsbediening bedienen? Met deze universele Logitech Harmony Elite-afstandsbediening kan dat! In de verpakking vindt u de Harmony Elite-afstandsbediening met oplaadbare batterij, de Harmony Hub, een oplaadstation, twee IR-miniblasters, USB-kabel en twee netstroomadapters.

Met een paar vingerklikken stuurt u met de afstandsbediening uw slimme lampen, gordijnen en sloten aan en zet u uw favoriete film aan op uw tv. Al deze handelingen zijn niet alleen met de afstandsbediening, maar ook met de app op uw telefoon of tablet uit te voeren. Meer dan 270.000 slimme apparaten kunt u hieraan verbinden, bijvoorbeeld uw smart TV of de slimme lampen van Philips Hue. In deze database van Logitech kunt u opzoeken welke producten worden ondersteund.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Logitech Kleur: Zwart
Voltage: 220-240 V Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Afmetingen: 192 x 54 x 29 mm (lxbxh) Protocol: Wifi, Bluetooth, Infrarood, IFTTT
Batterijen inbegrepen: Ja Adapter inbegrepen: ja
€ 379,00 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 313,22 Exclusief 21% BTW )
Logitech Harmony Companion afstandsbediening en hub LLO00002
vergroten
Omschrijving Met deze universele afstandsbediening van Logitech kunt u meer dan 270.000 entertainment- en andere slimme apparaten aansturen. In de verpakking vindt u de Harmony Companion-afstandsbediening met batterij, de Harmony Hub, een IR-miniblaster, USB-kabel en wisselstroomadapter.

Met de afstandsbediening kunt u bijvoorbeeld vanaf één centrale plek uw slimme lampen, smart TV, gamingconsoles én intelligente thermostaten bedienen. Ook via de Harmony-app kunnen al deze apparaten aangestuurd worden. Vergeet dus al die losse apps en verschillende afstandsbedieningen! De afstandsbediening is onder andere geschikt voor Philips Hue-lampen, Sonos, IFTTT en nog veel meer. In deze database van Logitech kunt u opzoeken welke producten worden ondersteund.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Logitech Kleur: Zwart
Voltage: 220-240 V Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Afmetingen: 184 x 54 x 21 mm (lxbxh) Protocol: Wifi, Bluetooth, Infrarood, IFTTT
Batterijen inbegrepen: Ja Adapter inbegrepen: ja
€ 149,00 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 123,14 Exclusief 21% BTW )
AduroSmart Zigbee bridge LAD00031
vergroten
Omschrijving Deze AduroSmart bridge is het zenuwcentrum van uw Zigbee netwerk. De bridge zorgt ervoor dat het signaal van uw 2,4 GHz wifi netwerk wordt omgezet in het Zigbee protocol waar de apparten en lampen van AduroSmart (en een aantal andere merken) gebruik van maken.

De communicatie tussen de AduroSmart Eria-app en deze apparaten en lampen loopt via de bridge. Zo maakt de bridge het mogelijk om geavanceerde functies te gebruiken zoals tijdschema's en lichtscènes voor slimme lampen, het bijhouden van energieverbruik via slimme plugs, en het monitoren van gekoppelde slimme sensoren.

De AduroSmart bridge kan niet alleen in combinatie met AduroSmart producten gebruikt worden maar ook in combinatie met de slimme producten van bijvoorbeeld Philips Hue.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: AduroSmart Type: Zigbee bridge
Voltage: 220-240 V Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Afmetingen: 90 x 90 x 18 mm (lxbxh) Protocol: Zigbee 3.0
Gebruik: Binnen Handleiding: PDF
Kleur: Wit
€ 39,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 33,02 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad

Smart Home Hub voor al uw domotica

Wat is een smart home hub en wat doet het?

Een hub is het brein van een domotica netwerk. Het is te vergelijken met de rol van een router in een draadloos netwerk. De hub is een centraal punt dat uw opdrachten ontvangt en vervolgens doorgeeft aan uw slimme apparaten. Alhoewel dit bij sommige smart home producten ook mogelijk is zonder hub, is een hub meestal een vereiste om over de volledige functionaliteit van uw domotica te beschikken. Een hub verwerkt niet alleen uw opdrachten. Een hub zorgt er ook voor dat uw smart home producten gelijktijdig te gebruiken zijn. Zo kan een hub voor u meerdere apparaten aan- en uitzetten, en kunt u deze ook gebruiken om scènes in te stellen waarbij meerdere domotica tegelijk hun functie kunnen vervullen. Op die manier heeft u in plaats van verschillende apps voor verschillende apparaten alleen nog maar de app nodig om de hub te bedienen. Denk aan het dimmen van slimme verlichting en het aanzetten van een slimme speaker, zodat u in de perfecte sfeer zit om een boek te lezen.

Kan ik elk slim product op mijn hub aansluiten?

Met een hub van bijvoorbeeld Fibaro of Athom kunt u, afhankelijk van het gebruikte protocol, met slimme apparaten van meerdere merken communiceren. Gebruikt een hub hetzelfde protocol als een van de slimme producten die u wilt verbinden? Dan is de kans groot dat dit mogelijk is. Raadpleeg voor combinatiemogelijkheden altijd de productinformatie.

Slimme deursloten kopen bij 123led.nl

Wij helpen u graag bij de aankoop van een smart home hub. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!