123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Nanoleaf

Nanoleaf verlichting kopen?

Bij 123led.nl bestelt u snel en eenvoudig de slimme verlichting van Nanoleaf. Met de led panelen, lampen en led strips van Nanoleaf haalt u kleur én kunst in huis. Stel met Nanoleaf Shapes, Canvas, Light Panels, Elements en Lines zelf verlichtingsvormen samen of kies voor onafhankelijk te plaatsen lampen met Nanoleaf Essentials. Een kleurrijke en slimme woning begint met Nanoleaf.

Bestel slimme Nanoleaf verlichting voor een kleurrijke woning

Nanoleaf slimme verlichting

Nanoleaf is een goede keuze als u niet alleen op zoek bent naar slimme verlichting maar ook naar lampen die meer kleur en sfeer aan uw woning geven en tot in de puntjes aan uw wensen zijn aan te passen.

 

Voor welk Nanoleaf product u ook kiest, het effect op uw woning blijft hetzelfde. De led panelen, lampen en strips van Nanoleaf beschikken over een uitgebreid palet van RGB kleuren, waardoor er meer dan 16 miljoen verschillende lichtkleuren kunnen worden samengesteld. Deze lichtkleuren zijn interactief, en kunnen bijvoorbeeld met andere lichtbronnen matchen of kunnen reageren op muziek en andere audio.

Hoe maak ik gebruik van Nanoleaf?

Om uw Nanoleaf verlichting te gebruiken moet u deze eerst monteren. Zo dienen de led lampen van Nanoleaf Essentials in een geschikte fitting geplaatst te worden en moeten de panelen van Nanoleaf Shapes aan elkaar gekoppeld worden en op een geschikt oppervlak geplaatst worden.

 

Het is hierbij handig als u eerst het gewenste patroon op de muur of een ander oppervlak uitdenkt, waarna de panelen een-voor-een op de muur geplaatst kunnen worden. Maakt u liever gebruik van de schroefplaatjes? Bevestig deze dan eerst met juiste afstanden tussen de plaatjes op de muur. Vervolgens dienen de controller, een eventuele Rhythm muziek-module en de voedingskabel geplaatst te worden. De Nanoleaf Essentials led strips zijn zelfklevend en kunnen direct op het oppervlak worden geplakt.

 

Wat alle Nanoleaf led panelen, lampen en strips met elkaar gemeen hebben is dat ze ingesteld en bediend kunnen worden met de Nanoleaf app. Deze app is beschikbaar voor iOS, Android en desktop. Via deze app kunt u de lichtkleuren en de lichtpatronen worden aangepast en kunnen timers worden toegepast. Ook kan er van eventuele andere functies gebruik gemaakt worden zoals de Pop Rocks Rhythm muziek functie of een circadiaan ritme.

 

Ook is het mogelijk om uw Nanoleaf producten te gebruiken met de Nanoleaf Remote of met een smart home systeem zoals Google Assistant of Amazon Alexa.

Welke Nanoleaf producten kan ik bij 123led.nl bestellen?

Ons Nanoleaf assortiment is opgedeeld in een aantal categorieën zodat u snel en gemakkelijk het juiste product kunt vinden. Wij verkopen vrijwel alle beschikbare Nanoleaf panelen, lampen en led strips en ook een groot aantal accessoires om de montage en het gebruik van deze producten probleemloos te laten verlopen.

Nanoleaf Shapes

De led panelen van Nanoleaf Shapes geven u van alle Nanoleaf producten de meeste vrijheid in het creëren van vormen. Zo kunt u van de Shapes lijn led zeshoeken, driehoeken en mini driehoeken bestellen die allemaal gekoppeld kunnen worden om zo de meest abstracte vormen mogelijk te maken.

 

Verder hebben de Nanoleaf Shapes geavanceerde functies zoals touch control en de mogelijkheid om de kleur van andere lichtbronnen in verschillende stijlen te matchen om zo uw TV of game ervaring te verrijken. Ook hebben de Nanoleaf Shapes ingebouwde audio-sensoren om zo uw muziek te voorzien van een passende lichtshow.

Nanoleaf Canvas

De vierkante Nanoleaf Canvas led panelen stellen u in staat om strakke, geometrische vormen te creëren en uw woning te voorzien van meer dan 16 miljoen verschillende kleuren en een groot bereik aan wittinten.

 

Net als de led panelen uit de Nanoleaf Shapes lijn beschikken de Nanoleaf Canvas panelen over extra functies, waaronder touch control en het matchen met de lichtkleur van andere lichtbronnen zoals de TV. Ook de Nanoleaf Canvas panelen hebben de ingebouwde Pop Rocks Rhythm audio-sensoren die muzikale lichtshows mogelijk maken.

Nanoleaf Light Panels

De Aurora led driehoeken van Nanoleaf Light Panels zijn de standaard, klassieke koppelbare panelen van Nanoleaf. De driehoeken kunnen tot ingewikkelde of juist simpele vormen worden gecombineerd en zijn makkelijk met het gebruik van een 3-stuks uitbreidingsset te vergroten.

 

Alhoewel deze Aurora panelen een aantal geavanceerde functies missen hebben ook de Nanoleaf Light Panels de mogelijkheid om hun lichtkleur met die van een andere lichtbron te matchen, of om een lichtshow af te stemmen op muziek. Voor dit laatste is dan wel een koppeling met de Rhythm muziek-module noodzakelijk maar deze wordt met de verschillende startsets meegeleverd.

Nanoleaf Essentials

Met de Nanoleaf Essentials introduceert u de bekende kleuren en extra functies van Nanoleaf in uw huis, zonder dat daarvoor hele samengestelde vormen van led panelen voor nodig zijn. De Nanoleaf Essentials lijn bestaat uit led lampen met E27 en B22 fitting en uit flexibele, zelfklevende led strips.

 

Deze Essentials werken op Bluetooth en op Thread en kunnen net als de andere Nanoleaf producten een scala aan lichtkleuren produceren. Daarnaast hebben de lampen en led strips van de Nanoleaf Essentials lijn de mogelijkheid hun licht aan de hand van een circadiaan ritme aan te passen. Dit betekent dat de lichtkleur en de helderheid van het licht zoveel mogelijk worden aangepast aan de kleur en de helderheid van het zonlicht op dat moment van de dag. Zo krijgt u binnenshuis een natuurlijke lichtcyclus.

Nanoleaf Elements

Nanoleaf Elements zijn artistieke slimme lichtbronnen van Nanoleaf die de bekende achthoekige vorm hebben, maar daarnaast ook voorzien zijn van een afwerking van houtfineer. Daardoor hebben de Nanoleaf Elements een natuurlijke uitstraling, en passen deze vooral goed bij andere houten en natuurlijke elementen in huis.

 

De Elements stralen witlicht in verschillende kleurtemperaturen uit, en kunnen met vooraf ingestelde scenes zorgen voor mooie lichteffecten waarbij bijvoorbeeld een haardvuur of een waterval wordt nagebootst.

Nanoleaf Lines

Nanoleaf Lines is een productserie van Nanoleaf met een grote mate van ruimte-efficiëntie en een industriële uitstraling. De Lines-serie bestaat uit koppelbare lichtbalken die op de assen in verschillende richtingen met elkaar verbonden kunnen worden. Zo kunnen er ingewikkelde patronen gemaakt worden, die niet misstaan boven een bureau of een TV meubel.

 

Ook is het mogelijk om de Nanoleaf Lines te synchroniseren met audio, of zelfs met het lichtbeeld van een TV scherm of monitor. Nanoleaf Lines lichtbalken werpen aan weerszijden van de balk licht, en zijn dan ook in staat om twee lichtkleuren tegelijk te verspreiden.

Nanoleaf Remote

De Nanoleaf Remote geeft u een alternatieve manier om uw Nanoleaf led panelen te bedienen. Deze afstandsbediening heeft de vorm van een 12-kantige dobbelsteen. De 12 vlakken op de remote kunnen met behulp van de Nanoleaf app aan bepaalde functies worden gekoppeld. Zo kunt u op speelse uw Nanoleaf producten bedienen zonder dat de app daar constant voor nodig is.

Nanoleaf Accessoires

Onder de Nanoleaf Accessoires vindt u alle handige en noodzakelijke extra’s om uw slimme Nanoleaf panelen te monteren, van stroom te voorzien of te koppelen. Bent u een aantal connectieplaatjes kwijtgeraakt? Bestel dan een vervangende verbindingsset. Laat uw muur het gebruik van plakstrips niet toe? Kies dan voor een schroefmontageset met de nodige materialen om panelen op te hangen.

 

Wat voor Nanoleaf product u ook zoekt. U vindt het bij 123led.nl.


Heeft u vragen over onze Nanoleaf producten, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten