123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Robotstofzuigers

De goedkoopste slimme robotstofzuigers bij 123led

Bestel op deze pagina goedkoop robotstofzuigers. Deze werken op wifi (Tuya) en zijn te bedienen via uw smartphone of via een voice assistant. U vindt daarnaast op deze pagina ook accessoires, zoals een accessoires kit met onder andere borstels, dweilen en filters en u vindt hier ook stofzuigerzakken. Vandaag besteld, is morgen in huis.


Bestel voordelig een slimme robotstofzuiger

Maak uw leven gemakkelijker en ga voor een slimme robotstofzuiger. Deze kunt u via uw smartphone of via een spraakbesturingssysteem aan- en uitzetten. Ook kunt u via uw smartphone tijdschema’s instellen en zones instellen waar de robotstofzuiger niet mag stofzuigen of dweilen. Lees hieronder meer over slimme robotstofzuigers of bestel hierboven direct het artikel dat u zoekt.

Een slimme robotstofzuiger installeren en gebruiken

Een slimme robotstofzuiger wordt geleverd met een basisstation. Het basisstation dient aangesloten te worden op de netstroom. De slimme stofzuiger zal zichzelf opladen op het laadstation die aan het basisstation vast zit. Dit doet het automatisch wanneer de batterij bijna leeg is. Ook zal de robotstofzuiger automatisch naar het bassistation toegaan als de stofzuiger zak bijna vol is. In dat geval loost de stofzuiger de zak bij de stofopvang. In beide gevallen geldt, gebeurt dit middenin een stofzuigersessie, dan zal de robotstofzuiger automatisch weer de sessie hervatten nadat het vuil is geloosd of de batterij is opgeladen.

 

U kunt de slimme robotstofzuiger eenvoudig bedienen via de app van het merk van uw stofzuiger. Hier koppelt u de stofzuiger in de app om vervolgens verbinding te maken met uw wifi-netwerk. U kunt hierna in de app de slimme robotstofzuiger aan- en uitzetten, maar u kunt hier ook tijdschema’s instellen en zones instellen waar de robotstofzuiger óf helemaal niet mag komen, óf niet mag stofzuigen of dweilen (bijvoorbeeld op het kleed/tapijt). Bovendien kunt u de slimme stofzuigers ook bedienen via verschillende voice assistants, zoals Google Assistant, Amazon Alexa en Siri.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een robotstofzuiger?

Een robotstofzuiger dient via uw smartphone gekoppeld te worden in de app van het merk van de stofzuiger. Vervolgens verbindt u de stofzuiger aan uw wifi-netwerk, om het zo op afstand via de app te bedienen. Ook kunt u de robotstofzuigers in ons assortiment bedienen via een voice assistant.

Waar koop ik robotstofzuigers?

Robotstofzuigers koopt u voordelig bij 123led.nl. Hier vindt u slimme robotstofzuigers van merken zoals Hombli en V-TAC die u eenvoudig via uw smartphone of spraakbesturingssysteem kunt bedienen. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over robotstofzuigers? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.