123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Calex Smart Home

Smart Lampen van CalexDoor het toevoegen van Calex smart lampen wordt uw wooncomfort aanzienlijk verhoogd. Deze led lampen zijn namelijk vanaf uw bank te bedienen en te dimmen, met een app op uw telefoon of tablet. Verhoog zo niet alleen uw comfort, maar ook uw veiligheid. Op 123led.nl zijn Calex smart lampen te kopen in verschillende uitvoeringen.

Slimme lampen van Calex 

De slimme lampen van Calex hebben allemaal een ander design en coating. Zo zijn er simpele filament-lampen, maar ook prachtige designlampen. Er is voor ieder wat wils. De lampen zijn via de app allemaal apart te bedienen. Zet ze aan of uit via de app of personaliseer ze. Zo kunt u bijvoorbeeld de intensiteit van de lampen regelen, zodat u op elk moment de gewenste sfeer kunt creëren. U kunt ook meerdere lampen in één groep zetten en zo meerdere lampen tegelijkertijd bedienen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Naast slimme verlichting heeft Calex ook andere slimme producten op de markt gebracht, zoals slimme sensoren en slimme stekkers. Zo kunt u uw Smart Home helemaal uitbreiden.

Installatie van de Calex smart lampen

De slimme lampen van Calex zijn eenvoudig te installeren. Anders dan bij andere systemen is hier namelijk geen bridge voor nodig. U sluit via het werkende wifi-signaal heel snel de lampen aan op de gratis app voor op uw telefoon of tablet. En als u de slimme producten linkt aan uw Google Home of Amazon Alexa kunt u ze ook met uw stem aansturen. Vanaf uw luie stoel vertelt u dus precies wat er moet gebeuren in huis. Zo eenvoudig was het nog nooit.

Heeft u geen zin om uw lampen of andere slimme producten te bedienen met de app? Dan kunt u ook de afstandsbediening gebruiken. 

Voordelen van Calex smart lampen

 Altijd de optimale lichtintensiteit: Zo past het licht altijd bij de sfeer van het moment.
 Veiligheid: Bedien uw lampen via de app, zelfs wanneer u niet thuis bent. 
 Gemakkelijke aansluiting: Geen bridge noodzakelijk, want de lampen werken op wifi. Binnen een halve minuut is alles aangesloten.
 Gemakkelijke bediening: Niet meer opstaan om het licht aan te doen, gebruik een schema, de app of een afstandsbediening. Ook met uw stem bedienen kan, door de lampen te koppelen aan Google Home of Alexa.

App voor uw slimme verlichting

Alle producten van Calex zijn te besturen met een app die zowel geschikt is voor Android als voor Apple. U downloadt de gratis app heel eenvoudig door op de volgende links te klikken:
 

Calex Smart lampen kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over het Smart Home systeem van Calex of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten