123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme stekker

De goedkoopste slimme stekkers bij 123led

Bestel goedkoop slimme stekkers van merken zoals Philips Hue, Aqara, WOOX, Calex en Innr. Maak thuis of op kantoor uw apparaten slim met een slimme stekker of slim verlengsnoer. Op deze pagina koopt u deze stekkers van de beste merken, werkend op de voornaamste protocollen. Zo weet u zeker dat de smart plug die u aanschaft ook werkt met uw smart home netwerk.


1 - 24 van 53

Bestel slimme stekker online

Een slimme stekker is een stekker die tussen een apparaat en de wandcontactdoos gaat. In plaats van enkel een apparaat voorzien van stroom heeft een slimme stekker extra functies, zoals het beheren van uw energieverbruik en het mogelijk maken van tijdsinstellingen. Zo krijgt u niet alleen zicht in uw energie maar kunt u ook op gewenste tijden met de app op uw telefoon of tablet apparaten aan- of uitschakelen, ook al bent u niet in de buurt.

 

Daarnaast is de smart plug, wanneer deze is verbonden met een smart home assistant, ook met de stem te bedienen. Het maakt uw gewone apparaten dus slim. Voor het slim maken van zwaardere apparatuur, zoals uw koelkast of vaatwasser, heeft u wel een 16A slimme stekker nodig.

Een slimme stekker installeren en gebruiken

Slimme stekkers of slimme stekkerdozen zijn simpelweg in de wandcontactdoos te steken. Slimme stekkers kunnen gebruikt worden met behulp van een app op uw smartphone of tablet, waarmee u de smart plug op afstand kunt bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld de verlichting alvast aanzetten voordat u thuiskomt. Daarnaast is het wanneer u de slimme stekkers combineert met een smart home hub ook mogelijk om de informatie van meerdere slimme stekkers uit te lezen om zo een perfect overzicht te krijgen van het energieverbruik in uw gehele woning.

 

In sommige gevallen is het ook mogelijk om via een app tijdschema’s in te stellen. Zo kunt u ervoor zorgen dat de verlichting aanspringt wanneer de wekker gaat en weer uitschakelt wanneer u naar werk gaat, om weer automatisch aan te gaan vlak voordat u thuis komt van werk.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat doet een smart stekker?

Een smart stekker, of smart plug of slimme stekker, is een stekker die u in het normale stopcontact kunt steken. Vervolgens kunt u de stekker van een apparaat in de slimme stekker steken om zo uw apparaat slim te maken. U kunt dan via een bepaald protocol en bepaalde app uw apparaat op afstand bedienen.

Wat is het nut van een slimme stekker?

Het nut van een slimme stekker is dat u eenvoudig en gemakkelijk op afstand apparaten kunt bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw verlichting alvast aanzetten op kantoor, zodat u niet in een donker huis thuiskomt. Omdat u op afstand de verlichting bedient en sommige slimme stekkers met een energiemeter komen, kunt u uw eigen gebruik in de gaten houden.

Waar koop ik slimme stekkers?

Slimme stekkers koopt u goedkoop bij 123led.nl. U vindt bij ons een ruim assortiment aan slimme stekkers van diverse merken, zoals WOOX, Nedis, Ledvance en meer. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Wij helpen u graag bij de aankoop van een slimme stekker. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.