123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Aqara

Aqara smart producten kopen?

Bestel voor een voordelige prijs de slimme producten van Aqara. In ons assortiment vindt u slimme Aqara hubs, sensoren, stekkers, schakelaars, meters, camera’s en de afstandsbediening. Zo kunt u op afstand uw apparaten en verlichting bedienen, monitoren en uitlezen, ook als u niet thuis bent. Dat zorgt niet alleen voor comfort maar bespaart ook energie. Aqara werkt op het Zigbee 3.0 protocol.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig Aqara smart producten online

In ons assortiment vindt u meerdere Aqara smart producten, zoals sensoren, schakelaars, camera’s en controllers. Dit zijn producten die u op afstand kunt bedienen, monitoren en uitlezen. De Aqara producten werken op Zigbee 3.0 protocol. Lees hieronder meer over onze Aqara producten en het Zigbee 3.0 protocol of bestel hierboven direct Aqara smart producten.

Wat is een Zigbee 3.0 protocol?

Allereerst is het handig om te weten wat Zigbee is. Zigbee is een communicatieprotocol dat te gebruiken is voor draadloze netwerkverbindingen. Het is dus een tool dat door apparaten gebruikt wordt om een verbinding te maken. In Nederland wordt gebruikt gemaakt van de frequentie 2,4 GHz

 

Wat is dan precies Zigbee 3.0 protocol? Dit is een nieuwere variant van het eerste Zigbee protocol. Het verschil is dat Zigbee 3.0 geen open standaard meer is. Dat betekent dat voorheen fabrikanten het protocol op zo’n manier konden aanpassen, dat het protocol alleen voor hun producten gebruikt kon worden. Doordat de open standaard gesloten is, kunnen nu alle apparaten die gebruik maken van het Zigbee 3.0 protocol met elkaar verbonden worden, ondanks de verschillende producenten en fabrikanten. Dit is een groot voordeel.

Ons assortiment Aqara smart producten

We verkopen veel verschillende Aqara smart producten. Hieronder hebben we de categorieën overzichtelijk in een tabel gezet. Voor meer informatie kunt u onder het tabel verder lezen.

 
Aqara categorieën Soort Aqara producten
Aqara hub Een hub
Aqara sensoren Onder andere raam- en deursensor, watersensor en bewegingsmelder
Aqara Smart Plug Slimme stekkers
Aqara schakelaar Onder andere een draadloze wandschakelaar en inbouw schakelaars
Aqara luchtkwaliteitsmeter Voor bijvoorbeeld de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk in uw woning
Aqara camera's Slimme (beveiliging)camera's
Aqara afstandsbediening Onder andere roller shade driver en kubus afstandsbedieningen
Aqara controllers Onder andere slimme pet feeders en slimme radiatorknop
Aqara bundels Starterkits

Aqara Hub

Allereerst verkopen we Aqara Hubs. Deze Hubs zetten het wifi signaal van uw draadloos internet om in een Zigbee signaal, zodat u alsnog diverse slimme apparaten kunt gebruiken, zoals de Aqara smart producten. Hierdoor hoeft u geen speciaal Zigbee signaal te creëren.

Aqara sensoren

Verder verkopen wij ook Aqara sensoren. U vindt in ons assortiment verschillende soorten sensoren, namelijk een raam- en deursensor, temperatuur- en luchtvochtigheidssensor, een watersensor, bewegingsmelder, vibratiesensor en presence sensor. De meeste sensoren spreken voor zich. Wel leggen we er nog een paar uit. De watersensor stuurt u een melding naar de Aqara Home-app wanneer er sprake is van opbouw van vocht, zodat u op tijd eventuele waterschade kunt voorkomen. De vibratiesensor kunt u plakken op de achterzijde van bijvoorbeeld schilderijen, maar ook op lades. Als een lade opengemaakt wordt of een schilderij van de muur wordt gehaald, registreert de sensor dat en daar krijgt u dan een melding van. Tot slot registreert de presence sensor bijvoorbeeld lichte bewegingen, beschikt het over valdetectie en is het voorzien van een lichtsensor.

Aqara Smart Plug

Met de Aqara Smart Plug maakt u uw normale apparaten ook slim. Het is een stekker die u in een stopcontact stopt. Vervolgens stopt u een apparaat in de Aqara Smart Plug en kunt u dat apparaat via de Aqara Home-app bedienen.

Aqara schakelaar

In het assortiment Aqara schakelaars vindt u verschillende soorten schakelaars, namelijk een draadloze mini schakelaar, inbouw schakelaars, (met en zonder nuldraad) een draadloze wandschakelaar en een roller shade driver. Met de roller shade driver kunt u uw rolgordijnen en jaloezieën met kralenkoorden slim maken, doordat u uw kralenkoord door de motor heen schuift. De motor kunt u via de app bedienen. Met de andere schakelaars kunt u slim uw verlichting of andere elektrische apparaten bedienen.

Aqara luchtkwaliteitsmeter

Bij ons vindt u een paar Aqara luchtkwaliteitsmeters. Met deze meters kunt u bijvoorbeeld de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk in uw woning meten. Ook kunt u met een andere meter de TVOC-waarde in huis meten. TVOC staat voor Totaal Vluchtige Organische Stoffen. Deze waarde is de mate waarin de lucht in uw woning vervuild is door kleine, potentieel schadelijke, deeltjes.

Aqara camera’s

Met behulp van de slimme Aqara camera’s kunt u vanuit overal waar u bent de camerabeelden controleren via de Aqara Home-app. U kunt de beelden streamen op slimme displays of opslaan op een MicroSD kaart (van maximaal 512GB). Deze dient u wel nog los erbij te kopen.

Aqara afstandsbediening

In ons assortiment vindt u ook enkele Aqara afstandsbedieningen, namelijk de roller shade driver voor het bedienen van uw gordijnen en jaloezieën, maar ook twee kubus afstandsbedieningen. Deze kubus met zes zijdes maakt het mogelijk om per zijde verschillende slimme apparaten te bedienen. Ook is het mogelijk om alternatieve commando’s te gebruiken, zoals het schudden en draaien van de kubus, dankzij de snelheidsmeter en gyroscoop.

Aqara controllers

Bij ons vindt u onder andere een Aqara radiatorknop. Deze kunt u verbinden met de Aqara Hub. Vervolgens kunt u via de Aqara Home-app de temperatuur thuis bedienen, ook als u niet thuis bent. U kunt deze radiatorknop combineren met een Aqara temperatuur-/vochtsensor en/of met een raam-/deursensor. Verder ziet u in deze categorie ook weer de roller shade driver voorbij komen. Ook hebben we nog twee andere devices waarmee u de gordijnen slim kunt bedienen, namelijk de curtain drivers voor op een gordijnroede of gordijnrails. Tot slot vindt u bij ons ook een Aqara smart pet feeder. Het spreekt voor zich. U kunt hiermee op afstand het voer van uw kat of hond regelen.

Aqara bundels

In het assortiment Aqara bundels vindt u verschillende starter kits om uw huis snel en eenvoudig van alle gemakken te voorzien. Dit scheelt u weer alle producten los zoeken en bestellen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om verschillende Aqara producten met elkaar te verbinden?

Dat is mogelijk, via de Aqara Home-app. Zo kunt u bijvoorbeeld de slimme Aqara radiatorknop combineren met een Aqara temperatuur-/vochtsensor en/of met een raam-/deursensor. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om de Aqara temperatuur- en luchtvochtigheidssensor te gebruiken in combinatie met een slimme stekker waar een luchtbevochtiger op aangesloten zit.

Heb ik een wifi verbinding nodig om de Aqara producten via de app te bedienen?

Nee. De producten zelf moeten wel aangesloten zijn op hetzelfde netwerk, maar u hoeft zelf niet verbonden te zijn met een wifi netwerk om de apparaten te bedienen, zolang u bereik heeft en (genoeg) mobiele data.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment Aqara smart home producten? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.