123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Heatit

Voordelig producten van Heatit kopen

Maak uw huis eenvoudig slim met de Smart Home artikelen van Heatit. U vindt hieronder diverse slimme producten, zoals thermostaten en dimmers. Als u deze vandaag nog besteld, ontvangt u het artikel morgen al in huis.


Heatit Smart Home producten voordelig kopen

Maak uw huis eenvoudig slim met de Smart Home producten van Heatit die werken met het Z-Wave protocol. Lees hieronder meer over Heatit of bestel hierboven direct alle apparaten die u nodig heeft.

Wat is Heatit?

Heatit is een merk dat slimme producten verkoopt. Het assortiment is zeer innovatief en de producten zijn erg eenvoudig te verwerken in een (nieuwe) Smart Home omgeving. Het gebruiken van de Heatit producten is makkelijk, maar u heeft hier wel een Z-Wave hub voor nodig.

Heatit en Z-Wave

De producten van Heatit werken op een Z-Wave protocol. Dit is een protocol dat speciaal is ontworpen voor het optimaal automatiseren van woningen. Z-Wave is een standaard protocol en dit maakt het mogelijk om diverse bekende merken (die werken met Z-Wave) met elkaar te laten samenwerken. Z-Wave staat bekend om zijn grote bereik, veilige gebruik en lage energieverbruik.

Heatit: ons assortiment

In ons assortiment vindt u diverse artikelen van Heatit. Zo vindt u hier:

  • Wandschakelaars: deze wandschakelaars zijn niet alleen slim, maar ook draadloos. De wandschakelaars werken samen met andere Z-Wave producten. U kunt uw telefoon of tablet gebruiken voor het besturen van de wandschakelaar of u kunt deze gewoon analoog besturen.
  • Dimmers: hiermee dimt u lampen van een afstand. Natuurlijk kunt u de dimmer ook met de hand bedienen. De led dimmer dimt de lamp zonder deze te laten flikkeren.
  • Thermostaat: u vindt hier thermostaten voor (vloer)verwarming. Deze meet de temperatuur en luchtvochtigheid en zorgt dat deze altijd op de ingestelde waardes blijven. Zo gaat u voor de ideale leefomgeving.
  • Rookmelder: de draadloze rookmelder merken rook eenvoudig op en geven een geluidssignaal af. Zo beschermt u uw woning van brandgevaar.
  • Repeater: dit zijn de signaal versterkers van Heatit. Hiermee wordt het signaal van uw Z-wave netwerk versterkt, zodat u op meer plekken beter bereik heeft. Na stroomuitval blijft deze nog tot 6 uur lang werken. Sommige repeaters hebben ook een extra functionaliteit, zoals een dual USB.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welk protocol heb ik nodig voor Heatit?

De producten van Heatit werken op het Z-Wave protocol. Voor dit protocol heeft u een Z-Wave hub nodig. Dit is één van de meest bekende protocollen dat op zijn eigen netwerk werkt en zo andere apparaten aan elkaar koppelt. Hierdoor werkt het zeer snel en is het bereik erg stabiel.

Waar koop ik Heatit artikelen?

Op 123led.nl koopt u voordelig de producten van Heatit. U vindt hier slimme thermostaten, rookmelders, dimmers en meer, en dat voor de laagsteprijsgarantie. Als u vandaag besteld, ontvangt u het product morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over onze Heatit artikelen komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.