123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Aeotec

Goedkoop Aeotec slimme apparaten kopen

Op deze pagina vindt u ons assortiment aan Aeotec slimme apparaten die u kunt bedienen met Z-Wave, Zigbee en zelfs SmartThings. Met deze apparaten maakt u uw huis eenvoudig slim. Als u vandaag besteld, ontvangt u het apparaat morgen al in huis.


Aeotec voordelig kopen

Creëer gemakkelijk een smart home met behulp van de apparaten van Aeotec. Lees hieronder meer over Aeotec en de apparaten of bestel hierboven direct het slimme apparaat dat u zoekt.

Wat is Aeotec?

Aeotec noemt zichzelf de leidende innovator binnen de smart home technologie. Met hun technologieën streven zij ernaar om u eenvoudig te helpen in het creëren van een naadloze SmartThings en smart home belevenis. De apparaten van Aeotec werken samen met SmartThings, Z-wave, Zigbee en Matter. In het assortiment van Aeotec vindt u apparaten zoals slimme sensoren, schakelaars en controllers. Alle apparaten van Aeotec kunt u instellen en bedienen in de SmartThings-app.

Aeotec in de SmartThings app

SmartThings is één van de grootste smart home eco-systemen. Aan dit systeem zijn al meer dan 5000 merken gekoppeld die met dit platform werken. In de app van SmartThings (beschikbaar op Android en iOS) kunt u uw Aeotec apparaat koppelen. In deze app kunt u vervolgens instellingen aanpassen en het apparaat bedienen. De app maakt het ook mogelijk om met spraakassistentie het Aeotec apparaat te bedienen.

Aeotec: ons assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende apparaten van Aeotec. Hieronder benoemen wij een greep uit ons assortiment:

  • Dimmers: deze zeer kleine dimmers dimmen lampen tot 350W. De dimmers werken met behulp van Z-wave (hier is een Z-Wave controller voor nodig).
  • Inbouwschakelaars: hiermee kunt u niet-dimbare lampen op een slimme manier aan- en uitzetten. De schakelaars zijn erg klein, waardoor u deze makkelijk wegwerkt. Deze schakelaars werken op Z-wave en hier heeft u dus een Z-wave controller voor nodig. De schakelaars zijn beschikbaar met én zonder energiemeter.
  • Sensoren: de sensoren van Aeotec registreren of er een raam of deur geopend wordt. Zo kunt u deze registraties altijd terugzien op uw smartphone. U heeft hiervoor een Z-Wave basisstation nodig.
  • SmartThings hub: deze hub werkt met smart home producten die werken op Z-Wave, Zigbee en wifi (Tuya). Met de hub beheert u eenvoudig verbonden apparaten. Zo ontvangt u notificaties en bedient u uw apparaten.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is Aeotec hetzelfde als SmartThings?

Nee, Aeotec en SmartThings is niet hetzelfde. Aeotec is een producent van slimme apparaten en SmartThings is een smart home eco-systeem. De producten van Aeotec kunnen wel gekoppeld worden aan de SmartThings app om deze te besturen en te laten samenwerken met andere apparaten.

Heeft Aeotec een app?

Aeotec heeft zelf geen app. De apparaten van Aeotec kunt u wel besturen met uw smartphone via de SmartThings app.

Hoeveel apparaten kan ik koppelen aan de Aeotec hub?

U kunt tot maximaal 100 apparaten aansluiten op de Aeotec hub. Door deze apparaten aan de hub te koppelen kunt u meldingen ontvangen en uw apparaten beheren.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over het Aeotec producten? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.