123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
 
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Google Home

Google Home Mini Smart Speaker Assistant (witgrijs)  LGO00001
vergroten
Omschrijving De Google Home Mini ondersteunt u bij alles. Vraag hem bijvoorbeeld naar het weer van morgen, laat hem uw wekker instellen en sluit hem aan op uw Philips Hue-lampen. Daarnaast is de Google Home Mini een volwaardige draadloze speaker. Speel hiermee (via uw telefoon, tablet of laptop) muziek af in hoge kwaliteit.

De Google Home werkt op Wi-Fi en kunt u zo aansluiten op vrijwel al uw smart-apparaten. De ingebouwde Google Assistant werkt met een spraakherkenner, die wel 6 stemmen kan herkennen en onderscheiden, ook op afstand. Ideaal dus voor een gezin waarin iedereen gebruik wil kunnen maken van het apparaatje. Begin met de woorden 'OK Google' en laat weten waarvoor u de Google Assistant voor nodig hebt.

De Google Home Mini heeft een handig klein formaat en kan overal neergezet worden. Met zijn klassieke witgrijze kleur past hij in elk interieur. Zo heeft u uw Google Assistant altijd bij de hand. In het pakket vindt u naast de Google Home Mini ook een voedingsadapter en kabel en een handleiding.

Wij leveren de Google Home Mini speaker witgrijs in een Europees model. Het desbetreffende model is dus afkomstig uit een EU land. De taal is makkelijk te wijzigen naar Nederlandstalig.
Specificaties
Merk: Google Kleur: Witgrijs
Voltage: 220-240 V Type: Google Assistant
Hoogte: 42 mm Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Kabellengte: 150 cm Protocol: Wifi, Bluetooth 4.1
Adapter inbegrepen: Ja Diameter: Ø 98 mm
WiFi: Ja 2.4/5 GHZ
Nu bestellen is morgen in huis
€ 36,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 30,17 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Google Chromecast V3 (2018) Full HD HDMI Antraciet  LGO00006
vergroten
Omschrijving Heeft u een tv zonder smartfunctionaliteit maar wilt u toch genieten van de gemakken van een Smart TV? Gebruik dan de Google Chromecast 3. Deze sluit u aan op de HDMI-aansluiting van uw tv, waarna u kunt genieten van bijvoorbeeld Netflix, YouTube, Pathé Thuis en Facebook. Bedien de Chromecast met uw telefoon, tablet of laptop.

De Chromecast kan ook gekoppeld worden aan een Google Home-ondersteuning. Als u dit doet kunt u hem besturen met uw stem. Eenvoudiger kan bijna niet! Met de Google Home-set kunt u dan ook uw slimme verlichting van Philips Hue aansturen.

Voor het gebruik van de Chromecast heeft u internettoegang nodig. Stream vanaf nu in Full HD.
Specificaties
Merk: Google Kleur: Antraciet
Hoogte: 52 mm Diameter: Ø 52 mm
WiFi: Ja 2,4/5 GHZ
Nu bestellen is morgen in huis
€ 44,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 36,78 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Google Chromecast Ultra  LGO00007
vergroten
Omschrijving Heeft u een tv zonder smartfunctionaliteit maar wilt u toch genieten van de gemakken van een Smart TV? Gebruik dan de Google Chromecast Ultra. Deze sluit u aan op de HDMI-aansluiting van uw tv, waarna u kunt genieten van bijvoorbeeld Netflix, YouTube, Pathé Thuis en Facebook. Bedien de Chromecast met uw telefoon, tablet of laptop.

De Chromecast kan ook gekoppeld worden aan een Google Home-ondersteuning. Als u dit doet kunt u hem besturen met uw stem. Eenvoudiger kan bijna niet! Met de Google Home-set kunt u dan ook uw slimme verlichting van Philips Hue aansturen.

Voor het gebruik van de Chromecast heeft u internettoegang nodig. Stream met de Chromecast Ultra in de beste kwaliteit: 4K Ultra HD en HDR. Geniet van scherper beeld en intensievere kleuren. Door de betere verwerkingssnelheden heeft u bovendien geen last meer van lange buffering. Nooit meer wachten op de volgende aflevering van uw serie dus.
Specificaties
Merk: Google Kleur: Antraciet
Hoogte: 58 mm Diameter: Ø 58 mm
WiFi: Ja 2,4/5 GHZ
€ 79,50 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 65,70 Exclusief 21% BTW )

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!