123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Calex Smart Home

Smart lampen van Calex kopenDoor het toevoegen van Calex smart lampen aan uw woning wordt uw wooncomfort aanzienlijk verhoogd. Deze led lampen zijn namelijk vanaf uw bank te bedienen en te dimmen, met een app op uw telefoon of tablet. Verhoog zo niet alleen uw comfort, maar ook uw veiligheid. Bij ons vindt u Calex smart lampen te kopen in verschillende uitvoeringen.Lees hieronder meer of kies hierboven direct wat u nodig heeft.

Alles over de slimme lampen van Calex

De slimme lampen van Calex hebben allemaal een ander design en coating. Zo zijn er simpele filament-lampen, maar ook prachtige designlampen. Er is voor ieder wat wils. De lampen zijn via de app (Android of iOS) allemaal apart te bedienen. Zet ze aan of uit via de app of personaliseer ze. Zo kunt u bijvoorbeeld de intensiteit van de lampen regelen, zodat u op elk moment de gewenste sfeer kunt creëren. U kunt ook meerdere lampen in één groep zetten en zo meerdere lampen tegelijkertijd bedienen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Naast slimme verlichting heeft Calex ook andere slimme producten op de markt gebracht, zoals slimme sensoren en slimme stekkers. Zo kunt u uw Smart Home helemaal uitbreiden.

Installatie van de Calex smart lampen

De slimme lampen van Calex zijn eenvoudig te installeren. Anders dan bij andere systemen is hier namelijk geen bridge voor nodig. U sluit via het werkende wifi-signaal heel snel de lampen aan op de gratis app (Android of iOS) voor op uw telefoon of tablet. En als u de slimme producten linkt aan uw Google Home of Amazon Alexa kunt u ze ook met uw stem aansturen. Vanaf uw luie stoel vertelt u dus precies wat er moet gebeuren in huis. Zo eenvoudig was het nog nooit.

Heeft u geen zin om uw lampen of andere slimme producten te bedienen met de app? Dan kunt u ook de afstandsbediening gebruiken. 

Voordelen van Calex smart lampen

Het gebruiken van Calex Smart producten heeft veel voordelen, namelijk:
 Altijd de optimale lichtintensiteit: Zo past het licht altijd bij de sfeer van het moment.
 Veiligheid: Bedien uw lampen via de app, zelfs wanneer u niet thuis bent. 
 Gemakkelijke aansluiting: Geen bridge noodzakelijk, want de lampen werken op wifi. Binnen een halve minuut is alles aangesloten.
 Gemakkelijke bediening: Niet meer opstaan om het licht aan te doen, gebruik een schema, de app of een afstandsbediening. Ook met uw stem bedienen kan, door de lampen te koppelen aan Google Home of Alexa.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke app moet ik gebruiken voor het besturen van mij Calex lampen?

Alle producten van Calex zijn te besturen met de Calex-app die zowel geschikt is voor Android als voor Apple. U downloadt de gratis app heel eenvoudig in de Google Play Store of Apple Store.

Hoeveel Calex Smart lampen kan ik koppelen?

U kunt tot wel 200 apparaten koppelen aan de Calex app per gezin. In de app kunt u tot wel 20 gezinnen aanmaken. Eén apparaat kan in meerdere gezinnen voorkomen en vanuit daar worden bestuurd.

Waar koop ik Calex Smart lampen?

Op 123led.nl koopt u voordelig Calex Smart lampen. U vindt hier een breed aanbod aan lampen, maar ook dimmers, stekkers, afstandsbedieningen, deurbellen, sensoren en meer. U koopt deze lampen hier met de laagsteprijsgarantie en als u vandaag nog besteld, ontvangt u het apparaat morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over het Smart Home systeem van Calex of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.