123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Google Nest

De goedkoopste Google Nest producten

Bestel hier een besturingssystemen en speakers die u eenvoudig kunt bedienen met behulp van uw stem. Met deze Google Home artikelen maakt u uw huis in een handomdraai een stuk slimmer. Als u vandaag besteld, ontvangt u het product morgen al in huis


Google Nest artikelen goedkoop bestellen

Maak uw huis eenvoudig en snel slim met een Google Nest. Een Google Nest kunt u direct gebruiken door deze in het stopcontact te steken, maar kunt u ook nog verder uitbreiden met timers, voice match, routines en meer. Een perfecte aanvulling voor elk huishouden dus. Lees hieronder meer of bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Wat is Google Nest?

Google Nest is een slim besturingssysteem van Google die u kunt bedienen met spraakassistentie. Door ‘Hey Google’ te zeggen kunt u de Google Nest vertellen wat deze voor u moet doen. Zo kunt u eenvoudig lampen aanzetten, muziek afspelen en nog veel meer. Dankzij het simpele gebruik is de Google Nest een perfecte eerste stap voor het slim maken van uw woning, maar is het ook een ideale toevoeging als u al een Smart Home systeem heeft.

Alles dat u kunt doen met een Google Nest

Hieronder een greep uit wat u allemaal kunt doen met uw Google Nest:

  • Muziek/radio/podcasts afspelen.
  • Nieuws luisteren/kijken.
  • Audioboeken afspelen.
  • Lampen aanzetten.
  • Routines instellen.
  • Verkeersinformatie of weersverwachtingen ontvangen.
  • Agenda aanpassen of informatie opvragen.
  • Boodschappenlijstje maken.
  • Recepten opzoeken.
  • Bellen.

Google Nest maakt voice match mogelijk. Zo herkent Google uw stem en zorgt voor gepersonaliseerde informatie.

Google Nest: Ons assortiment

Wij hebben een ruim assortiment aan Google Nest artikelen. Hieronder leggen wij deze artikelen wat beter voor u uit.

Google Nest Mini

De Google Nest Mini is een luidspreker en Google Assistant in één. Spreek de Nest aan met ‘Hey Google’ en stel een vraag of vraag de luidspreker om een taak uit te voeren. Met dit apparaat bestuurt u ook eenvoudig andere slimme apparaten. Dit kan dus allemaal zonder dat u hoeft op te staan of uw telefoon erbij hoeft te pakken. De box werkt met Wifi en Bluetooth 5.0. U vindt de Nest Mini in antraciet of wit.

Google Nest Hub

De Google Nest Hub kunt u gebruiken als het centrum van uw Smart Home. Het is een volwaardig multimediastation die u kunt bedienen met uw stem of door de touchscreen te gebruiken. De Hub bestaat uit een 7” display en een luidspreker. Deze Hub heeft veel functies, zoals een wekkerfunctie, een timerfunctie en meer. U kunt de microfoonfunctie ook uitschakelen als u niet wilt dat de Google Nest blijft luisteren voor een nieuwe opdracht. De hub werkt samen met producten die werken op wifi, Bluetooth en Thread. Het product is bij ons beschikbaar in het wit en grijs.

Google Nest Audio Speaker

Deze slimme speaker voorziet uw huis van zeer goede audio en zorgt ervoor dat u Smart Home apparaten kunt aansturen. Het geluid van deze speaker is 75% beter dan die van de voorganger en heeft een tot wel 50% krachtigere bas. U kunt de speaker koppelen aan andere Google Home producten om de muziek in stereo te horen. De Google Nest Audio werkt perfect samen met de grootste muziekstreamingdiensten, zoals YouTube en Spotify. Deze speaker werkt met wifi en Bluetooth 5.0. De speaker is beschikbaar in het wit en grijs.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat doet een Google Nest?

Met een Google Nest kunt u apparaten besturen, maar de Nest zelf kan ook acties uitvoeren, zoals het spelen van muziek, het instellen van een timer en meer. De Nest Mini en Nest Audio kunnen andere apparaten besturen en audio gerelateerde taken uitvoeren. De Google Nest Hub kan ook visuele taken uitvoeren, zoals het laten zien van afbeeldingen en video’s.

Wat kan ik allemaal verbinden met een Google Nest?

Er zijn ruim 50.000 artikelen die kunnen verbinden met een Google Home-App en dus ook kunnen samenwerken met uw Google Nest. Denk hierbij aan het gebruiken van slimme thermostaten, rookmelders, speakers en lampen.

Hoe sluit ik een Google Nest aan?

De Google Nest kunt u in het stopcontact steken en u kunt deze direct gebruiken. Door de Nest te koppelen aan de Google Home-App kunt u nog meer apparaten koppelen en extra functies uitvoeren met uw Google Nest. De stappen in de app om de Google Nest te koppelen spreken voor zich.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over de Google Nest maken? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.