123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Google Assistant

Koop smart home producten voor Google Assistant

Wat is Google Assistant?

Google Assistant is een van de meest bekende assistants. Deze assistant is al lange tijd in gebruik waardoor deze in vergelijking met smart home assistants die speciaal voor domotica zijn ontworpen een groter aantal algemene functies heeft. Google Assistant is op een groot aantal apparaten te gebruiken door het downloaden van de Google Assistant app. Deze is sinds kort ook op iPhone en andere Apple apparaten gratis beschikbaar.

Wat kan ik doen met slimme producten die zijn aangesloten op Google Assistant?

Google Assistant is spraak gestuurd. Hierdoor is het mogelijk om uw stem te gebruiken om uw slimme apparaten opdrachten te geven, waardoor het niet meer nodig is om zelf een knop in te drukken om uw slimme apparaten aan of uit te schakelen. Google Assistant beschikt over Nederlandse taalondersteuning, dus u kunt prima in het Nederlands met Google Assistant communiceren wat het gebruik van slimme producten eenvoudig maakt. Zo kunt u bijvoorbeeld Google Assistant vertellen om uw slimme verlichting aan te doen of om een apparaat dat is aangesloten op een slimme stekker aan of uit te zetten. Daarnaast beschikt Google Assistant over een zeer grote database van kennis en een goede spraakvaardigheid. Google Assistant is daardoor niet alleen een van de beste assistants om vragen te stellen of om een gesprek mee te voeren, maar is ook in staat om meerdere spraakopdrachten te herkennen. Denk aan een situatie waarin u slechter te verstaan bent, of wanneer u misschien een keer een andere woordkeuze gebruikt. Andere assistants zouden het op dat moment af laten weten, maar bij Google Assistant is er een grote kans dat uw opdracht nog altijd wordt begrepen. Echter is het belangrijk om het activatiecommando duidelijk uit te spreken, dus 'Hey Google' of 'o.k. Google'. Daarnaast heeft Google zelf een groot aantal smart home producten op de markt, zoals Google Home en Google Nest. Deze werken uitmuntend met Google Assistant samen.

Slimme producten voor Google Assistant kopen bij 123led.nl

Wij helpen u graag bij uw aankoop. Heeft u vragen over ons aanbod slimme producten dat met Google Assistant werkt? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten