123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

WiZ

Richt uw huis slim inSlimme verlichting maakt uw leven makkelijker. De Wiz slimme lampen zijn helemaal ideaal, omdat u hiervoor geen bridge nodig heeft. Dit betekent dat u niet eerst een extra kastje hoeft aan te sluiten voordat u uw lampen kunt gebruikt. U hoeft ze enkel te koppelen aan het wifi-netwerk en binnen een halve minuut kunt u al genieten van de slimme lampen.

Slimme lampen van WiZ

WiZ is een merk dat speciaal ontwikkeld is om goede slimme verlichting op de markt te brengen. Sinds 2015 werkt een internationaal team van ingenieurs samen om de beste slimme lampen te creëren. In het assortiment van WiZ vindt u E14-fittingen, E27-fittingen en GU10-fittingen, maar ook inbouwspots, hanglampen, kastverlichting en tafellampen.

Alle lampen zijn te besturen via een app op uw telefoon of tablet. Hiermee kunt u de lampen aan- of uitzetten, de lichten dimmen, lichtprogramma's instellen en zelf de lichtkleur bepalen. U kunt meerdere lampen aan elkaar verbinden, zodat u bijvoorbeeld in een keer alle lichten in de woonkamer kunt aanzetten , of schema's instellen waarmee lampen elke dag rond dezelfde tijd gaan branden. Met de slimme lampen van Wiz geniet u bovendien altijd van het juiste licht. U kunt wisselen tussen 64.000 tinten wit licht (WiZ Whites) en wel 16 miljoen andere kleuren (WiZ Colours). Bovendien is er de keuze uit 36 vooraf gecreëerde lichtmodules waarmee u altijd de perfecte verlichting heeft bij het moment, of u nu aan het werk bent, een gezellige avond met vrienden doorbrengt heeft of een feestje geeft.

Met de vakantiemodus creëert u ook nog eens een veilig gevoel als u op vakantie bent. Zelfs op duizenden kilometers afstand kunt u zorgen dat uw lampen gaan branden, zodat uw huis er altijd bewoond uitziet. Zo creëert u een extra beveiligingsschil rond uw huis.

Voordelen van WiZ

 Gemakkelijke aansluiting: Geen bridge noodzakelijk, want de lampen werken op wifi. De aansluiting is dus binnen 30 seconden gedaan.
 Altijd de optimale lichtkleur: Overdag werken bij energiek licht, 's avonds ontspannen bij warm licht. Met de keuze uit 64.000 tinten wit licht, 16 miljoen andere kleuren en 36 lichtmodules is de verlichting altijd passend.
 Gemakkelijke bediening: Niet meer opstaan om het licht aan te doen, gebruik een schema, de app of een afstandsbediening.
 Allerlei soorten slimme lampen: Niet alleen E27-, E14- en GU10-fittingen, maar ook hanglampen, tafellampen en kastverlichting, zodat u overal in huis slimme verlichting kunt hebben.
 Veiligheid: Bedien uw lampen via de app, zelfs wanneer u niet thuis bent. Met de vakantiemodus is uw huis ook als u op reis bent veilig.

App voor uw slimme verlichting

De slimme lampen van WiZ zijn te besturen via een app, die geschikt is voor uw Android of iOS telefoon en tablet. Heeft u geen zin om de lampen met uw smartphone te besturen? U kunt ze ook besturen via de WiZ afstandsbediening of de normale lichtknop. Daarnaast kunt u de lampen koppelen aan Google Home of Amazon Alexa, zodat u de lampen kunt bedienen met uw stem. Zo eenvoudig was de lampen aanzetten nog nooit. Download de app via de Google Playstore of de App store:
 

Wiz slimme lampen kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over de slimme lampen van Wiz of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten