123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Nedis SmartLife

Bestel goedkoop Nedis SmartLife producten

Op afstand verschillende producten kunnen bedienen aan de hand van 1 knop op uw telefoon. Dat is ideaal. Het gebeurt nu al steeds meer en dit zal alleen nog maar vaker gebeuren. Huizen slim maken is een toekomstbeeld dat we niet kunnen ontkennen. Wacht niet langer en lees hieronder meer over ons assortiment Nedis SmartLife producten of bestel hierboven direct de slimme producten waar u naar op zoek bent.

Ons assortiment Nedis SmartLife producten

Wij hebben een ruim assortiment aan Nedis SmartLife producten. Deze zijn onder te verdelen in twee categorieën. Deze hebben we hieronder voor u opgeschreven.

Nedis SmartLife verlichting

Wij verkopen een hoop verschillende Nedis SmartLife producten in de vorm van verlichting of producten die met verlichting te maken hebben. Dit is veruit het grootste gedeelte van ons assortiment. De soorten Nedis SmartLife verlichtingen die wij verkopen zijn:

  • E27 lampen
  • GU10 spots
  • E14 lampen
  • Led strips
  • Schakelaars
  • Breedstralers
  • Plafondlampen
  • Sfeerverlichting

Overige Nedis SmartLife apparaten

Naast verlichting hebben wij ook nog andere Nedis SmartLife producten in ons assortiment. Zo verkopen wij bijvoorbeeld slimme stekkers. Hieronder vallen enkele of meerdere Smart Plugs met energiemeter. Ook vindt u hier een slimme stekkerdoos en een Smart Plug voor buiten.

 

Ook verkopen wij Nedis SmartLife deurbellen. U kunt kiezen uit slimme deurbellen op batterij of deurbellen met bedrading. Bovendien kunt u kiezen voor een deurbel met gong of zonder. Wilt u een specifieke deurbel maar zit daar geen gong bij? Dan kunt u die op deze pagina ook apart bijbestellen.

 

Daarnaast vindt u bij ons ook Nedis SmartLife accessoires. Op deze pagina kunt u kiezen uit smart bridges, smart opbouwdoos en zonnepaneel voor beveiligingscamera.

 

In ons assortiment vindt u ook Nedis SmartLife camera’s, eventueel met zonnepaneel. Verder vindt u bij ons ook nog andere producten van Nedis SmartLife, zoals: sensoren, afstandsbedieningen en keyfinders.

Nedis SmartLife producten bedienen

Er zijn diverse mogelijkheden om de Nedis SmartLife producten in ons assortiment te bedienen. De meeste producten werken bij ons via wifi (Tuya app). Wij hebben echter ook producten die werken via Zigbee 3.0 protocol.

 

Naast wifi of Zigbee heeft u nog een mogelijkheid om de SmartLife producten te bedienen, namelijk via spraakbesturing. Zo kunt u via Amazon Alexa of Google Home de Nedis SmartLife producten verschillende opdrachten geven.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Met welke besturingssystemen kan ik Nedis SmartLife producten bedienen?

Dit verschilt per product. De Nedis SmartLife producten werken onder andere via de SmartLife-app, Google Home, Amazon Alexa en met een afstandsbediening die bij sommige producten wordt meegeleverd.

Hoe koppel ik een Nedis SmartLife product aan de app?

Installeer de app. Vervolgens opent u de app en klikt u rechts bovenin op het plusje en daarna op “Voeg apparaat toe”. Voeg hier handmatig een product toe of druk op de ‘Pairing mode’ knop van uw product, zodat het apparaat verschijnt in de app. Klik op het apparaat en volg de stappen die worden weergegeven op uw apparaat.

Waar koop ik Nedis SmartLife producten?

U koopt Nedis SmartLife producten goedkoop bij 123led.nl. Wij bieden hier een ruim assortiment aan. U vindt verschillende Nedis SmartLife producten, zoals verlichting, camera’s, deurbellen, accessoires en meer. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment Nedis SmartLife producten? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.