123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
 
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Slimme deurbel

Slimme deurbel kopen?

Bij ons bent u voor het kopen van een slimme deurbel aan het juiste adres. Met een slimme deurbel weet u namelijk altijd wie of wat er bij u op de stoep staat. Zo kunt u gewenst bezoek op afstand verwelkomen en ongewenst bezoek op afstand houden. Met een slimme deurbel kunt u niet alleen zien wie er voor uw deur staat, maar bij een groot aantal van deze deurbellen is er zelfs sprake van een audioverbinding. Verrassingen of gemiste pakketjes zijn verleden tijd.


Idinio Smart deurbel met camera (720P)  LDR01322
vergroten
Omschrijving Met deze smart deurbel van Idinio, die voorzien is van een camera, staat u nooit meer voor verrassingen. Via een app op uw telefoon weet u namelijk altijd wie er voor de deur staat. Zodra iemand aanbelt krijgt u namelijk een melding op uw telefoon en kunt u direct de beelden checken. De camera met een lens van 1.2mm heeft een zichtbereik van 130° en levert daardoor duidelijke beelden op. De deurbel is tevens voorzien van een geïntegreerde microfoon, zodat u op afstand met uw gasten kunt communiceren. Dit systeem is naast een deurbel tegelijkertijd een extra beveiligingslaag voor uw huis.

De deurbel wordt geleverd met een USB-speaker voor in huis. Deze moet worden aangesloten aan een USB-aansluiting. Stop deze bijvoorbeeld in een stopcontact in combinatie met een USB-stekker.

De app is geschikt voor zowel Android als voor Apple. In de app kunt u, behalve de camera, ook andere slimme producten koppelen van Idinio. 

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Idinio Type: Slimme deurbel
Voltage: 12-24 V Protocol: Wifi (Tuya)
Beschermingsniveau: IP53 Montage: Opbouw
Bewegingssensor: Ja Geluid: ja
Voeding: Bedraad Inclusief MicroSD: Nee
WiFi: Ja 2.4 GHZ MicroSD uitbreidbaar tot: max. 128 GB
Gebruik: Buiten Handleiding: PDF
Kleur: Zwart Assistant: Alexa
Tip: MicroSD meebestellen of uitbreiden
Nu bestellen is morgen in huis
€ 64,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 53,31 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
WOOX R4957 Slimme deurbel met gong (1080P)  LWO00023
vergroten
Omschrijving Met de slimme deurbel van WOOX bekijkt u op elk moment en waar u ook bent wie er voor uw deur staat. De deurbel is namelijk voorzien van camera, microfoon én speaker en werkt met een handige app op uw telefoon of tablet; dus communiceren met de persoon aan de andere kant van de deur is altijd mogelijk. Standaard meegeleverd zijn 2 oplaadbare 18650 baterijen met schroeven kit.

Verder wordt er een gong meegeleverd die u in huis kunt plaatsen, zodat u er altijd op geattendeerd wordt dat er iemand voor de deur staat. De deurbel heeft een resolutie van 1960x1080p Full HD.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: WOOX Type: Slimme deurbel
Afmetingen: 68 x 135 x 37 mm (bxhxd) Protocol: Wifi (Tuya)
Beschermingsniveau: IP54 Werktemperatuur: -10 tot +55 °C
Bewegingssensor: Ja Beeldkwaliteit: HD 1080p
Batterijen inbegrepen: Ja Montage: Opbouw
Batterijtype: 18650 Geluid: ja
Voeding: Batterij MicroSD uitbreidbaar tot: max. 128 GB
WiFi: Ja 2.4 GHZ Handleiding: PDF
Gebruik: Buiten Nummer: R4957
Kleur: Zilver Assistant: Google, Alexa
Nu bestellen is morgen in huis
€ 69,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 57,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Idinio Smart deurbel met camera (1080p)  LDR01428
vergroten
Omschrijving Niet alleen de veiligheid van uw woning verbeteren maar ook uw bezoek beheren? Kies dan voor deze slimme deurbel van Idinio. Zodra de bel wordt ingedrukt krijgt u een push bericht op uw smartphone of tablet en kunt u door de geïntegreerde camera zien wie er voor de deur staat.

De deurbel is voorzien van een goede kwaliteit 2 megapixel camera met een kijkhoek van 130 graden. Zo is alles en iedereen wat voor de deur staat goed te zien. Door middel van de 2-wegs audio is het daarnaast mogelijk om met een bezoeker te communiceren, ook als u niet thuis bent. Wordt er niet aangebeld, maar registreert de camera wel een beweging? Dan krijgt u hiervan ook een melding. Om te zorgen dat u overal in huis de deurbel kan horen, ook als u uw smartphone niet in de buurt heeft, kunt u gebruik maken van de bijgeleverde USB chime.

Voor het installeren is de deurbel voorzien van twee montagehouders. De deurbel moet wel worden voorzien van netstroom. Zorg dat tijdens de installatie de stroom uitstaat en controleer of de transformator van uw huidige deurbel gebruikt kan worden voor de slimme deurbel van Idinio.

De app is geschikt voor zowel Android als voor Apple. In de app kunt u, behalve de camera, ook andere slimme producten koppelen van Idinio. 
Specificaties
Merk: Idinio Type: Slimme deurbel
Voltage: 12-24 V Protocol: Wifi (Tuya)
Beschermingsniveau: IP54 Werktemperatuur: -20 tot +50 °C
Bewegingssensor: Ja Montage: Opbouw
Voeding: Bedraad Geluid: ja
WiFi: Ja 2.4 GHZ Inclusief MicroSD: Nee
Gebruik: Buiten MicroSD uitbreidbaar tot: max. 128 GB
Kleur: Zwart Assistant: Google, Alexa
Tip: MicroSD meebestellen of uitbreiden
Nu bestellen is morgen in huis
€ 79,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 65,70 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Aeotec Slimme deurbel met sirene  LAE00028
vergroten
Omschrijving Dankzij deze slimme deurbel van Aeotec weet u altijd of er iemand voor uw deur staat. Niet alleen weerklinkt er een harde sirene én gaat er een led lampje branden, ook krijgt u een notificatie binnen op uw telefoon. De deurbel is namelijk te integreren in uw Z-Wave netwerk.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Aeotec Type: Slimme deurbel
Afmetingen: 76 x 76 x 38,5 mm (lxbxd) Protocol: Z-Wave Plus
Batterijen inbegrepen: Ja Werktemperatuur: 0 tot +40 °C
Batterijtype: 1 x CR2450 + 1 x PT502035 Nummer: AEOEZW162
Kleur: Wit
Sfeerimpressie
Aeotec slimme deurbel
vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 64,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 53,31 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ring Slimme video-deurbel generatie 2 (satijn nikkel)  LRI00029
vergroten
Omschrijving Deze vernieuwde video-deurbel van Ring is perfect voor iedereen die op ieder moment zijn voordeur in de gaten wilt kunnen houden. Waar u ook bent, of dat nu thuis, op werk of op vakantie is, u kunt via de app altijd zien wat er aan de hand is, eenvoudig in- en uitzoomen én communiceren met de persoon aan de andere kant van de deur. De camera maakt scherpe HD-beelden (1080p), ook 's nachts. De slimme video-deurbel is bovendien eenvoudig geïnstalleerd en heeft dankzij zijn nikkelkleur een klassieke uitstraling. 

Inhoud verpakking
In de verpakking vindt u de Ring slimme video-deurbel (tweede generatie), een oplaadbare batterij, een Micro-USB-oplaadkabel, montagebeugel, installatiehulpmiddelen, schroeven, een beveiligingssticker en een gebruikershandleiding.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Ring Protocol: Wifi
Bewegingssensor: Ja Beeldkwaliteit: HD 1080p
Voeding: Batterij Montage: Opbouw
Kleur: Satijn-nikkel Geluid: ja
Type: Slimme deurbel Assistant: Alexa
Nu bestellen is morgen in huis
€ 99,00 (Inclusief 21% BTW)
( € 81,82 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ring Chime gong voor slimme video-deurbel  LRI00032
vergroten
Omschrijving Deze gong is geschikt voor uw slimme video-deurbel of camera van Ring. Deze kunt u gebruiken op zolder, diep in huis of op andere plekken waar de bel normaal gesproken niet goed te horen is. Zo wordt u er áltijd op geattendeerd dat er iemand voor de deur staat, ook als u uw telefoon niet bij u heeft. 

De Chime werkt heel eenvoudig: even inpluggen en verbinden aan uw slimme video-deurbel of slimme camera van Ring. Vervolgens kunt u de waarschuwingstoon instellen en het volume regelen. Wilt u even niet gestoord worden? Gebruik dan de niet storen-modus. En dankzij zijn slanke ontwerp en witte kleur past deze chime goed bij de meeste interieurs. 

Inhoud verpakking
In de verpakking vindt u de Ring Chime en de handleiding.
Specificaties
Merk: Ring Protocol: Wifi
Kleur: Wit Geluid: ja
€ 35,00 (Inclusief 21% BTW)
( € 28,93 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Ring Slimme video deurbel 3  LRI00028
vergroten
Omschrijving Door de extra beveiligingsfuncties voelt u zich met de slimme video-deurbel 3 van Ring nóg veiliger. Zo heeft deze variant een verbeterde wifi-verbinding en betere bewegingsdetectie, zodat u heel precies kunt instellen wat de bewegingszones moeten zijn. Hierdoor ontvangt u alleen notificaties wanneer het voor u van belang is. Vervolgens kunt u de beelden van de video deurbel direct op de Ring-app op uw telefoon of tablet bekijken. Ga voor een veilig gevoel, of u nu thuis bent of niet. 

Inhoud verpakking
In de verpakking vindt u de Ring slimme video-deurbel 3, een oplaadbare batterij, voorpanelen (in nikkel-satijn en Venetiaans brons), kantel- en hoekmontagesets, een USB-oplaadkabel, installatiehulpmiddelen en -gereedschap, een beveiligingssticker en een handleiding. 

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Ring Type: Slimme deurbel
Afmetingen: 128 x 62 x 28 mm (lxbxd) Protocol: Wifi
Batterijen inbegrepen: Ja Werktemperatuur: -20 tot 48 °C
Kijkhoek: 160° Beeldkwaliteit: HD 1080p
Voeding: Batterij en bedraad Geluid: ja
WiFi: Ja 2.4 of 5 GHZ Video: Productvideo
Gebruik: Buiten Assistant: Alexa
Nu bestellen is morgen in huis
€ 194,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 160,74 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ezviz DP1 Slimme videodeurbel  LEZ00012
vergroten
Omschrijving Met deze slimme videodeurbel ziet u op uw telefoon altijd wie er voor uw deur staat. De groothoeklens maakt kwalitatief goede en gedetailleerde beelden, die u altijd live kunt bekijken. Ook 's nachts en in het donker zijn de beelden nog helder. Bovendien kunt u via de ingebouwde speaker en microfoon communiceren met de gasten, ook via de app als u niet thuis bent. Op uw telefoon krijgt u meldingen binnen wanneer er iemand voor uw deur staat. 

Aan de binnenkant van de deur bevestigt u een kleurenaanraakscherm, waarop u ook altijd kunt zien wie er aan de andere kant van de deur staat. Dit scherm is voorzien van een oplaadbare lithiumaccu met een extra lange accuduur en een minimaal stroomverbruik. 

In de verpakking vindt u de camera, het kleurenaanraakscherm, monitorondersteuning, schroefpakket, plugondersteuning, draadstabilisator, stroomkabel en stekker. 
Specificaties
Merk: Ezviz Kleur: Zwart, Zilver
Kabellengte: 100 cm Type: Smart deurbel
Bewegingssensor: Ja Protocol: Wifi
Accu capaciteit: 4.600 mAh Diameter: Ø 71 mm
Kijkhoek: 124° Beeldkwaliteit: HD 720p
WiFi: Ja 2.4 GHZ Montage: Opbouw
Gebruik: Buiten Adapter inbegrepen: ja
Geheugen: nee Diepte: 48 mm
Nu bestellen is morgen in huis
€ 244,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 202,07 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Netatmo Slimme videodeurbel  LNE00021
vergroten
Omschrijving Met deze slimme videodeurbel van Netatmo houdt u altijd uw huis in de gaten, waar u ook bent. De deurbel is namelijk te verbinden aan een app op uw telefoon of tablet, waarop u te allen tijde kunt bekijken wie er aanbelt én ook direct kunt communiceren met de persoon aan de andere kant van de deur. Op deze manier biedt de slimme deurbel u een hoop extra gemak.

Complete verpakking
In de verpakking vindt u de slimme videodeurbel, een MicroSD-kaart (8 GB), gongaansluiting, muurmontageplaat, afdekplaat, steun met een hoek van 25°, USB-kabel, twee extra zekeringen, inbussleutel, schroeven en pluggen en een gebruikershandleiding.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Netatmo Werktemperatuur: -10 tot +40 °C
Afmetingen: 45 x 135 x 29 mm (bxhxd) Beeldkwaliteit: HD 1080p
Voeding: Bedraad Montage: Opbouw
WiFi: Ja 2.4 GHZ MicroSD uitbreidbaar tot: max. 32 GB
Gebruik: Buiten Video: Productvideo
Type: Slimme deurbel Assistant: Apple HomeKit
Protocol: Wifi
Tip: MicroSD meebestellen of uitbreiden
Nu bestellen is morgen in huis
€ 249,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 206,20 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ring Oplaadbare batterij voor slimme video-deurbel of camera  LRI00027
vergroten
Omschrijving Vervang de batterij in uw slimme video-deurbel of camera met deze oplaadbare batterij van Ring, zodat u nooit zonder stroom komt te zitten. Deze batterij kan maandenlang werken zonder vervangen te worden, en kan vervolgens worden opgeladen met de meegeleverde Micro USB-kabel. Het omwisselen van de batterijen gaat eenvoudig en snel en kost u weinig moeite. 

De batterij werkt in combinatie met de Ring Slimme video-deurbel 2, de Ring Slimme camera met spotlight en batterij (wit), de Ring Slimme camera met spotlight en batterij (zwart) en de Ring Slimme camera met batterij.
Specificaties
Merk: Ring Voeding: Micro USB
Afmetingen: 7 x 4,5 x 2,25 cm (lxbxd) Kleur: Grijs
Batterijtype: Lithium-ion batterij Type: Accessoires
Sfeerimpressie
Ring Slimme video-deurbel
vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 23,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 19,42 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Slimme deurbellen met camera

Wat is een slimme deurbel?

Een slimme deurbel is een tot in de puntjes geautomatiseerde deurbel die op afstand te gebruiken is. Ze zijn te monteren naast de (voor)deur en zijn door middel van een app op uw telefoon voor de bewoner te bedienen. Er zijn slimme deurbellen waar alleen een videobeeld te zien is en er zijn varianten waar ook nog een audioverbinding bij zit. Zo kunt u niet alleen de bezoeker horen maar ook zien.

Hoe installeer en gebruik ik een slimme deurbel?

Een slimme deurbel is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Ze hoeven enkel te worden aangesloten op de locatie van de oude bel. Slimme deurbellen kunnen op verschillende manieren van stroom worden voorzien, bijvoorbeeld met een batterij of op netstroom. Ook is er bij een aantal types zelfs de mogelijkheid om stroom aan te leveren over een ethernetkabel. Schakel in ieder geval altijd de stroom uit voordat u begint met de montage. Ook moet in sommige gevallen de transformator van de deurbel vervangen worden als het voltage niet overeenkomt. Gereedschap wordt vaak meegeleverd.

Het gebruik gaat met een app. Ring, Nest, Ezviz en Woox hebben allemaal hun eigen app ter bediening van de slimme deurbel. Hier moet de slimme deurbel op geregistreerd worden waarna de video (en eventueel audio) te gebruiken is.

Heb ik toegang tot de opgeslagen beelden?

Net als bij de slimme camera's zijn de live beelden van een slimme deurbel altijd direct te zien in de app. Voor het bekijken van de opgeslagen beelden op een later moment moet vaak een abonnement worden afgesloten bij de cloud service van de producent. De prijzen en voorwaarden verschillen per merk.

Slimme deurbel kopen bij 123led.nl

Wij helpen u graag bij de aankoop van een slimme deurbel. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!