123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Technisat

De goedkoopste Technisat smart home producten bij 123led

Bestel goedkoop slimme Technisat producten. U vindt hieronder verschillende soorten slimme inbouwdimmers en -schakelaars. Via onderstaande filter kunt u direct het product aanklikken die u zoekt, zodat u eenvoudig en snel de geschikte producten voor u op een rijtje heeft staan. Bestel vandaag nog een Technisat smart home product en krijg deze morgen al thuisbezorgd.


1 - 8 van 8

Goedkoop Technisat producten kopen

Bekijk op deze pagina diverse slimme Technisat producten. U vindt hier verschillende soorten inbouwdimmers en inbouwschakelaars, zowel enkele als dubbele schakelaars. Lees hieronder meer over ons assortiment Technisat producten of bestel hierboven direct het artikel dat u zoekt.

Ons assortiment Technisat producten

Op deze pagina vindt u meerdere dimmers en schakelaars. Om u een duidelijk overzicht te geven, hebben we ons assortiment hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Inbouwdimmer: in ons assortiment vindt u een paar inbouwdimmers van Technisat. Deze kunnen gebruikt worden in combinatie met schakelmateriaal van Busch-Jaeger en/of Gira. De inbouwdimmers hebben een maximaal vermogen van 200 W.
  • Slimme schakelaar: verder vindt u bij ons meerdere slimme (inbouw)schakelaars. Ook deze kunnen gecombineerd worden met het schakelmateriaal van Busch-jaeger of Gira. De maximale vermogen van de schakelaars lopen op van 400 W tot 1500 W.

Technisat producten installeren op Z-Wave Plus netwerk

Het installeren van slimme Technisat producten op het Z-Wave Plus netwerk is vrij eenvoudig. Allereerst dient u het product zelf te installeren. Nadat het apparaat is geïnstalleerd, dient u de elektriciteit weer in te schakelen op de groep die u heeft uitgezet bij het installeren van het apparaat. Daarna dient u het proces te volgen van de Z-Wave gateway om een product toe te voegen. Om het slimme Technisat product toe te voegen moet u 3 keer achter elkaar, binnen een seconde, klikken op T1. U ziet dat de rode led indicator aan staat terwijl u het apparaat toevoegt aan het Z-Wave netwerk. U weet dat het succesvol is geweest, als de led indicator minimaal 5 seconden groen brandt.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is Technisat?

Technisat is een Duits merk dat in eerste instantie bekend stond om de DAB+ radio’s, televisies en andere broadcast-satellietontvangers. Laatste jaren staan ze echter ook bekend om hun Smart Home apparaten. Bij ons vindt u onder andere slimme dimmers en schakelaars van Technisat.

Op welk Smart Home protocol werkt Technisat?

De slimme producten van Technisat in ons assortiment werken op het Z-Wave Plus protocol. Het is dus belangrijk dat u een Z-Wave Plus hub in huis heeft om gebruik te kunnen maken van de slimme functionaliteiten.

Waar koop ik slimme Technisat producten?

Slimme Technisat producten koopt u voordelig bij 123led.nl. Hier vindt u onder andere slimme dimmers en schakelaars. Bestel vandaag nog en krijg ze morgen al thuisbezorgd.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment Technisat producten? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.