123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Robotstofzuigers

Hombli Smart Robotstofzuiger | Zwart  LHO00076
vergroten
Omschrijving Maak uw woning schoon zonder zelf een vinger uit te hoeven steken met deze slimme robotstofzuiger van Hombli. De robotstofzuiger heeft voldoende capaciteit voor 90 minuten ononderbroken schoonmaak en is niet alleen uitgerust met borstels maar ook met een siliconen dweil voor de vochtige schoonmaak (350 ml).

De stofzuiger is op afstand te bedienen en in te stellen met de Hombli-app (voor iOS of Android) en kan ook met een spraak assistent worden aangestuurd. Bij de robotstofzuiger wordt een basisstation geleverd. Dit basisstation kan worden aangesloten op de netstroom en bevat een laadstation en een grote stofopvang.

De Hombli robotstofzuiger maakt gebruik van geavanceerde LiDAR-technologie om de woonruimte in kaart te brengen en een zo efficiënt mogelijke schoonmaakroute vanaf het basisstation uit te stippelen. Zodra de batterij bijna leeg is of het stofreservoir bijna vol keert de robotstofzuiger automatisch terug naar het basisstation om de batterij op te laden of om vuil te lozen. Een onderbroken schoonmaaktaak wordt vanzelf weer hervat.

Met de app kunt u de robotstofzuiger in- en uitschakelen, zones instellen die niet betreden of gedweild mogen worden (denk aan tapijt) en de stofzuiger voorzien van tijdschema’s zodat het schoonmaken op vaste tijden plaatsvindt. De stofzuiger is geschikt voor de meeste oppervlakken (met uitzondering van hoogpolig tapijt).

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Hombli Hoogte: 9,5 cm
Type: Robotstofzuiger Werktemperatuur: 5 tot 40 °C
Protocol: Wifi (Tuya) Assistant: Google, Alexa, Siri
Kleur: Zwart Decibel: 65 dB
Diameter: Ø 33 cm Handleiding: PDF
Gebruik: Binnen Video: Productvideo
Accu capaciteit: 3.200 mAh Extra info: uw oude apparaat
Accuduur: 90 minuten
Morgen in huis
€ 499,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 412,81 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Hombli Robotstofzuiger Accessoires Kit  LHO00077
vergroten
Omschrijving Met de onderdelen en middelen in deze accessoires kit kunt u uw Hombli robotstofzuiger snel en effectief van onderhoud voorzien. Zo zorgt u ervoor dat uw robotstofzuiger optimaal blijft presteren.

De set bestaat uit 16 onderdelen die eenvoudig kunnen worden gebruikt om versleten of beschadigde onderdelen te vervangen. Zo kunt u de hoekborstels, borstelwalsen, siliconen dweilen en de filters van de robotstofzuiger zelf vervangen en met de onderhoudsborstels gebruikte onderdelen schoonmaken zodat ook deze weer gebruikt kunnen worden.

Het advies is om (afhankelijk van gebruik) de filter, hoekborstels en dweilen elke 3 tot 6 maanden te vervangen. De borstelwalsen kunt u het beste elke 6 tot 12 maanden te vervangen.

Verpakkingsinhoud:
  • 4x Hoekborstel
  • 4x Borstelwals
  • 4x Dweil
  • 4x Filter
  • 4x Onderhoudsborstel
Specificaties
Merk: Hombli Video: Productvideo
Type: Accessoires
€ 29,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,38 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Hombli Stofzuigerzakken | 4 liter | 3 stuks  LHO00078
vergroten
Omschrijving In deze verpakking zitten drie stofzakken voor het basisstation van de Hombli robotstofzuiger. De stofzakken hebben een inhoud van 4 liter, zijn scheurbestendig en laten geen vuil los.

Het basisstation geeft met een rode led-indicator aan wanneer de geplaatste stofzak vol is en vervangen dient te worden. De stofzak vervangt u snel en eenvoudig door de deksel aan de bovenkant van het basisstation te openen, de volle stofzak naar boven te schuiven en uit te nemen. Vervolgens kunt u de nieuwe stofzak in het basisstation schuiven.
Specificaties
Merk: Hombli Video: Productvideo
Materiaal: Microvezel Aantal: 3 stuks
Type: Stofzuigerzak
€ 19,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 16,12 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
V-TAC Smart robotstofzuiger laser met dweilfunctie en oplaadstation wit (V-tac)  SVT00003
vergroten
Omschrijving Deze slimme robotstofzuiger van V-tac reinigt vloeren zonder dat u er zelf moeite voor hoeft te doen. Stofzuigen of dweilen? Het apparaat kan het allebei, en dat op de meest snelle en efficiënte manier. Zowel tapijtvloeren als harde vloeren worden hiermee gereinigd. Deze smart stofzuiger werkt daarnaast met een ingebouwde 360° laser sensor die het hele huis in de gaten kan houden, de beste route kan berekenen en kan zorgen dat het écht overal schoon wordt. Ook worden hierdoor ongelukjes voorkomen. Zo krijgt u hiermee het allerbeste resultaat. 

Dit apparaat is op verschillende manieren te bedienen: met een app op uw telefoon of tablet, handmatig of met een voice assistant. Zo kiest u altijd de manier die het beste bij u past.

Naast de robotstofzuiger bevat de verpakking ook een opzetstuk om mee te dweilen, een watertank, een stofreservoir, een laadstation, een schoonmaakborsteltje, vier zijborstels, een adapter, een HEPA-filter en een gebruiksaanwijzing.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: V-TAC Gebruik: Binnen
Protocol: Wifi Type: Robotstofzuiger
Batterijtype: Li-ion Nummer: VT-5556
Materiaal: Kunststof Assistant: Google, Alexa
Kleur: Wit Decibel: 65 dB
Hoogte: 9,26 cm Handleiding: PDF
Diameter: Ø 32,8 cm Extra info: uw oude apparaat
Accuduur: 150 minuten
€ 299,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 247,52 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten