123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Google Home

Google Chromecast met Google TV | 4K | Wit  LGO00038
vergroten
Omschrijving Gebruik deze Google Chromecast om van iedere televisie eenvoudig een Smart TV te maken. Op deze manier kunt u altijd genieten van uw favoriete films en series. Het handige van deze variant is dat u hiermee niet alleen vanaf uw telefoon of tablet naar uw tv kunt casten, maar dat u de Chromecast ook zonder tussenkomst van een ander apparaat kunt bedienen. 

Deze Google Chromecast is namelijk voorzien van een ingebouwde Google TV, waarmee u direct toegang heeft tot duizenden apps (zoals Disney+ of NPO Start). Zo kiest u zelf helemaal waarvoor u het apparaat wil gebruiken. Alles is gecombineerd op één platform, zodat schakelen tussen de apps niet nodig is.

Voor de bediening gebruikt u dus niet alleen een telefoon of tablet, maar ook de afstandsbediening (batterijen niet standaard inbegrepen). Hiermee verandert u eenvoudig het volume of schakelt u direct door naar grote apps als Netflix of YouTube. Ook als u even uw telefoon niet bij de hand heeft kunt u eenvoudig de leukste films of series kijken. Er zit zelfs een knop op de afstandsbediening waarmee u uw Google Assistant in kunt schakelen. Zo kunt u ook uw stem gebruiken om uw tv te bedienen.

Wij leveren de Chromecast 4K wit met een verloopstekker US naar EU. U kunt de stekker dus gewoon in uw Nederlandse stopcontact gebruiken.

Installatie
Voor het gebruik van deze Chromecast heeft u een tv met HDMI-poort, een betrouwbaar wifi-netwerk, een Google-account, een stopcontact en een telefoon of tablet nodig. Vervolgens is de Chromecast eenvoudig in te pluggen en te installeren. Streamen in 4K? Dit kan, maar dan heeft u wel een televisie nodig die dit ondersteunt. Dan geniet u van scherper beeld en intensievere kleuren. 
Specificaties
Merk: Google Protocol: Wifi
Afmetingen: 16,2 x 6,1 x 1,25 cm (lxbxh) Assistant: Google
Adapter inbegrepen: Ja Opslagcapaciteit: 8 GB
Batterijen inbegrepen: Ja Max. resolutie: 3840x2160
Batterijtype: 2x AA Aansluiting: HDMI
Kleur: Wit Extra info: uw oude apparaat
Type: Chromecast
Morgen in huis
€ 66,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 55,33 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten