123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Amazon Alexa

Koop smart home producten voor Amazon Alexa

Wat is Amazon Alexa?

Amazon Alexa is een zeer bekende assistant met een groot aantal compatibele producten. Deze assistant is net als Google Assistant al lange tijd in gebruik waardoor deze in vergelijking met smart home assistants die speciaal voor domotica zijn ontworpen een groter aantal algemene functies heeft. Amazon Alexa is op een groot aantal apparaten te gebruiken door het downloaden van de Amazon Alexa app.

Wat kan ik doen met slimme producten die zijn aangesloten op Amazon Alexa?

Amazon Alexa is spraak gestuurd. Hierdoor is het mogelijk om uw stem te gebruiken om uw slimme apparaten opdrachten te geven, waardoor het niet meer nodig is om zelf een knop in te drukken om uw slimme apparaten aan of uit te schakelen. Amazon Alexa beschikt helaas niet over Nederlandse taalondersteuning. Daardoor is het noodzakelijk om opdrachten in het Engels te geven, of in een van de andere ondersteunde talen. Tevens is het hierdoor nodig om uw slimme apparaten een Engelse naam te geven, anders kunnen deze niet door de voice assistant worden gezien. Wel heeft Amazon Alexa van alle assistants de grootste compatibiliteit, waardoor deze met een zeer grote selectie slimme apparaten te gebruiken is. Daarnaast is het mogelijk om skills te voor Alexa te downloaden. Skills zijn extra functies die door gebruikers te programmeren en te delen zijn. Hierdoor is het mogelijk om snel en eenvoudig de functionaliteit van Alexa uit te breiden. Zo kunt u voor een groot aantal smart home merken skills binnenhalen om Alexa met deze merken te laten samenwerken.

Slimme producten voor Amazon Alexa kopen bij 123led.nl

Wij helpen u graag bij uw aankoop. Heeft u vragen over ons aanbod slimme producten dat met Amazon Alexa werkt? Neem dan contact met ons op.