123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Slimme deursloten

Slimme deursloten kopen?

Gebruik slimme deursloten voor de optimale beveiliging van uw woning. Bij slimme deursloten heeft u altijd meerdere opties om het slot te openen, zodat u nooit voor een dichte deur staat. Zo bent u niet alleen voorzien van een uitermate betrouwbaar slot, maar hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over het vergeten van de sleutel. Bij 123led.nl koopt u de beste slimme sloten.


WOOX R7056 Slim deurslot  LWO00030
vergroten
Omschrijving Dit slimme deurslot van WOOX geeft uw deur een extra rigoureuze beveiliging. Het ijzersterke slot van roestvrij staal en zink kunt u op afstand instellen, openen en sluiten en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

Zo beveiligt u uw woning of pand als nooit tevoren.

Let op: een ZigBee-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: WOOX Protocol: Zigbee 3.0
Batterijen inbegrepen: Ja Werktemperatuur: -20 tot +60 °C
Batterijtype: 3x AAA Handleiding: PDF
Type: Slimme deursloten Nummer: R7056
Werkt met
Homey Siri
Nu bestellen is morgen in huis
€ 149,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 123,55 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nuki Smart Lock 2.0 slim deurslot  LNU00002
vergroten
Omschrijving Met de Smart Lock 2.0 creëert u binnen enkele minuten een slimme sleutel. Dit elektrische deurslot plaatst u namelijk over uw bestaande cilinder en sleutel heen. Vervolgens kunt u het slot met uw telefoon bedienen. Met de app ontgrendelt of vergrendelt u het slot. Ook automatische vergrendeling en ontgrendeling is mogelijk. Bovendien kunt u helemaal zelf bepalen wie er op welk moment toegang krijgt tot het slot. Tot wel 200 gebruikers kunnen aangesloten worden, die allemaal hun eigen voorwaarden kunnen hebben. Wilt u de schoonmaakster bijvoorbeeld enkel toegang verlenen tussen 9 en 10 uur 's morgens? Dan kan dat!

Installatie gaat eenvoudig, binnen enkele minuten. Hiervoor kunt u de montageplaat met klembevestiging óf de dubbelzijdige tape gebruiken; deze worden beide meegeleverd. Vervolgens kunt u er direct met het slimme slot aan de slag. 

Het slot is te koppelen met Bluetooth. Bovendien is het slot ook te koppelen aan uw Google Assistant, Amazon Alexa en de Apple HomeKit. Meer opties? Sluit het slimme slot aan op de Nuki Bridge zodat u het slot ook op afstand kunt bedienen én altijd in de gaten kunt houden wat er met uw deur gebeurt.
Specificaties
Merk: Nuki Kleur: Zwart
Afmetingen: 60 x 60 x 110 mm (lxbxh) Type: Smart deurslot
Batterijen inbegrepen: Ja Protocol: Bluetooth
Batterijtype: 4 x AA Werktemperatuur: -10 tot +40 °C
Werkt met
HomeKit Homey Google Alexa IFTTT
Sfeerimpressie
Nuki Smart Lock 2.0 Nuki Smart Lock 2.0
vergroten vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 209,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 173,14 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nuki Combo Set 2.0 slim deurslot (Smart Lock 2.0 en Bridge)  LNU00001
vergroten
Omschrijving Met deze combi-set van Nuki creëert u met behulp van uw telefoon een slim deurslot. De Nuki Smart Lock 2.0 is namelijk een elektrisch deurslot dat over uw bestaande cilinder en sleutel kunt bevestigen, om het vervolgens met uw telefoon te bedienen. Zo kunt u de deur met de app ontgrendelen of juist vergrendelen, ook als u niet thuis bent. Voor een veiliger gevoel en een verhoogd gemak. 

Binnen een minuut heeft u de Nuki Smart Lock gemonteerd op het bestaande slot. Hiervoor kunt u de montageplaat met klembevestiging óf de dubbelzijdige tape gebruiken; deze worden beide meegeleverd. Vervolgens kunt u er direct met het slimme slot aan de slag. 

Er kunnen tot wel 200 gebruikers aan het slot verbonden worden, waarbij de toegang die verleend kan worden zelf ingesteld wordt. Wilt u de schoonmaakster bijvoorbeeld enkel toegang verlenen tussen 9 en 10 uur 's morgens? Dan kan dat! Verder kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van de automatische ontgrendeling of vergrendeling, zodat de deur opengaat als u thuiskomt of op slot gaat als u hem achter u dichttrekt. En via de app bent u altijd op de hoogte of de deur daadwerkelijk wel vergrendeld is.

Meegeleverd wordt de bridge. Hiermee kan de app te allen tijde op afstand worden bestuurd en beheerd. Extra handig, want als u alleen de Bluetooth gebruikt kunt u de app niet op afstand bedienen en controleren. Het slot is verder ook te koppelen aan bijvoorbeeld uw Google Assistant, Amazon Alexa en de Apple HomeKit.
Specificaties
Merk: Nuki Kleur: Zwart
Afmetingen: 60 x 60 x 110 mm (lxbxh) Type: Smart deurslot
Batterijen inbegrepen: Ja Protocol: Bluetooth, IFTTT
Batterijtype: 4 x AA Werktemperatuur: -10 tot +40 °C
Werkt met
HomeKit Homey Google Alexa IFTTT
Sfeerimpressie
Nuki Combo Set Nuki Combo Set
vergroten vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 257,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 212,81 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nuki Bridge voor slim deurslot  LNU00003
vergroten
Omschrijving Deze Nuki Bridge is geschikt voor de Nuki Smart Lock 2.0. Dit is een slim deurslot dat te verbinden is aan een app op uw telefoon of tablet, waarmee u onder andere automatische ontgrendeling of vergrendeling kunt instellen. De bridge breidt de mogelijkheden uit. Hiermee wordt de Smart Lock verbonden aan het internet, zodat u het slimme deurslot ook kunt besturen als u onderweg bent. De deur openen voor bijvoorbeeld de schoonmaakster doet u zo zeer eenvoudig. 

Bovendien maakt de bridge het mogelijk om op afstand in de gaten te houden wat er met het slot gebeurt. Wie er wanneer naar binnen of naar buiten gaat bijvoorbeeld. Hierdoor krijgt u direct een veiliger gevoel. Ook verbindt u de Nuki Smart Lock met de bridge aan andere smart-homediensten, zoals Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. 
Specificaties
Merk: Nuki Protocol: Bluetooth, IFTTT
Voltage: 220-240 V Werktemperatuur: -10 tot +40 °C
Afmetingen: 50 x 60 x 60 mm (lxbxh) Adapter inbegrepen: ja
Type: Bridge
Werkt met
HomeKit Homey Google Alexa IFTTT
Sfeerimpressie
Nuki Bridge
vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 96,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 79,75 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nuki Keypad bedieningspaneel voor slim deurslot  LNU00004
vergroten
Omschrijving Dit bedieningspaneel is geschikt voor het bedienen van de Nuki Smart Lock 2.0. Dit is een slim deurslot dat normaal gesproken bestuurd wordt via een app op uw telefoon. Door dit bedieningspaneel kunt u het slot echter ook bedienen als u uw telefoon vergeten bent of als de batterij leeg is. 

Het bedieningspaneel wordt makkelijk ingesteld. Doordat het verbonden is aan de Nuki-app kunt u hiermee ook codes veranderen en aan mensen toekennen als u onderweg bent. Tot wel 99 verschillende codes zijn op te slaan, waarmee ook verschillende rechten toegekend kunnen worden. Zo geeft u bijvoorbeeld alleen toegang tijdens een bepaald tijdslot. 

Bevestiging van het bedieningspaneel kan gedaan worden op de huisdeur, aan de muur of aan de deurpost. Er zitten twee knoopcellen in het paneel, dus hiervoor hoeven geen draden of kabels verbonden te worden. Hierdoor is installatie zeer eenvoudig.
Specificaties
Merk: Nuki Type: Keypad
Afmetingen: 15 x 30 x 90 mm (lxbxh) Protocol: Bluetooth
Batterijtype: 2 x CR2032 Werktemperatuur: -20 tot +70 °C
Sfeerimpressie
Nuki bedieningspaneel
vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 76,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 63,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nuki Keyfob voor slim deurslot  LNU00005
vergroten
Omschrijving Deze Nuki Keyfob is geschikt om het slimme deurslot van Nuki Smart Lock 2.0 ook te bedienen zonder telefoon. Dus bent u uw telefoon vergeten of is de batterij leeg? Dan kunt u ook gewoon de deur ontgrendelen en vergrendelen. Dankzij het handige formaat neemt u de keyfob altijd makkelijk mee. 

Het slimme deurslot monteert u over uw normale cilinder heen, zodat uw deurslot omgetoverd wordt in een slim slot. Bediening gaat dan via een app op uw telefoon of tablet. Deze keyfob zorgt ervoor dat u de telefoon niet perse nodig heeft. Het makkelijke systeem is bovendien ook geschikt voor kinderen en ouderen. Met één keyfob kunnen bovendien tot wel honderd Smart Locks bediend worden. 

En raakt u de keyfob per ongeluk kwijt? Geen probleem! Via de app zorgt u ervoor dat de toegangsrechten kwijtgescholden worden, zodat hiermee de veiligheid niet in het geding komt.
Specificaties
Merk: Nuki Batterijtype: 1 x CR1632
Afmetingen: 10 x 50 x 40 mm (lxbxh) Type: Smart sleutel
Beschermingsniveau: IP65 Protocol: Bluetooth
Sfeerimpressie
Nuki Keyfob Nuki Keyfob
vergroten vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 37,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 30,99 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Danalock V3 Slim deurslot voor Bluetooth (excl. cilinder)  LDA00006
vergroten
Omschrijving Gebruik een app op uw telefoon om de deur te openen met dit slimme deurslot van Danalock. Zo hoeft u niet meer te zoeken naar uw sleutels. Om het u nóg gemakkelijker te maken kunt u ook instellen dat de deur automatisch open- of dichtgaat. En geef via de app altijd andere mensen toegang tot u huis, waar u ook bent. 

Deze variant werkt met bluetooth. 

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Danalock Protocol: Bluetooth
Batterijen inbegrepen: Nee Handleiding: PDF
Type: Slimme deursloten Video: Productvideo
€ 179,00 (Inclusief 21% BTW)
( € 147,93 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Danalock V3 Slim deurslot voor Bluetooth en Z-Wave (excl. cilinder)  LDA00004
vergroten
Omschrijving Bent u vaak minutenlang op zoek naar uw sleutels? Met dit slimme deurslot van Danalock niet meer! Verbind deze namelijk met een app op uw telefoon zodat u hiermee de deur kunt openen. En via de auto-unlock functie gaat dit zelfs automatisch. Nooit meer gedoe met uw sleutels dus.

Deze variant werkt met bluetooth en met het Z-Wave protocol. 

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Danalock Protocol: Z-Wave
Batterijen inbegrepen: Nee Handleiding: PDF
Type: Slimme deursloten Video: Productvideo
Nu bestellen is morgen in huis
€ 189,00 (Inclusief 21% BTW)
( € 156,20 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Danalock V3 Slim deurslot voor Bluetooth en Apple HomeKit (excl. cilinder)  LDA00005
vergroten
Omschrijving Met dit slimme deurslot van Danalock wordt uw leven een stuk eenvoudiger. U heeft er namelijk nooit meer last van dat u uw sleutels vergeten bent, dat u ze in uw tas kwijt bent of dat u ze niet kunt pakken omdat u uw handen vol heeft. En als uw babysitter op de stoep staat en u bent nog onderweg, laat u haar gewoon alvast binnen. Dit alles doet u met een app op uw telefoon. 

Deze variant werkt met bluetooth en is compatibel met de Apple HomeKit. 

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Danalock Protocol: HomeKit
Batterijen inbegrepen: Nee Handleiding: PDF
Type: Slimme deursloten Video: Productvideo
Nu bestellen is morgen in huis
€ 189,00 (Inclusief 21% BTW)
( € 156,20 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Bestel slimme deursloten online

Wat is een slim deurslot?

Een slim deurslot is een digitaal gestuurd slot voor uw deur. Ze zijn ter vervanging van het huidige slot, waarbij het slimme deurslot over uw huidige cilinder geplaatst, waar de sleutel in moet blijven zitten. Het idee is dat het gebruik van een sleutel wordt vervangen door het gebruik van een app op de smartphone of, in het geval van een slim deurslot met bedieningspaneel, een toegangscode. Een bijkomend voordeel is dat veel smart deursloten kunnen worden geprogrammeerd, bijvoorbeeld om toegang te geven aan verschillende personen op verschillende tijdstippen. De meeste slimme deursloten werken op bluetooth.

Wie hebben er toegang tot mijn slimme deurslot?

Dit beslist u helemaal zelf. U kunt namelijk zelf rechten verlenen aan andere gebruikers. Deze rechten zijn zelfs in te stellen aan de hand van verschillende tijden waardoor de juiste personen op de juiste momenten toegang hebben tot uw huis. Denk aan de schoonmaakhulp, kinderoppas, of B&B gasten. Ook is het bij een aantal slimme deursloten mogelijk om te combineren met een bridge. Deze bridge verbindt een slim deurslot met wifi, waardoor deze op grotere afstand te openen is en gebruikt kan worden met een voice assistant. Staat de visite al voor de deur maar bent u zelf nog boodschappen aan het doen? Doe vanuit de winkel de deur voor ze open.

Wat als mijn smartphone het niet doet?

U hoeft niet bang te zijn dat u voor een dichte deur staat als uw smartphone leeg is. Smart deursloten hebben altijd een reserve optie. Dit kan een normale sleutel, een KeyFob, of een bedieningspaneel zijn dat bij het slimme deurslot te monteren is. Is een smart deurslot wel veilig? Kan het niet gehackt worden? Van alle smart home producten moeten deursloten aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. Deze zijn te vergelijken met de eisen voor banktransacties. Dit betekent dat de verbinding tussen het slimme deurslot en uw smartphone over zeer geavanceerde encrypties beschikt die uitermate veilig zijn. Zo hoeft u niet te vrezen dat onverlaten met digitale kennis uw huis kunnen binnenkomen. Let wel, het is vanwege deze encrypties belangrijk dat u het product blijft updaten.

Slimme deursloten kopen bij 123led.nl

Wij helpen u graag bij de aankoop van een slim deurslot. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!