123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

WiZ Slimme Lamp Bediening

WiZ Connected WiZ Afstandsbediening  LWI00071
vergroten
Omschrijving Gebruik deze afstandsbediening van WiZ om uw slimme lampen ook op een niet-slimme manier te kunnen bedienen. Zo heeft u uw telefoon niet per se nodig om aangesloten lampen aan te zetten, uit te zetten of te dimmen. Op de afstandsbediening kunt u de lampen verder ook op de nachtmodus zetten én een van de vier zelfgekozen instellingen uitkiezen. 

Deze afstandsbediening communiceert met de lampen via infrarood en werkt op twee AAA-batterijen (niet meegeleverd). Voor het koppelen van de lampen met deze afstandsbediening heeft u geen hub nodig; enkel een goede wifi-verbinding is al voldoende.
Specificaties
Merk: WiZ Kleur: Zwart
Afmetingen: 15 x 38 x 135 mm (lxbxh) Type: Afstandsbediening
Batterijen inbegrepen: Ja Assistant: Google, Alexa, Siri
Gebruik: Binnen
Nu bestellen is morgen in huis
€ 16,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 13,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
WiZmote - WiZ Afstandsbediening voor slimme lamp  LWI00017
vergroten
Omschrijving Met de WiZmote kunt u de basisfuncties van uw Wiz slimme lampen bedienen op het moment dat u uw telefoon of tablet, waarop de Wiz app is geïstalleerd, niet bij de hand heeft. De lampen kunnen met de eenvoudige WiZmote aan/uit/dimmen, op nachtmodus of per kamer op 4 zelfgekozen instellingen worden gezet. Deze kamers stelt u in via de app.
Wanneer u meerdere lampen van Wiz gebruikt dan kunt u in de app wisselen van kamer zodat u vervolgens de afstandsbediening kunt gebruiken. Of u kunt eventueel per kamer een afstandsbediening gebruiken. 

De afstandsbediening communiceert met de lampen via infrarood en werkt op 2 AAA-batterijen, deze worden niet meegeleverd in de verpakking.

De slimme lampen van Wiz maken uw huis helemaal af doordat u kunt variëren tussen 64.000 tinten wit en/of 16 miljoen kleuren. Via de app kunt u allerlei voorkeuren instellen zodat de lampen precies doen wat u op een specifiek moment nodig heeft. Denk daarbij aan automatisch aan- of uitschakelen, dimmen, lichtscènes, of als tijdschakelaar gebruiken. Voor het koppelen van de Wiz slimme lampen gebruikt u uiteraard de lamp, uw telefoon met app en een goede wifi-verbinding.

LET OP: werkt alleen i.c.m. de oude serie van WiZ.
Specificaties
Dimbaar: Ja, via app Batterijen inbegrepen: Nee
Afmetingen: 15 x 38 x 135 mm (lxbxh) Batterijtype: 2x AAA
Beschermingsniveau: IP20 Protocol: Infrarood
Nu bestellen is morgen in huis
€ 12,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 10,33 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!