123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Ezviz

EZVIZ C6N bewakingscamera  LEZ00014
vergroten
Omschrijving Met de C6N camera van EZVIZ zorgt u niet alleen voor een veilige woonomgeving maar ook voor een comfortabelere woning. Deze camera houdt namelijk niet alleen de directe omgeving in de gaten, maar zorgt er ook voor dat u door middel van beeld en geluid kunt communiceren, bijvoorbeeld met uw kinderen.

De C6N camera beschikt over Full HD 1080p beeldkwaliteit en een slimme variant van nachtzicht dat de belichting in de gaten houdt en automatisch aanpast, zodat beelden ’s nachts ook scherp zien en niet overbelicht worden. Dit nachtzicht heeft een bereik van 10 m. Ook gebruikt de camera bewegingsdetectie. Hierbij wordt een beweging geregistreerd en focust de camera op deze beweging. Zo kunt u niet alleen inbrekers op heterdaad betrappen en afschrikken, maar kunt u ook uw (kleine) kinderen of huisdieren in de gaten houden.

Installatie en bediening van de EZVIZ C6N gaat met de EZVIZ-app (voor iOS of Android). Deze app kunt u installeren op uw smartphone of tablet en stelt u in staat de beelden van de camera live te bekijken en te communiceren met iemand die bij de camera aanwezig is (en andersom). De camera kan horizontaal 340° draaien, en verticaal 55° zodat u geen blinde hoeken heeft.

Het is mogelijk de camera uit te breiden met een MicroSD kaart met een maximaal geheugen van 256 GB. Een MicroSD kaart zit niet bij de camera inbegrepen. De camera is alleen voor binnen geschikt.
Specificaties
Merk: Ezviz Protocol: Wifi
Afmetingen: 88 x 119 mm (bxh) Werktemperatuur: -10 tot +45 °C
Diepte: 88 mm Beeldkwaliteit: 1080p
Beschermingsniveau: IP55 Montage: Opbouw
Bewegingssensor: Ja MicroSD uitbreidbaar tot: max. 256 GB
Kijkhoek: 360° Assistant: HomeKit
WiFi: Ja 2.4/5 GHZ Nachtzicht: 10 m
Gebruik: Buiten Opslag: Micro SD
Kleur: Zwart Extra info: uw oude apparaat
Type: Slimme camera
Geheugenkaart meebestellen

SanDisk MicroSD 64 GB € 21,50

Productimpressie
EZVIZ C6N Bewakingscamera
vergroten vergroten vergroten
Morgen in huis
€ 49,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 41,28 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ezviz C3N outdoor beveiligingscamera  LEZ00015
vergroten
Omschrijving Beveilig uw woning met de C3N camera van EZVIZ. De camera combineert een hoge beeldkwaliteit en slimme functionaliteit met de functies van een floodlight. Zo kunt u niet alleen de directe omgeving van uw woning in de gaten houden, maar kunt u eventuele inbrekers ook afschrikken.

De EZVIZ C3N beschikt over een Full HD 1080p camera die een aantal bijzondere upgrades heeft. Zo is de camera voorzien van een slimme, AI gedreven bewegingsdetectie die niet alleen bewegingen registreert maar daarin ook onderscheid kan maken tussen bijvoorbeeld mensen en dieren, zodat u echt alleen een melding krijgt als een menselijke gedaante wordt gezien. Daarnaast heeft de camera drie nachtzicht vormen, zwart-wit, kleur en slim nachtzicht (wat zelf kleur of zwart-wit kiest).

Naast een hoge beeldkwaliteit beschikt de camera over twee krachtige floodlights die de kijkhoek van de camera verlichten. Deze kunnen op verschillende manieren worden ingesteld, zodat ze constant aan staan of bijvoorbeeld als een alarmlicht gaan knipperen als er een beweging wordt geconstateerd.

De camera werkt op wifi (2,4 GHz) en kan via de EZVIZ-app (voor iOS of Android) worden bediend. Door de twee krachtige antennes op de camera wordt de kwaliteit van de verbinding bevorderd en gaat deze makkelijker door obstakels zoals muren heen. Het is mogelijk deze camera uit te breiden met een MicroSD kaart (max. 256 GB) voor het opslaan van de beelden.
Specificaties
Merk: Ezviz Type: Slimme camera
Afmetingen: 75,5 x 75,5 mm (bxh) Protocol: Wifi
Diepte: 155 mm Werktemperatuur: -30 tot +60 °C
Beschermingsniveau: IP67 Beeldkwaliteit: 1080p
Bewegingssensor: Ja Montage: Opbouw
Kijkhoek: 86° MicroSD uitbreidbaar tot: max. 256 GB
WiFi: Ja 2.4/5 GHZ Nachtzicht: 30 m
Gebruik: Buiten Opslag: Micro SD
Kleur: Wit Extra info: uw oude apparaat
Geheugenkaart meebestellen

SanDisk MicroSD 64 GB € 21,50

Morgen in huis
€ 79,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 66,07 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ezviz outdoor C3W Pro  LEZ00016
vergroten
Omschrijving De C3W Pro is een geavanceerde slimme beveiligingscamera van EZVIZ. De camera heeft een goede beeldkwaliteit dat door diverse slimme functies wordt ondersteund. Dit wordt gecombineerd met twee floodlights en bediening op afstand, zodat u waar u zich ook bevindt de directe omgeving van uw woning in de gaten kunt houden.

Met een beeldkwaliteit van Full HD 1080p zorgt de C3W Pro voor haarscherpe opnames. Deze kwaliteit van beeld gaat gepaard met drie verschillende soorten nachtzicht (zwart-wit, gekleurd en automatisch) en een slimme door AI gedreven bewegingsdetector die onder andere mensen van dieren kan onderscheiden. Zo weet u zeker dat als u een melding krijgt van de camera, het echt om ongewenst bezoek gaat.

Ook is de camera voorzien van de mogelijkheden om door middel van beeld en geluid te communiceren. Zo kunt u bezoekers begroeten als u niet thuis bent, of inbrekers afschrikken. U kunt ook drie korte berichten opnemen en deze laten afspelen, bijvoorbeeld een groet of een waarschuwing. Bediening van de camera kan met de EZVIZ-app (voor iOS of Android). Deze app werkt op wifi 2,4 GHz, een verbinding die door de twee antennes op de camera wordt versterkt.

De twee floodlights op de camera zorgen ervoor dat er altijd voldoende belichting is voor haarscherp beeld. Is er teveel licht? Dan stelt de camera dit automatisch bij, zodat het beeld altijd van hoge kwaliteit is. Het beeld tevens opslaan? U kunt de EZBIZ C3W Pro uitbreiden met een MicroSD kaart (max. 256 GB, niet inbegrepen).
Specificaties
Merk: Ezviz Bewegingssensor: Ja
Protocol: Wifi WiFi: Ja 2.4 GHZ
Beschermingsniveau: IP67 Gebruik: Buiten
Assistant: Google, Alexa Type: Slimme camera
Kijkhoek: 111° Beeldkwaliteit: 1080p
Nachtzicht: 30 m Montage: Opbouw
MicroSD uitbreidbaar tot: max. 256 GB Inclusief MicroSD: Nee
Afmetingen: 72 x 72 x 150 mm (bxhxl) Opslag: Cloud, Micro SD
Kleur: Wit Extra info: uw oude apparaat
Geheugenkaart meebestellen

SanDisk MicroSD 64 GB € 21,50

Productimpressie
Ezviz outdoor C3W Pro
vergroten vergroten vergroten
€ 99,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 82,60 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Ezviz Deurbel DB2 3MP | Inclusief gong op batterijen  LEZ00018
vergroten
Omschrijving In deze set vindt u de DB2 videodeurbel en bijbehorende Chime van EZVIZ. De DB2 videodeurbel werkt op batterijen, waardoor een vaste aansluiting niet noodzakelijk is en deze deurbel een stuk makkelijker te monteren en te installeren is dan een deurbel met vaste aansluiting. De Chime zorgt ervoor dat het geluid van de deurbel ook op een tweede of derde verdieping goed te horen is.

De EZVIZ DB2 heeft een zeer hoge beeldkwaliteit van 2K en een kijkhoek van 176°. Daarnaast beschikt de camera over nachtzicht dat tot wel 5 m effectief is, en een slimme bewegingsdetector die door AI gedreven wordt en in staat is bewegingen van mensen te onderscheiden van dieren en (bewegende) objecten. De oplaadbare lithium batterij heeft een capaciteit van 5200 mAh en gaat tot 115 dagen mee.

De Chime die bij set zit geeft u de mogelijkheid om de videodeurbel ook in een andere ruimte op een andere verdieping goed te horen; de Chime laat een ringtone klinken met een geluidsniveau van 72 dB (binnen 1 m). U kunt kiezen uit 50 verschillende ringtones.

Beide producten kunnen worden bediend met de EZVIZ-app (voor iOS of Android) en worden uitgebreid met een MicroSD kaart met een maximaal geheugen van 256 GB.
Specificaties
Merk: Ezviz Protocol: Wifi
Afmetingen: 32 x 58 x 150 mm (lxbxh) Werktemperatuur: -20 tot +50 °C
Beschermingsniveau: IP65 Montage: Opbouw
Bewegingssensor: Ja Geluid: ja
Batterijen inbegrepen: Ja Inclusief MicroSD: Nee
Kijkhoek: 176° MicroSD uitbreidbaar tot: max. 256 GB
Voeding: Batterij Assistant: Google, Alexa
WiFi: Ja 2.4 GHZ Nachtzicht: 5 m
Gebruik: Buiten Max. resolutie: 2000 x 1504
Kleur: Wit Opslag: Cloud, Micro SD
Type: Slimme deurbel Extra info: uw oude apparaat
Geheugenkaart meebestellen

SanDisk MicroSD 64 GB € 21,50

Morgen in huis
€ 149,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 123,93 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ezviz C6T RF Edition slimme beveiligingscamera en deursensor voor binnen  LEZ00008
vergroten
Omschrijving Bescherm uw huis met deze beveiligingscamera en deursensor van Ezviz. De camera is voorzien van een 360 graden-lens die meebeweegt met de bewegingen die er gedetecteerd worden. Hiermee worden beelden geschoten met een 1080p resolutie, rijke kleuren en scherpe details.

De beelden zijn op elk moment te zien op een app op uw telefoon. Hierop krijgt u ook een melding als er beweging gedetecteerd wordt, waarna u de beelden live kunt bekijken. En belangrijke momenten kunt u opslaan in de cloud of op een geheugenkaart (niet meegeleverd). Heeft u privacy nodig? Schakel dan de privémodus in zodat de camera stopt met filmen.

De deursensor plakt u op het frame van de deur en op de deur zelf. Ook deze stuurt meldingen naar uw telefoon, namelijk wanneer de deur open- en dichtgaat. Zo kunt u altijd in de gaten houden of er mensen naar binnen of naar buiten gaan. De sensor is ook te gebruiken op het raam.

Zowel de beveiligingscamera als de deursensor zijn bovendien ook altijd te bedienen met de afstandsbediening. De producten zijn verder ook compatibel met Amazon Alexa, IFTTT en Google Assistant. In de verpakking vindt u een beveiligingscamera, deursensor, afstandsbediening en voedingskabel en adapter.
Specificaties
Merk: Ezviz Kantelbare hoek: 360 °
Bewegingssensor: Ja Diameter: Ø 90 mm
Kijkhoek: 95° Beeldkwaliteit: 1080p
WiFi: Ja 2.4 GHZ Montage: Tafelmodel
Gebruik: Binnen MicroSD uitbreidbaar tot: max. 128 GB
Kleur: Zwart en Wit Adapter inbegrepen: ja
Type: Slimme camera Assistant: Google, Alexa
Protocol: Wifi Extra info: uw oude apparaat
Tip: MicroSD meebestellen of uitbreiden

SanDisk UltraSDXC 64GB € 21,50

SanDisk UltraSDXC 128GB € 29,50

Morgen in huis
€ 99,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 82,60 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten