123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme deurbel

De goedkoopste slimme deurbellen bij 123led

Bestel op deze pagina goedkoop slimme deurbellen. Met een slimme deurbel weet u namelijk altijd wie of wat er bij u op de stoep staat. Zo kunt u gewenst bezoek op afstand verwelkomen en ongewenst bezoek op afstand houden. Met een slimme deurbel kunt u niet alleen zien wie er voor uw deur staat, maar bij een groot aantal van deze deurbellen is er zelfs sprake van een audioverbinding. Verrassingen of gemiste pakketjes zijn verleden tijd.


1 - 11 van 11

Slimme deurbellen met camera

Wat is een slimme deurbel?

Een slimme deurbel is een tot in de puntjes geautomatiseerde deurbel die op afstand te gebruiken is. Ze zijn te monteren naast de (voor)deur en zijn door middel van een app op uw telefoon voor de bewoner te bedienen. Er zijn slimme deurbellen waar alleen een videobeeld te zien is en er zijn varianten waar ook nog een audioverbinding bij zit. Zo kunt u niet alleen de bezoeker horen maar, ook zien.

Een slimme deurbel installeren en gebruiken

Een slimme deurbel is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Ze hoeven enkel te worden aangesloten op de locatie van de oude bel. Slimme deurbellen kunnen op verschillende manieren van stroom worden voorzien, bijvoorbeeld met een batterij of op netstroom. Ook is er bij een aantal types zelfs de mogelijkheid om stroom aan te leveren via een ethernetkabel. Schakel in ieder geval altijd de stroom uit voordat u begint met de montage. Ook moet in sommige gevallen de transformator van de deurbel vervangen worden als het voltage niet overeenkomt. Gereedschap wordt vaak meegeleverd.

Het gebruik gaat met een app. Ring, Nest, Ezviz en Woox hebben allemaal hun eigen app ter bediening van de slimme deurbel. Hier moet de slimme deurbel op geregistreerd worden waarna de video (en eventueel audio) te gebruiken is.

Toegang tot de opgeslagen beelden

Net als bij de slimme camera's zijn de livebeelden van een slimme deurbel altijd direct te zien in de app. Voor het bekijken van de opgeslagen beelden op een later moment moet vaak een abonnement worden afgesloten bij de cloud service van de producent. De prijzen en voorwaarden verschillen per merk.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat kan een slimme deurbel?

Een slimme deurbel zorgt ervoor dat wanneer iemand voor de deur staat of aanbelt, de camera diegene opneemt. Deze beelden kunt u terugkijken of live meekijken via uw telefoon. Daarnaast kunt u via de slimme deurbel ook praten met degene die voor de deur staat. Zo zijn bijvoorbeeld gemiste pakketjes verleden tijd.

Waar moet ik op letten bij een slimme deurbel?

U dient onder andere te letten op de voeding van de deurbel. Wilt u een deurbel op batterijen of eentje die op het netstroom werkt? Daarnaast kan het ook handig zijn om onderzoek te doen naar de functies van verschillende slimme deurbellen, zodat u er eentje kiest die bij uw wensen past. Ook dient u een goede en stabiele internetverbinding te hebben. Over het algemeen werken slimme deurbellen op een 2.4GHz wifi-netwerk.

Waar koop ik een slimme deurbel?

U koopt slimme deurbellen goedkoop bij 123led.nl. Hier vindt u deurbellen van diverse merken, zoals Aqara, Netatmo en Ring. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u nog vragen over slimme deurbellen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.