123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Tile

Tile Mate+ bluetooth tracker (1 stuk)  LTI00001
vergroten
Omschrijving Minutenlang zoeken naar uw sleutels, telefoon of portemonnee? Dat is verleden tijd dankzij deze bluetooth tracker van Tile. Het gebruik is eenvoudig: u hangt de compacte tracker (die voorzien is van een handig sleutelgat) op aan de spullen en verbindt deze via de bluetooth aan de gratis Tile-app op uw telefoon of tablet. Als u vervolgens op zoek bent naar u spullen kunt u via de app zorgen dat de tracker een geluidje maakt, zodat u precies weet waar u moet zoeken. De app slaat ook op waar de tracker voor het laatst is geweest én vertelt u precies hoeveel meter u bij de tracker uit de buurt bent.

Andersom werkt de tracker overigens ook. Bent u uw telefoon kwijt en heeft u de tracker wel bij de hand? Druk dan twee keer op het knopje en uw telefoon begint een muziekje af te spelen. Zo heeft u hem zo weer gevonden. Bovendien is de tracker ook compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa. Zo gebruikt u uw stem om al uw kwijtgeraakte spullen terug te vinden.

De tracker heeft een reikwijdte van zestig meter en een batterij die wel een jaar meegaat.
Specificaties
Merk: Tile Kleur: Wit
Afmetingen: 35 x 35 x 5 mm (bxhxd) Type: Locatietag
Beschermingsniveau: IP55 Protocol: Bluetooth 4.0
Batterijtype: 1 x CR1632
Werkt met
Google Siri Alexa
€ 21,50 10% korting: € 19,35 (Inclusief 21% BTW)
( € 15,99 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Tile Mate+ bluetooth tracker (4 stuks)  LTI00002
vergroten
Omschrijving Met deze bluetooth trackers van Tile bent u nooit meer minutenlang op zoek naar uw sleutels, telefoon, portemonnee of andere spullen. U hangt een van de compacte trackers namelijk heel handig op aan de spullen en verbindt deze dan via de bluetooth aan de gratis Tile-app op uw telefoon of tablet. Als u iets kwijt bent kunt u via de app zorgen dat de tracker een geluidje maakt, zodat u precies weet waar u moet zoeken. Zo heeft u razendsnel uw spullen weer terug gevonden. De app slaat bovendien op waar de tracker voor het laatst is geweest én vertelt u precies hoeveel meter u bij de tracker uit de buurt bent.

Andersom werken de trackers ook. Dus bent u uw telefoon kwijt en heeft u een van de trackers wel bij de hand? Druk dan twee keer op het knopje en uw telefoon begint een muziekje af te spelen. Zo heeft u hem zo weer gevonden. Bovendien zijn de trackers ook compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa. Zo gebruikt u uw stem om al uw kwijtgeraakte spullen terug te vinden.

De tracker heeft een reikwijdte van zestig meter en een batterij die wel een jaar meegaat. Er zitten vier trackers in deze verpakking.
Specificaties
Merk: Tile Kleur: Wit
Afmetingen: 35 x 35 x 5 mm (bxhxd) Type: Locatietag
Beschermingsniveau: IP55 Protocol: Bluetooth 4.0
Batterijtype: 1 x CR1632
Werkt met
Google Siri Alexa
€ 62,50 10% korting: € 56,25 (Inclusief 21% BTW)
( € 46,49 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Tile Pro+ bluetooth tracker (2 stuks)  LTI00003
vergroten
Omschrijving Deze krachtige bluetooth trackers van Tile zorgen ervoor dat u nooit meer minutenlang aan het zoeken bent naar uw sleutels of andere spullen. De trackers hebben een bereik van wel 120 meter en verzenden een extra luid audiosignaal. Zo heeft u uw spullen binnen een mum van tijd terug gevonden.

Gebruik gaat eenvoudig: u hangt een van de trackers met het handige sleutelgat op aan bijvoorbeeld uw sleutelbos of tas. Vervolgens verbindt u de tracker via de bluetooth aan de gratis Tile-app op uw telefoon of tablet. Bent u uw spullen kwijt? Dan zorgt u er met de app voor dat de tracker een geluid maakt, zodat u precies weet waar u moet zoeken. De app slaat bovendien op waar de tracker voor het laatst geweest is.

En andersom werken de trackers ook. Dus bent u uw telefoon kwijt en heeft u een van de trackers wel bij de hand? Druk dan twee keer op het knopje en uw telefoon begint een muziekje af te spelen. Zo heeft u hem zo weer gevonden. Bovendien zijn de trackers ook compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa. Zo gebruikt u uw stem om al uw kwijtgeraakte spullen terug te vinden.

In deze verpakking zitten twee trackers, een witte en een zwarte. 
Specificaties
Merk: Tile Kleur: Zwart
Afmetingen: 42 x 42 x 5 mm (bxhxd) Type: Locatietag
Beschermingsniveau: IP55 Protocol: Bluetooth 4.0
Batterijtype: 2 x CR2332
Werkt met
Google Siri Alexa
€ 49,50 10% korting: € 44,55 (Inclusief 21% BTW)
( € 36,82 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Tile Pro+ bluetooth tracker (4 stuks)  LTI00004
vergroten
Omschrijving Nooit meer minutenlang zoeken naar uw sleutels of andere spullen? Daar zorgen deze bluetooth trackers van Tile voor. De krachtige trackers hebben een bereik van wel 120 meter en verzenden een extra luid audiosignaal. Zo heeft u uw spullen binnen een mum van tijd terug gevonden.

Het gebruik is zeer eenvoudig. U hangt een van de trackers door middel van het sleutelgat op aan bijvoorbeeld uw sleutelbos en verbindt deze via bluetooth aan de gratis Tile-app op uw telefoon of tablet. Vervolgens kunt u, als u uw spullen kwijt bent, zorgen dat de tracker een geluidje maakt. Zo weet u precies waar u moet zoeken en heeft u zo uw spullen terug gevonden. De app slaat bovendien op waar de tracker voor het laatst geweest is én geeft aan hoeveel meter u van de verloren spullen vandaan bent.

En andersom werken de trackers bovendien ook. Dus bent u uw telefoon kwijt en heeft u een van de trackers wel bij de hand? Druk dan twee keer op het knopje en uw telefoon begint een muziekje af te spelen. Zo heeft u hem zo weer gevonden. Bovendien zijn de trackers ook compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa. Zo gebruikt u uw stem om al uw kwijtgeraakte spullen terug te vinden.

In deze verpakking zitten vier trackers, twee witte en twee zwarte. 
Specificaties
Merk: Tile Kleur: Zwart
Afmetingen: 42 x 42 x 5 mm (bxhxd) Type: Locatietag
Beschermingsniveau: IP55 Protocol: Bluetooth 4.0
Batterijtype: 4 x CR2332
Werkt met
Google Siri Alexa
€ 82,50 10% korting: € 74,25 (Inclusief 21% BTW)
( € 61,36 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Tile Pro+ bluetooth tracker (1 stuk)  LTI00005
vergroten
Omschrijving Deze krachtige bluetooth tracker verbindt u via de bluetooth aan de gratis Tile-app. Vervolgens hangt u deze aan alle spullen die u vaak kwijt bent, zoals uw sleutelbos, tas of portemonnee. Wanneer u uw spullen dan kwijt bent, kunt u via de app zorgen dat de tracker een geluidje maakt. Zo heeft u de spullen binnen een mum van tijd weer terug gevonden. Minutenlang zoeken is zo verleden tijd. 

 De app slaat bovendien op waar de tracker voor het laatst geweest is én geeft aan hoeveel meter u van de verloren spullen vandaan bent. En andersom werkt de tracker bovendien ook. Dus bent u uw telefoon kwijt en heeft u de tracker wel bij de hand? Druk dan twee keer op het knopje en uw telefoon begint een muziekje af te spelen. Bovendien is de tracker ook compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa. Zo gebruikt u uw stem om al uw kwijtgeraakte spullen terug te vinden.

Deze krachtige tracker heeft een bereik van wel 120 meter en een extra luid audiosignaal. Er zit een krachtige batterij in die een jaar lang mee gaat. 
Specificaties
Merk: Tile Kleur: Zwart
Afmetingen: 42 x 42 x 5 mm (bxhxd) Type: Locatietag
Beschermingsniveau: IP55 Protocol: Bluetooth 4.0
Batterijtype: 1 x CR2332
Werkt met
Google Siri Alexa
Sfeerimpressie
Tile Pro+ tracker
vergroten
€ 29,50 10% korting: € 26,55 (Inclusief 21% BTW)
( € 21,94 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Tile Mate+ & Slim II bluetooth tracker (4 stuks)  LTI00006
vergroten
Omschrijving Met een bluetooth tracker van Tile bent u nooit meer uw spullen kwijt. Sleutelbossen, tassen, portemonnees en andere spullen heeft u dankzij dit product binnen een mum van tijd teruggevonden. Gebruik gaat eenvoudig. Hiervoor hoeft u enkel de gratis Tile-app te downloaden op uw telefoon en deze via de bluetooth te verbinden aan een van de trackers. Vervolgens kunt u via de app zorgen dat de tracker een geluidje maakt als u iets kwijt bent. Zo heeft u het zo weer gevonden.

De app slaat bovendien op waar de tracker voor het laatst geweest is én geeft aan hoeveel meter u van de verloren spullen vandaan bent. En andersom werken de trackers bovendien ook. Dus bent u uw telefoon kwijt en heeft u een van de trackers wel bij de hand? Druk dan twee keer op het knopje en uw telefoon begint een muziekje af te spelen. Zo heeft u hem zo weer gevonden. Bovendien zijn de trackers ook compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa. Zo gebruikt u uw stem om al uw kwijtgeraakte spullen terug te vinden.

In deze verpakking zitten twee witte Tile Mate+ tracker en twee zwarte Slim trackers. De witte trackers zijn met het sleutelgat handig aan een sleutel(bos) te monteren, terwijl de slimme trackers dun zijn en makkelijk in bijvoorbeeld een portemonnee te steken zijn.
Specificaties
Merk: Tile Kleur: Zwart en Wit
Afmetingen: 35 x 35 x 6,2 mm (lxbxd) Type: Locatietag
Batterijtype: CR1632 Protocol: Bluetooth 4.0
Werkt met
Google Siri Alexa
€ 69,90 10% korting: € 62,91 (Inclusief 21% BTW)
( € 51,99 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Tile Slim II bluetooth tracker (1 stuk)  LTI00007
vergroten
Omschrijving Met deze bluetooth tracker van Tile bent u nooit meer uw portemonnee of andere spullen kwijt. Het is ook nog eens een zeer eenvoudig apparaatje. Voor gebruik hoeft u alleen maar de gratis Tile-app te installeren en te verbinden aan de tracker. Deze stopt u vervolgens in uw portemonnee, laptoptas of handtas. Bent u een van deze spullen kwijt? Dan zorgt u er via de app voor dat de tracker een geluidje maakt. Zo heeft u al uw verloren spullen binnen een mum van tijd terug gevonden.

Andersom werkt de tracker bovendien ook. Dus bent u uw telefoon kwijt en heeft u de tracker wel bij de hand? Druk dan twee keer op het knopje en uw telefoon begint een muziekje af te spelen. Zo heeft u hem zo weer gevonden. Bovendien is de tracker ook compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa. Zo gebruikt u uw stem om al uw kwijtgeraakte spullen terug te vinden.

Deze dunne, lichte tracker (die een breedte heeft van twee creditcards) past bijna overal tussen en is hierdoor extra handig.
Specificaties
Merk: Tile Type: Locatietag
Afmetingen: 80 x 50 x 2 mm (bxhxd) Protocol: Bluetooth 4.0
Kleur: Zwart
Werkt met
Google Siri Alexa
€ 24,50 10% korting: € 22,05 (Inclusief 21% BTW)
( € 18,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Tile Essentials bluetooth tracker (4 stuks)  LTI00008
vergroten
Omschrijving Dankzij de bluetooth trackers van Tile bent u nooit meer uw spullen kwijt. Bent u dus vaak minutenlang aan het zoeken naar uw sleutelbos, tas, portemonnee of juist naar de afstandsbediening? Dan bieden deze trackers een uitkomst!

Het gebruik is eenvoudig: u bevestigt een van de trackers op, aan of in het product dat u vaak kwijt bent en verbindt deze via de bluetooth aan een app op uw telefoon of tablet. Wanneer u iets kwijt bent, zorgt u er met de app voor dat de tracker een helder geluid maakt. Zo heeft u de spullen binnen een mum van tijd weer gevonden.

De app slaat bovendien op waar de tracker voor het laatst geweest is én geeft aan hoeveel meter u van de verloren spullen vandaan bent. En andersom werken de trackers bovendien ook. Dus bent u uw telefoon kwijt en heeft u een van de trackers wel bij de hand? Druk dan twee keer op het knopje en uw telefoon begint een muziekje af te spelen. Zo heeft u hem zo weer gevonden. Bovendien zijn de trackers ook compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa. Zo gebruikt u uw stem om al uw kwijtgeraakte spullen terug te vinden.

In deze verpakking zitten vier trackers: één witte Tile Mate+ tracker (met sleutelgat), twee zwarte Tile Sticker trackers (met zelfklevende achterkant) en één zwarte Slim tracker (die zo dun is als twee creditcards). 
Specificaties
Merk: Tile Type: Locatietag
Kleur: Zwart Protocol: Bluetooth 4.0
Werkt met
Google Siri Alexa
€ 63,50 10% korting: € 57,15 (Inclusief 21% BTW)
( € 47,23 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Tile Sticker bluetooth tracker (2 stuks)  LTI00009
vergroten
Omschrijving Deze kleine bluetooth trackers hebben een zelfklevende achterkant en monteert u dus eenvoudig op alle spullen die u vaak kwijt bent. De afstandsbediening, opladers, sleutelbossen en allerlei andere spullen vindt u hiermee in een mum van tijd terug.

De trackers verbindt u via de bluetooth met de gratis Tile-app op uw telefoon. Door in de app op een knop te drukken zorgt u er vervolgens voor dat er een luid signaal afgaat. Zo weet u precies waar u naar uw verloren spullen moet zoeken. U kunt ook altijd op de kaart in de app kijken om te zien waar de trackers zich ongeveer bevinden. Bovendien zijn de trackers ook compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa. Zo gebruikt u uw stem om al uw kwijtgeraakte spullen terug te vinden.

De ingebouwde batterijen in de trackers gaan tot drie jaar mee. De apparaatjes hebben een bereik van 46 meter en zijn waterdicht. In de verpakking zitten twee trackers.
Specificaties
Merk: Tile Type: Locatietag
Afmetingen: 20 x 30 x 2 mm (bxhxd) Protocol: Bluetooth 4.0
Beschermingsniveau: IP44
Werkt met
Google Siri Alexa
€ 36,50 10% korting: € 32,85 (Inclusief 21% BTW)
( € 27,15 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Tile Sticker bluetooth tracker (4 stuks)  LTI00010
vergroten
Omschrijving Met deze kleine bluetooth trackers bent u uw spullen nooit meer kwijt. De kleine zwarte apparaatjes hebben een zelfklevende achterkant en worden eenvoudig gemonteerd op allerlei spullen, zoals de afstandsbediening, opladers en sleutelbossen.

De trackers verbindt u via de bluetooth met de gratis Tile-app op uw telefoon. Door in de app op een knop te drukken zorgt u er vervolgens voor dat er een luid signaal afgaat. Zo weet u precies waar u naar uw verloren spullen moet zoeken. U kunt ook altijd op de kaart in de app kijken om te zien waar de trackers zich ongeveer bevinden. Bovendien zijn de trackers ook compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa. Zo gebruikt u uw stem om al uw kwijtgeraakte spullen terug te vinden.

De ingebouwde batterijen in de trackers gaan tot drie jaar mee. De apparaatjes hebben een bereik van 46 meter en zijn waterdicht. In de verpakking zitten vier trackers.
Specificaties
Merk: Tile Type: Locatietag
Afmetingen: 20 x 30 x 2 mm (bxhxd) Protocol: Bluetooth 4.0
Beschermingsniveau: IP44
Werkt met
Google Siri Alexa
€ 56,50 10% korting: € 50,85 (Inclusief 21% BTW)
( € 42,02 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!