123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
 
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Nuki

Nuki Smart Lock 2.0 slim deurslot  LNU00002
vergroten
Omschrijving Met de Smart Lock 2.0 creëert u binnen enkele minuten een slimme sleutel. Dit elektrische deurslot plaatst u namelijk over uw bestaande cilinder en sleutel heen. Vervolgens kunt u het slot met uw telefoon bedienen. Met de app ontgrendelt of vergrendelt u het slot. Ook automatische vergrendeling en ontgrendeling is mogelijk. Bovendien kunt u helemaal zelf bepalen wie er op welk moment toegang krijgt tot het slot. Tot wel 200 gebruikers kunnen aangesloten worden, die allemaal hun eigen voorwaarden kunnen hebben. Wilt u de schoonmaakster bijvoorbeeld enkel toegang verlenen tussen 9 en 10 uur 's morgens? Dan kan dat!

Installatie gaat eenvoudig, binnen enkele minuten. Hiervoor kunt u de montageplaat met klembevestiging óf de dubbelzijdige tape gebruiken; deze worden beide meegeleverd. Vervolgens kunt u er direct met het slimme slot aan de slag. 

Het slot is te koppelen met Bluetooth. Bovendien is het slot ook te koppelen aan uw Google Assistant, Amazon Alexa en de Apple HomeKit. Meer opties? Sluit het slimme slot aan op de Nuki Bridge zodat u het slot ook op afstand kunt bedienen én altijd in de gaten kunt houden wat er met uw deur gebeurt.
Specificaties
Merk: Nuki Kleur: Zwart
Afmetingen: 60 x 60 x 110 mm (lxbxh) Type: Smart deurslot
Batterijen inbegrepen: Ja Protocol: Bluetooth
Batterijtype: 4 x AA Werktemperatuur: -10 tot +40 °C
Sfeerimpressie
Nuki Smart Lock 2.0 Nuki Smart Lock 2.0
vergroten vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 197,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 163,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nuki Combo Set 2.0 slim deurslot (Smart Lock 2.0 en Bridge)  LNU00001
vergroten
Omschrijving Met deze combi-set van Nuki creëert u met behulp van uw telefoon een slim deurslot. De Nuki Smart Lock 2.0 is namelijk een elektrisch deurslot dat over uw bestaande cilinder en sleutel kunt bevestigen, om het vervolgens met uw telefoon te bedienen. Zo kunt u de deur met de app ontgrendelen of juist vergrendelen, ook als u niet thuis bent. Voor een veiliger gevoel en een verhoogd gemak. 

Binnen een minuut heeft u de Nuki Smart Lock gemonteerd op het bestaande slot. Hiervoor kunt u de montageplaat met klembevestiging óf de dubbelzijdige tape gebruiken; deze worden beide meegeleverd. Vervolgens kunt u er direct met het slimme slot aan de slag. 

Er kunnen tot wel 200 gebruikers aan het slot verbonden worden, waarbij de toegang die verleend kan worden zelf ingesteld wordt. Wilt u de schoonmaakster bijvoorbeeld enkel toegang verlenen tussen 9 en 10 uur 's morgens? Dan kan dat! Verder kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van de automatische ontgrendeling of vergrendeling, zodat de deur opengaat als u thuiskomt of op slot gaat als u hem achter u dichttrekt. En via de app bent u altijd op de hoogte of de deur daadwerkelijk wel vergrendeld is.

Meegeleverd wordt de bridge. Hiermee kan de app te allen tijde op afstand worden bestuurd en beheerd. Extra handig, want als u alleen de Bluetooth gebruikt kunt u de app niet op afstand bedienen en controleren. Het slot is verder ook te koppelen aan bijvoorbeeld uw Google Assistant, Amazon Alexa en de Apple HomeKit.
Specificaties
Merk: Nuki Kleur: Zwart
Afmetingen: 60 x 60 x 110 mm (lxbxh) Type: Smart deurslot
Batterijen inbegrepen: Ja Protocol: Bluetooth, IFTTT
Batterijtype: 4 x AA Werktemperatuur: -10 tot +40 °C
Sfeerimpressie
Nuki Combo Set Nuki Combo Set
vergroten vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 257,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 212,81 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nuki Bridge voor slim deurslot  LNU00003
vergroten
Omschrijving Deze Nuki Bridge is geschikt voor de Nuki Smart Lock 2.0. Dit is een slim deurslot dat te verbinden is aan een app op uw telefoon of tablet, waarmee u onder andere automatische ontgrendeling of vergrendeling kunt instellen. De bridge breidt de mogelijkheden uit. Hiermee wordt de Smart Lock verbonden aan het internet, zodat u het slimme deurslot ook kunt besturen als u onderweg bent. De deur openen voor bijvoorbeeld de schoonmaakster doet u zo zeer eenvoudig. 

Bovendien maakt de bridge het mogelijk om op afstand in de gaten te houden wat er met het slot gebeurt. Wie er wanneer naar binnen of naar buiten gaat bijvoorbeeld. Hierdoor krijgt u direct een veiliger gevoel. Ook verbindt u de Nuki Smart Lock met de bridge aan andere smart-homediensten, zoals Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. 
Specificaties
Merk: Nuki Protocol: Bluetooth, IFTTT
Voltage: 220-240 V Werktemperatuur: -10 tot +40 °C
Afmetingen: 50 x 60 x 60 mm (lxbxh) Adapter inbegrepen: ja
Type: Bridge
Sfeerimpressie
Nuki Bridge
vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 97,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 80,58 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nuki Keypad bedieningspaneel voor slim deurslot  LNU00004
vergroten
Omschrijving Dit bedieningspaneel is geschikt voor het bedienen van de Nuki Smart Lock 2.0. Dit is een slim deurslot dat normaal gesproken bestuurd wordt via een app op uw telefoon. Door dit bedieningspaneel kunt u het slot echter ook bedienen als u uw telefoon vergeten bent of als de batterij leeg is. 

Het bedieningspaneel wordt makkelijk ingesteld. Doordat het verbonden is aan de Nuki-app kunt u hiermee ook codes veranderen en aan mensen toekennen als u onderweg bent. Tot wel 99 verschillende codes zijn op te slaan, waarmee ook verschillende rechten toegekend kunnen worden. Zo geeft u bijvoorbeeld alleen toegang tijdens een bepaald tijdslot. 

Bevestiging van het bedieningspaneel kan gedaan worden op de huisdeur, aan de muur of aan de deurpost. Er zitten twee knoopcellen in het paneel, dus hiervoor hoeven geen draden of kabels verbonden te worden. Hierdoor is installatie zeer eenvoudig.
Specificaties
Merk: Nuki Type: Keypad
Afmetingen: 15 x 30 x 90 mm (lxbxh) Protocol: Bluetooth
Batterijtype: 2 x CR2032 Werktemperatuur: -20 tot +70 °C
Sfeerimpressie
Nuki bedieningspaneel
vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 76,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 63,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nuki Keyfob voor slim deurslot  LNU00005
vergroten
Omschrijving Deze Nuki Keyfob is geschikt om het slimme deurslot van Nuki Smart Lock 2.0 ook te bedienen zonder telefoon. Dus bent u uw telefoon vergeten of is de batterij leeg? Dan kunt u ook gewoon de deur ontgrendelen en vergrendelen. Dankzij het handige formaat neemt u de keyfob altijd makkelijk mee. 

Het slimme deurslot monteert u over uw normale cilinder heen, zodat uw deurslot omgetoverd wordt in een slim slot. Bediening gaat dan via een app op uw telefoon of tablet. Deze keyfob zorgt ervoor dat u de telefoon niet perse nodig heeft. Het makkelijke systeem is bovendien ook geschikt voor kinderen en ouderen. Met één keyfob kunnen bovendien tot wel honderd Smart Locks bediend worden. 

En raakt u de keyfob per ongeluk kwijt? Geen probleem! Via de app zorgt u ervoor dat de toegangsrechten kwijtgescholden worden, zodat hiermee de veiligheid niet in het geding komt.
Specificaties
Merk: Nuki Batterijtype: 1 x CR1632
Afmetingen: 10 x 50 x 40 mm (lxbxh) Type: Smart sleutel
Beschermingsniveau: IP65 Protocol: Bluetooth
Sfeerimpressie
Nuki Keyfob Nuki Keyfob
vergroten vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 37,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 30,99 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!