123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Ezviz

EZVIZ C6N bewakingscamera  LEZ00014
vergroten
Omschrijving Met de C6N camera van EZVIZ zorgt u niet alleen voor een veilige woonomgeving maar ook voor een comfortabelere woning. Deze camera houdt namelijk niet alleen de directe omgeving in de gaten, maar zorgt er ook voor dat u door middel van beeld en geluid kunt communiceren, bijvoorbeeld met uw kinderen.

De C6N camera beschikt over Full HD 1080p beeldkwaliteit en een slimme variant van nachtzicht dat de belichting in de gaten houdt en automatisch aanpast, zodat beelden ’s nachts ook scherp zien en niet overbelicht worden. Dit nachtzicht heeft een bereik van 10 m. Ook gebruikt de camera bewegingsdetectie. Hierbij wordt een beweging geregistreerd en focust de camera op deze beweging. Zo kunt u niet alleen inbrekers op heterdaad betrappen en afschrikken, maar kunt u ook uw (kleine) kinderen of huisdieren in de gaten houden.

Installatie en bediening van de EZVIZ C6N gaat met de EZVIZ-app (voor iOS of Android). Deze app kunt u installeren op uw smartphone of tablet en stelt u in staat de beelden van de camera live te bekijken en te communiceren met iemand die bij de camera aanwezig is (en andersom). De camera kan horizontaal 340° draaien, en verticaal 55° zodat u geen blinde hoeken heeft.

Het is mogelijk de camera uit te breiden met een MicroSD kaart met een maximaal geheugen van 256 GB. Een MicroSD kaart zit niet bij de camera inbegrepen. De camera is alleen voor binnen geschikt.
Specificaties
Merk: Ezviz Type: Slimme camera
Protocol: Wifi Werktemperatuur: -10 tot +45 °C
Kleur: Zwart Beeldkwaliteit: 1080p
Afmetingen: 88 x 119 mm (bxh) Montage: Opbouw
Diepte: 88 mm MicroSD uitbreidbaar tot: max. 256 GB
Beschermingsniveau: IP55 Assistant: HomeKit
Bewegingssensor: Ja Nachtzicht: 10 m
Kijkhoek: 360° Opslag: Micro SD
WiFi: Ja 2.4/5 GHZ Extra info: uw oude apparaat
Gebruik: Buiten
Geheugenkaart meebestellen

SanDisk MicroSD 64 GB € 21,50

Productimpressie
EZVIZ C6N Bewakingscamera
vergroten vergroten vergroten
Morgen in huis
€ 49,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 41,28 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ezviz C3N outdoor beveiligingscamera  LEZ00015
vergroten
Omschrijving Beveilig uw woning met de C3N camera van EZVIZ. De camera combineert een hoge beeldkwaliteit en slimme functionaliteit met de functies van een floodlight. Zo kunt u niet alleen de directe omgeving van uw woning in de gaten houden, maar kunt u eventuele inbrekers ook afschrikken.

De EZVIZ C3N beschikt over een Full HD 1080p camera die een aantal bijzondere upgrades heeft. Zo is de camera voorzien van een slimme, AI gedreven bewegingsdetectie die niet alleen bewegingen registreert maar daarin ook onderscheid kan maken tussen bijvoorbeeld mensen en dieren, zodat u echt alleen een melding krijgt als een menselijke gedaante wordt gezien. Daarnaast heeft de camera drie nachtzicht vormen, zwart-wit, kleur en slim nachtzicht (wat zelf kleur of zwart-wit kiest).

Naast een hoge beeldkwaliteit beschikt de camera over twee krachtige floodlights die de kijkhoek van de camera verlichten. Deze kunnen op verschillende manieren worden ingesteld, zodat ze constant aan staan of bijvoorbeeld als een alarmlicht gaan knipperen als er een beweging wordt geconstateerd.

De camera werkt op wifi (2,4 GHz) en kan via de EZVIZ-app (voor iOS of Android) worden bediend. Door de twee krachtige antennes op de camera wordt de kwaliteit van de verbinding bevorderd en gaat deze makkelijker door obstakels zoals muren heen. Het is mogelijk deze camera uit te breiden met een MicroSD kaart (max. 256 GB) voor het opslaan van de beelden.
Specificaties
Merk: Ezviz Gebruik: Buiten
Protocol: Wifi Type: Slimme camera
Kleur: Wit Werktemperatuur: -30 tot +60 °C
Afmetingen: 75,5 x 75,5 mm (bxh) Beeldkwaliteit: 1080p
Diepte: 155 mm Montage: Opbouw
Beschermingsniveau: IP67 MicroSD uitbreidbaar tot: max. 256 GB
Bewegingssensor: Ja Nachtzicht: 30 m
Kijkhoek: 86° Opslag: Micro SD
WiFi: Ja 2.4/5 GHZ Extra info: uw oude apparaat
Geheugenkaart meebestellen

SanDisk MicroSD 64 GB € 21,50

Morgen in huis
€ 79,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 66,07 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ezviz Deurbel DB1C Kit | Inclusief gong en tranformator  LEZ00017
vergroten
Omschrijving Deze set bestaat uit de EZVIZ DB1C videodeurbel, een Chime en een trafo (transformator); alle benodigdheden om zowel de toegankelijkheid als de veiligheid van uw woning te verbeteren. De videodeurbel combineert een hoge kwaliteit camera met communicatiemogelijkheden, en de Chime zorgt ervoor dat de deurbel goed in uw woonruimte te horen is. Bediening van de deurbel en de Chime gaat met de EZVIZ-app (voor iOS of Android).

De EZVIZ DB1C beschikt over een Full HD 1080p camera met een kijkhoek van 170°, nachtzicht tot wel 5 m, en een door AI gedreven slimme bewegingsdetectie die in staat is mensen van dieren en objecten te onderscheiden. Dit beeld kan live worden bekeken, of kan worden opgeslagen op een MicroSD kaart (max. 256 GB, niet inbegrepen).

De Chime functioneert als een lokale speaker voor de deurbel. U kunt de Chime bijvoorbeeld in uw woonkamer neerzetten, of op een tweede verdieping in uw woning, zodat de beltoon duidelijk hoorbaar is en u eventueel bezoek niet mist. De Chime is voorzien van diverse ringtones.

Voor een correcte werking van de EZVIZ DB1C videodeurbel kunt u de meegeleverde transformator gebruiken. Deze trafo zet de 230V hoogspanning om in een 8, 12 of 24V stroom waarmee de deurbel gevoed kan worden.
Specificaties
Merk: Ezviz Werktemperatuur: -5 tot +40 °C
Protocol: Wifi Beeldkwaliteit: 1536p
Batterijen inbegrepen: Ja Montage: Opbouw
Kleur: Wit Geluid: ja
Afmetingen: 19,3 x 46,3 x 128,3 mm (lxbxh) Inclusief MicroSD: Nee
Beschermingsniveau: IP65 MicroSD uitbreidbaar tot: max. 256 GB
Kijkhoek: 170° Assistant: Google, Alexa
Voeding: Batterij Nachtzicht: 5 m
WiFi: Ja 2.4 en 5 GHZ Opslag: Cloud, Micro SD
Gebruik: Buiten Extra info: uw oude apparaat
Type: Slimme deurbel
Geheugenkaart meebestellen

SanDisk MicroSD 64 GB € 21,50

Productimpressie
Ezviz DB1C Kit (with Chime, Transformer)
vergroten vergroten vergroten
€ 149,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 123,93 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Ezviz Deurbel DB2 3MP | Inclusief gong op batterijen  LEZ00018
vergroten
Omschrijving In deze set vindt u de DB2 videodeurbel en bijbehorende Chime van EZVIZ. De DB2 videodeurbel werkt op batterijen, waardoor een vaste aansluiting niet noodzakelijk is en deze deurbel een stuk makkelijker te monteren en te installeren is dan een deurbel met vaste aansluiting. De Chime zorgt ervoor dat het geluid van de deurbel ook op een tweede of derde verdieping goed te horen is.

De EZVIZ DB2 heeft een zeer hoge beeldkwaliteit van 2K en een kijkhoek van 176°. Daarnaast beschikt de camera over nachtzicht dat tot wel 5 m effectief is, en een slimme bewegingsdetector die door AI gedreven wordt en in staat is bewegingen van mensen te onderscheiden van dieren en (bewegende) objecten. De oplaadbare lithium batterij heeft een capaciteit van 5200 mAh en gaat tot 115 dagen mee.

De Chime die bij set zit geeft u de mogelijkheid om de videodeurbel ook in een andere ruimte op een andere verdieping goed te horen; de Chime laat een ringtone klinken met een geluidsniveau van 72 dB (binnen 1 m). U kunt kiezen uit 50 verschillende ringtones.

Beide producten kunnen worden bediend met de EZVIZ-app (voor iOS of Android) en worden uitgebreid met een MicroSD kaart met een maximaal geheugen van 256 GB.
Specificaties
Merk: Ezviz Type: Slimme deurbel
Protocol: Wifi Werktemperatuur: -20 tot +50 °C
Batterijen inbegrepen: Ja Montage: Opbouw
Kleur: Wit Geluid: ja
Afmetingen: 32 x 58 x 150 mm (lxbxh) Inclusief MicroSD: Nee
Beschermingsniveau: IP65 MicroSD uitbreidbaar tot: max. 256 GB
Bewegingssensor: Ja Assistant: Google, Alexa
Kijkhoek: 176° Nachtzicht: 5 m
Voeding: Batterij Max. resolutie: 2000 x 1504
WiFi: Ja 2.4 GHZ Opslag: Cloud, Micro SD
Gebruik: Buiten Extra info: uw oude apparaat
Geheugenkaart meebestellen

SanDisk MicroSD 64 GB € 21,50

Morgen in huis
€ 149,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 123,93 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ezviz C6T RF Edition slimme beveiligingscamera en deursensor voor binnen  LEZ00008
vergroten
Omschrijving Bescherm uw huis met deze beveiligingscamera en deursensor van Ezviz. De camera is voorzien van een 360 graden-lens die meebeweegt met de bewegingen die er gedetecteerd worden. Hiermee worden beelden geschoten met een 1080p resolutie, rijke kleuren en scherpe details.

De beelden zijn op elk moment te zien op een app op uw telefoon. Hierop krijgt u ook een melding als er beweging gedetecteerd wordt, waarna u de beelden live kunt bekijken. En belangrijke momenten kunt u opslaan in de cloud of op een geheugenkaart (niet meegeleverd). Heeft u privacy nodig? Schakel dan de privémodus in zodat de camera stopt met filmen.

De deursensor plakt u op het frame van de deur en op de deur zelf. Ook deze stuurt meldingen naar uw telefoon, namelijk wanneer de deur open- en dichtgaat. Zo kunt u altijd in de gaten houden of er mensen naar binnen of naar buiten gaan. De sensor is ook te gebruiken op het raam.

Zowel de beveiligingscamera als de deursensor zijn bovendien ook altijd te bedienen met de afstandsbediening. De producten zijn verder ook compatibel met Amazon Alexa, IFTTT en Google Assistant. In de verpakking vindt u een beveiligingscamera, deursensor, afstandsbediening en voedingskabel en adapter.
Specificaties
Merk: Ezviz Type: Slimme camera
Protocol: Wifi Kantelbare hoek: 360 °
Kleur: Zwart en Wit Beeldkwaliteit: 1080p
Diameter: Ø 90 mm Montage: Tafelmodel
Bewegingssensor: Ja MicroSD uitbreidbaar tot: max. 128 GB
Kijkhoek: 95° Adapter inbegrepen: ja
WiFi: Ja 2.4 GHZ Assistant: Google, Alexa
Gebruik: Binnen Extra info: uw oude apparaat
Tip: MicroSD meebestellen of uitbreiden

SanDisk UltraSDXC 64GB € 21,50

SanDisk UltraSDXC 128GB € 29,50

Morgen in huis
€ 99,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 82,60 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten