123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Rithum

RITHUM Switch  LRI00100
vergroten
Omschrijving Met de Rithum Switch heeft u één centraal bedieningspaneel voor al uw slimme verlichting en geluidsapparaten. Dit paneel kan eenvoudig op een bestaande standaard inbouwdoos worden gemonteerd en werkt via uw draadloos internet, waardoor u zonder moeite verbinding legt met uw slimme devices. Daarnaast is het dankzij de nieuwe Rithum Stat functie ook mogelijk om uw klimaatregeling verder te automatiseren.

De Switch bestaat uit een compact en modern paneel met een gebruiksvriendelijke interface. Het paneel is 86 x 86 mm groot, en maakt gebruik van scènes om de apparaten in verschillende ruimtes te bedienen. U kunt in totaal 7 scènes instellen. Het scherm kan ook in stand-by stand worden gebruikt: om de verlichting in te schakelen houdt u het scherm één seconde ingedrukt; door twee keer op het scherm te tikken start of pauzeert u de muziek.

Ook beschikt de Rithum Switch over een ingebouwde temperatuur- en nabijheidssensor. De temperatuursensor wordt onder andere gebruikt voor de thermostaat-functie, Rithum Stat. Zo is de temperatuur in de gaten te houden en kan in combinatie met een Zigbee schakelaar, relais of tussenstekker uit de Philips Hue Bridge worden gewerkt om schema's te gebruiken die de temperatuur aanpassen, bijvoorbeeld door uw verwarming aan te zetten.

Omdat de Rithum Switch op een standaard inbouwdoos gemonteerd kan worden kunt u deze vrijwel overal gebruiken. Hou hierbij rekening met een aanbevolen inbouwdiepte van 35 mm.

De Rithum Switch werkt met de slimme apparaten van Philips Hue en Sonos. Daarnaast kan er door middel van betaalde licenties ook met FIBARO, Tado en BluOS apparaten worden samengewerkt. De verbinding werkt via wifi, waardoor u niet een losse bridge of gateway hoeft te hebben (tenzij u van Rithum Stat gebruik wilt maken).
Specificaties
Merk: Rithum Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Gebruik: Binnen Afmetingen: 86 x 86 x 12 mm (lxbxd)
Beschermingsniveau: IP20 Inbouwdiepte: 35 mm
WiFi: Ja 2.4 GHZ Nummer: RS-01-BL
Voltage: 100-240 V Extra info: uw oude apparaat
Kleur: Zwart
Morgen in huis
€ 299,00 (Inclusief 21% BTW)
( € 247,11 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten