123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme deursloten

De goedkoopste slimme deursloten bij 123led

Bestel goedkoop slimme deursloten uit ons ruime assortiment. Gebruik slimme deursloten voor de optimale beveiliging van uw woning. Bij deze deursloten heeft u altijd meerdere opties om het slot te openen, zodat u nooit voor een dichte deur staat. Zo bent u niet alleen voorzien van een uitermate betrouwbaar slot, maar hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over het vergeten van de sleutel. 


1 - 9 van 9

Bestel slimme deursloten online

Wilt u uw huidige deursloten veranderen in slimme deursloten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten slimme deursloten die u op diverse manieren kunt openen, zoals met uw smartphone of met een toegangscode. Lees voor meer informatie hieronder meer over slimme deursloten of bestel hierboven direct de deurslot waar u naar op zoek bent.

Wat is een slim deurslot?

Een slim deurslot is een digitaal gestuurd slot voor uw deur. Ze zijn ter vervanging van het huidige slot, waarbij het slimme deurslot over uw huidige cilinder wordt geplaatst, waar de sleutel in moet blijven zitten. Het idee is dat het gebruik van een sleutel wordt vervangen door het gebruik van een app op de smartphone of, in het geval van een slim deurslot met bedieningspaneel, een toegangscode. Een bijkomend voordeel is dat veel smart deursloten kunnen worden geprogrammeerd, bijvoorbeeld om toegang te geven aan verschillende personen op verschillende tijdstippen. De meeste slimme deursloten werken op bluetooth.

Toegang verlenen tot uw deurslot

Dit beslist u helemaal zelf. U kunt namelijk zelf rechten verlenen aan andere gebruikers. Deze rechten zijn zelfs in te stellen aan de hand van verschillende tijden waardoor de juiste personen op de juiste momenten toegang hebben tot uw huis. Denk aan de schoonmaakhulp, kinderoppas of B&B gasten. Ook is het bij een aantal slimme deursloten mogelijk om te combineren met een bridge. Deze bridge verbindt een slim deurslot met wifi, waardoor deze op grotere afstand te openen is en gebruikt kan worden met een voice assistant. Staat de visite al voor de deur maar bent u zelf nog boodschappen aan het doen? Doe vanuit de winkel de deur voor ze open.

Wat als mijn smartphone het niet doet?

U hoeft niet bang te zijn dat u voor een dichte deur staat als uw smartphone leeg is. Smart deursloten hebben altijd een reserve optie. Dit kan een normale sleutel, een KeyFob of een bedieningspaneel zijn dat bij het slimme deurslot te monteren is. Is een smart deurslot wel veilig? Kan het niet gehackt worden? Van alle smart home producten moeten deursloten aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. Deze zijn te vergelijken met de eisen voor banktransacties. Dit betekent dat de verbinding tussen het slimme deurslot en uw smartphone over zeer geavanceerde encrypties beschikt die uitermate veilig zijn. Zo hoeft u niet te vrezen dat onverlaten met digitale kennis uw huis kunnen binnenkomen. Let wel, het is vanwege deze encrypties belangrijk dat u het product blijft updaten.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is een slimme deurslot veilig?

Ja, slimme deursloten zijn veilig. Smart home producten moeten aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. De verbinding tussen het slimme deurslot en uw telefoon is voorzien van zeer geavanceerde encrypties. Het is overigens wel belangrijk dat u enige updates direct update.

Hoe werkt een slimme deurslot?

Een slimme deurslot is een elektrisch slot dat u op diverse manieren kunt openen. Zo kan het zijn dat u alleen uw smartphone(/watch) dichtbij dient te hebben. Ook kan het zijn dat u gebruik kan/moet maken van een afstandsbediening of bedieningspaneel.

Waar koop ik een slimme deurslot?

Slimme deursloten bestelt u goedkoop bij 123led.nl. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan slimme deursloten met verschillende functies en opties en van diverse merken. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over slimme deursloten? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.